εχεις ποτε προσεξει arxos πως γεμιζουν τα αυλακια των mods με υγρο καποιες φορες γιατι εσταξε το ατομαιζερ? Και εσυ αρχιζεις και σκουπιζεις σαν τρελλος τα υγρα για να μην σταξουν πανω σου? Αυτο κανει το CT. Ομως σκεφτηκα νεο τροπο για να γλιτωσουμε μηκος και να αποφυγουμε τα υγρα αλλα και να διατηρησουμε το ct. Θα το δεις στο νεο GG που ετοιμαζω
Αυτό που λένε τα παιδιά,στο είχα γράψει και γω(σε αυτό ή άλλο νήμα).Να βρεις ένα τρόπο να εποφελούμαστε τη ρύθμιση αέρα CR,χωρίς να χρειαζόμαστε το CT.
Aν τελικά βρήκες και θα βγάλεις κάτι τέτοιο,δε με/μας νοιάζει αν θα μπαίνει σε κάποια νέα έκδοση GGTS ή θα βγει γενικά νέα έκδοση GGTS.
Mε/μας ενδιαφέρει,όμως,αν βγει κάτι τέτοιο να μπορούμε να το αξιοποιήσουμε στο υπάρχον GGΤS,Θανάση.
Και φυσικά με όσο το δυνατόν πιο οικονομικό κόστος.Διότι στο GGTS έχει πληρώσει κάποιος και το CT/CR,που διαθέτει(άλλωστε η τιμή άγγιζε τα 160ευρώ γι αυτό ακριβώς το λόγο).
Άρα,μη μπούμε σε μπελάδες να δώσουμε 60-100ευρώ για άλλο ένα εξάρτημα CR,χωρίς CT.Γιατί έτσι θα έχουμε χάσει 160ευρώ,όσο ένα ολόκληρο GGTS.
Kαι εξηγώ τι εννοώ πως θα έχουμε χάσει,πέρνοντας το νέο κομμάτι CR ταυτόχρονα θα σημαίνει την αχρήστευση του παλαιού.
Οπότε,επαναλαμβάνω,κοίταξε να κάνει πρωτίστως και για το υπάρχον GGTS καθώς,δε,να είναι όσο το δυνατόν οικονομικό.
Διότι,με τα ως τώρα δεδομένα,έχουμε 160ευρώ GGTS,100ευρώ(περίπου) update kit σε VW(variable Wattage) και νέο CR=?ευρώ σημαίνει περίπου 300ευρώ(πάνω-κάτω)!!!
Αν,δε,βάλουμε τον Οδυσσέα(ολοκλειρωμένο) είναι 150ευρώ + τη νέα του βάση ειδικά για GGTS=?ευρώ !!!
Μιλάμε για,δηλαδή,"μισό χαρτί"περίπου(=500ευρώ χονδρικά)!!!
Υ.Γ.>Θα μου πεις πως από 200-300ευρώ έδινα μηνιαίως για τσιγάρα.ΟΚ!Αλλά μη ξεχνάμε πως ένας βασικός λόγος που έκοψε κάποιος το κάπνισμα με συμβατικό είναι και το οικονομικό.
Και πάλι,μπορεί να μου πεις,δε βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό σε κανένα.ΑΝ θέλει πέρνει,αν δε θέλει δε πέρνει.ΟΚ,θα σου πω και πάλι.
Απλά,κάνω μερικές επισημάνσεις.Που μπορεί να έχω λάθος,αλλά μπορεί να μην έχω και άδικο.
Μιλάω,όμως,σίγουρα με ειλικρίνεια και ευθύτητα!Ελπίζω να μη με παρεξηγείς.