vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

538 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, sakissalonika, lagoudakis, Mimhsdr, manoslykos, Buliwyf

LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τανκ

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • Φύλο: Άντρας
  • H νεκροψία θα δείξει ....
Απ: LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τάνκ
« Απάντηση #180 στις: Ιουνίου 12, 2012, 17:41 »
Θα προτιμούσα τη δεύτερη Version  ;D

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #181 στις: Ιουνίου 12, 2012, 17:43 »
Λοιπον το φιτιλι που εχω τελικα απο DLG μου ειπαν απο το καταστημα ειναι 2χιλ και το συρμα 0,20  ;D. Οπως ειχα πει και πριν η πιο σταθερη αποδοση που πετυχα (απανωτες τζουρες χωρις να μου βγαλει καθολου καμμενο) πανω σε ego ειναι 4φ 4σ, 3φ και 4σ και 2φ kai 5σ, αλλα και τα τρια σεταπ ο ατμος που εβγαζα δεν με ικανοποιουσε. Το συγκρινω παντα με τους ego-c lr μου.. Και μετα απο μερα επεφτε και αλλο η αποδοση. Δοκιμασα και μονο με 5 σπειρες που μου προτειναν απο το μαγαζι, ειχε καλη παραγωγη ατμου αλλα δεν καταφερα να το τροφοδοτισω σωστα, σε συνεχομενες τζουρες ειχα προβλημα, ηταν και το τελευταιο setup μου με 0,20 γιατι ξεμεινα απο συρμα και φιτιλι.. Μετα δοκιμασα να κανω κατι με 0,12 που ειχα απο heaven gifts αλλα δεν.. χαχα.
Τωρα περιμενω να μου ερθουν νεα συρματα και φιτιλι και θα συνεχισω το ψαξιμο να βρω κατι που να με ικανοποιει...

Ααα επισης για καρφακι εβαλα τελικα απο ego-c που δεν θελει λιμα :)).. το κουμπωνω στο φιλτρακι και τελειωσε η υποθεση. Γιατι με εκεινο που εκανα απο t προεξειχε το φιλτρακι απο το μεταλλο μισο χιλιοστο.

Υπαρχει τελικα καποιο setup που να πλησιαζει σε αποδοση εναν c lr? Τον οποιο τον επιανα μετα και ενιωθα οτι εβγαζα συνεφα... :) ή να μην κανω ονειρα (χωρις vv ρωταω)? Θα εχω και 0,15 συρμα παντως για τις επομενες δοκιμες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2012, 20:09 από NewHolborn »

« Απάντηση #182 στις: Ιουνίου 12, 2012, 18:06 »
για ego μπαταρίες χρησιμοποίησε 15άρι σύρμα,ώστε να αρπάζει με τα μικρά φορτία.
φυτίλι μονό η διπλό το πολύ.
παίξε και μάθε πως σετάρεται καλύτερα το καρφί,πολυυυύ σημαντική η τροφοδοσία.
βράσε το φιτίλι σου κανα τεταρτάκι ώστε να μην θέλει και πολύ στρώσιμο.
είμαι κατά του α2τ αλλά όχι και σύγκριση ατμού με ego c,,,ιεροσυλία :laugh1:
Φτιάξε αντίσταση γύρω στο 1,4  αν θες μαξιμουμ  χτύπημα.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,10681.0.html
θα βρεις πόσο σύρμα χρειάζεσαι,υπολόγισε και το έξτρα που τυλίγεις στους πόλους

Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2012, 18:28 από zalaros »

• **
  • 439
« Απάντηση #183 στις: Ιουνίου 12, 2012, 18:14 »
.............
είμαι κατά του α2τ αλλά όχι και σύγκριση ατμού με ego c,,,ιεροσυλία :laugh1:
Απο το στόμα σου και.........Μη σου πω τι έχω τραβήξει αυτές τις μέρες με τη σεταρίτιδα... :))
Άμα δεν είχα τον C ίσως ξεκινούσα το τσιγάρο πάλι :))

« Απάντηση #184 στις: Ιουνίου 12, 2012, 18:49 »
ξέρω..ξέρω..
τράβα ψάξου στα νήματα περί μπούληδων και θα βρείς άκρη σίγουρα.
είναι χιλιοδουλεμένο εργαλείο και υπάρχει πληθώρα βίντεο και χρήσιμων άρθρων.
δεν έχει μεγάλη σημασία που έχεις κλώνο.
εγώ δεν τον γουστάρω γιατί έχει όρια λόγω περιορισμένης τροφοδοσίας(καρφί)

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #185 στις: Ιουνίου 12, 2012, 18:57 »
Νομίζω ότι ακόμα και σε αποτυχημένα μου στησίματα είχα καλύτερο ντουμάνι από του C με lr :hmmm:
Ακόμα και σε αντιστάσεις πάνω από 2Ohm το ντουμάνι είναι περισσότερο

• **
  • 439
« Απάντηση #186 στις: Ιουνίου 12, 2012, 19:32 »
Δεν ξερω.. :hmmm: Εγω με τα παραπανω setup που γραφω μου φαινοταν ειλικρινά ψοφιος σε σχεση με C lr. Αφου τα συγκρινα διπλα διπλα μια το ενα μια το αλλο και ο c εβγαζε και πιο πυκνο αλλα και περισσοτερο ντουμανι απο τα καλυτερα στησιματα που καταφερα να κανω. Ακομα και ζεστος με δευτερη απανωτή τζουρα νομιζω δεν τον εφτανε  :dontknow:... Πολλες φορες προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι βγαζει το ιδιο αλλα.. :'( καλα αμα εκανα με τον c δευτερη αστο...ψεματα να πω..  :dontknow: Στο χτυπιμα καποιες φορες ηταν καλυτερος. Να εκανα κατι λαθος? Ισως.. Ειναι ο πρωτος μου επισκευασιμος.Αλλα δεν νομιζω. Τροφοδοσια σωστη, αφου προσπαθουσα να τον φερω και σε φαση να μην εχει υπερτοφοδοτηθει με υγρο για να κανω την συγκριση, και με dripping τον δοκιμαζα. Με ολα τα σεταρισματα δοκιμαζα και με τις σπειρες πιο κοντα μεταξυ τους μετα παλι πιο μακρια.. Πιστευω τα εξαντλησα ολα με το συγκεκριμενο συρμα. Ελπιζω με 0,15 να βρω την υγεια μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2012, 22:22 από NewHolborn »

« Απάντηση #187 στις: Ιουνίου 12, 2012, 20:24 »
με 20άρι πολύ καλό σετάπ για ego δεν γίνεται,καθυστερεί να αρπάξει.
εν πάση περιπτώσει έλα mall,κερνα fredo και donut κανέλλα,φέρε ότι έχεις απο σύρμα και φιτίλι και θα φτιάξουμε καλό σεταπάκι :yes:
να έχει ήλιο να βλέπω ;)

Αποσυνδεδεμένος brokuna

• **
  • 165
  • Be cool, Be excellent!
« Απάντηση #188 στις: Ιουνίου 12, 2012, 22:21 »

Αλέξανδρε κερνάω κι εγώ στο mall αν μου φτιάξεις την τροφοδοσία. :yes:
Αλμυρά πριν το donut   :D
Αλήθεια λέω. Αν όντως έχεις όρεξη να βοηθήσεις στείλε πμ.
thanks

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2012, 22:42 από zalaros »

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #189 στις: Ιουνίου 12, 2012, 22:25 »
To καλύτερο που μπορεί να γίνει με 0.20 NiCr (γιατί υπάρχει και το 0.20 kanthal με άλλο συντελεστή) και μπαταρία Ego είναι διπλό διάρι φιτίλι και 6 σπείρες. Είναι λίγο ζόρικο να στρίψεις 6 σπείρες σε τόσο λίγο χώρο αλλά γίνεται. Επίσης επειδή το δυάρι φυτίλι "στέκεται" δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις βελόνα στο στρίψιμο για να μειωθεί κατα το δυνατόν η διατομή. Θέλει καλό στρίψιμο ίσα ισα να μην πληγώνεται το φιτίλι. Λογικά η αντίσταση θα βγεί κοντά στα 1.7Ω.
Ακόμα όμως και αυτό το σετάπ δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε λίγο ανεβασμένη τάση αλλά είναι αποδεκτό και σε Έγκο, έστω και με λίγη καθυστέρηση.

• **
  • 439
« Απάντηση #190 στις: Ιουνίου 12, 2012, 22:34 »
με 20άρι πολύ καλό σετάπ για ego δεν γίνεται,καθυστερεί να αρπάξει.
εν πάση περιπτώσει έλα mall,κερνα fredo και donut κανέλλα,φέρε ότι έχεις απο σύρμα και φιτίλι και θα φτιάξουμε καλό σεταπάκι :yes:
να έχει ήλιο να βλέπω ;)
Ωραια θα ταν παιδια αλλα θα χρειαστω κανα 150αρι σε βενζινες  :party_beer_01:

• **
  • 439
« Απάντηση #191 στις: Ιουνίου 17, 2012, 22:43 »
Λοιπον με το 0,15 τελικα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.
Κατεληξα τωρα με 2αρι φιτιλι διπλο 5 σπειρες και παει αρκετα καλα.1 μερα το εχω ετσι.
Ενα περιεργο πραγμα που παρατηρω ειναι οτι καθε φορα που καθαριζω τον ατμοποιητη εσωτερικα απο τα υγρα και κανοντας και ενα dry burn, μετα μιλαμε δουλευει φοβερα καλα μιλαμε.. πυκνος και μεγαλη ποσοτητα ατμου. Αλλα μετα απο ωρα ξαναπεφτει σε αποδοση απο αποψη ατμου. Λετε να φταει οτι τρεχει παραπανω υγρο απ'οτι πρεπει? Να ξαναφτιαξω αλλο φιτιλι τροφοδοσιας? Ή ειναι φυσιολογικο αυτο?
Εχω καρφακι απο ego-c που ειχα γραψει πιο πανω και εχω προσαρμοση μονο φιτιλι 2χιλ με πλεγμα και περασμα με βελονα λιγο γιατι δοκιμαζοντας χωρις καρφακι σε παλιοτερες δοκιμες ειχα προβληματα στην τροφοδοσια.
Η καταναλωση υγρου που εχω παντως ειναι τρελη. Υπολογιζω πως αν με τους C lr κανω δυο μλ ημερισιως εδω με φευγουν 4-5 μλ με την ιδια χρηση. Αυτο ειναι νορμαλ?
Αλλα ειδικα μετα το τελευταιο καθαρισμο και dry burn μιλαμε παει αψογα.. καμια σχεση με πριν. Δεν μπορω να καταλαβω. Μεχρι στιγμης 2 ωρες τωρα παει σουπερ για να δουμε..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 18, 2012, 00:06 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #192 στις: Ιουνίου 17, 2012, 23:26 »
 :hmmm:  όταν δεις οτι πέφτει η απόδοση.... άνοιξε και κοίτα....πως ειναι το φιτίλι της αντίστασης..... στεγνό ΄η πολύ υγρο.....για να καταλάβεις ... ???

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #193 στις: Ιουνίου 17, 2012, 23:49 »
Δυάρι φυτίλι μονό ή διπλό? Αν είναι σε διπλό τότε θα έλεγα ότι οι 5 σπείρες οδηγούν σε λίγο τσιμπημένες αντιστάσεις, ίσως με 4 σπείρες να είναι καλύτερα.

• **
  • 439
« Απάντηση #194 στις: Ιουνίου 18, 2012, 00:23 »
Δυάρι φυτίλι διπλό. Τωρα το εκανα edit. Ξεχασα να το γραψω.
Παντως μεχρι στιγμης παει πολυ καλα, φτου μην το ματιαξω.
Τι να πω.. Και σε αλλα σεταπ εκανα dry burn και καθαρισμα αλλα τοσο καλα πρωτη φορα παει. Ξαναταιριαξα και λιγο τις σπειρες νομιζω  :hmmm: με βελονα.. Τι να πω.. Να αρχιζει να στρωνει  :hmmm: :-\
:hmmm:  όταν δεις οτι πέφτει η απόδοση.... άνοιξε και κοίτα....πως ειναι το φιτίλι της αντίστασης..... στεγνό ΄η πολύ υγρο.....για να καταλάβεις ... ???
Οποτε επεφτε αρκετα η αποδοση ναι, παρατηρουσα ηταν μουσκεμα πολυ το φιτιλι. Και παρατηρουσα και γενικοτερα στο εσωτερικο του ατμοποιητη και γυρο απο το φιλτρακι πολυ υγρο μαζεμενο.. Αφου οταν το ξεβιδωνα και απο τις βολτες ετρεχε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 18, 2012, 01:17 από NewHolborn »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359827 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F