vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

464 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, bloodlessz, manoslykos

RAM

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
  • Φύλο: Άντρας
Απ: RAM
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 10, 2012, 18:50 »
εγω προσωπικα αυτη πηρα  :)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
Re: RAM
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 10, 2012, 18:54 »
Μήπως με βάση την απαντησες που πήρες πρέπει να υπάρξει κάποια πίεση ώστε να περάσει και στα καταστήματα αυτό? Να ισχύσει για όλους τους χρήστες?

Υπάρχει μια αντίφαση στις απαντήσεις της εταιρίας ή μου φαίνεται?

Sent from my A100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
RAM
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 10, 2012, 18:59 »
Παιδια να πω οτι ειχα την ευκαιρια να δω σημερα το Ram απο κοντα στο καταστημα της Nobacco στην Κυπρο. Προσωπικα ειμαι κατοχος vmax και ενδιαφερομουν να το παρω ως δωρο για γνωστο μου προσωπο που εχει τα γενεθλια του.

Οσο αφορα το θεμα εγγυησης μου τα μασουσανε και δεν ηταν ξεκαθαροι. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τα γραφεια στην Αθηνα, η απαντηση που πηρα ηταν οτι τουλαχιστον η αγορα των μπαταριων ειναι απαραιτητη για να καλυπτομαι απο την εγγυηση. Βασικα για αυτο το θεμα απο οτι καταλαβα τον ριχνουνε τον εκφοβισμο και εαν πιασει επιασε.

Τωρα οσα αφορα την ποιοτητα, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με ποιοτικο ss. 3 κομματια τα οποια υπηρχαν στο καταστημα ηταν και τα 3 με γρατσουνιες. Απο τα 2 απουσιαζε και κομματι μπογιας απο το πανω μερος του σωματος (το περιβλημα γυρο απο τον πολο) και απο κατω φαινοτανε ασπρο σαν πλαστικο. Δηλ. ειναι τελικα πλαστικο μπογιατισμενο ss? κατα την ταπεινη μου γνωμη η απαντηση ειναι ναι.

Μπορω να πω οτι ποιοτικα το σωμα ειναι πιο κατω απο αυτο του vmax και φερνει πιο κοντα στο mini lava v2 του οποιου επισης ειμαι κατοχος οποταν και μπορω να κανω την συγκριση.

Λαμβανοντας υποψη τα πιο πανω, φυσικα και δεν εκανα την αγορα. Αντε τωρα να ψαχνω για αλλο δωρο.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος VersuS05

• *
  • 29
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 10, 2012, 19:00 »
η τιμη ισως να ακουγεται υπερβολικη, ομως αν ζυγισουμε τα πραγματα δικαιολογειται.... ανοξειδωτο ατσαλι που σημαινει δεν ξαβαφει με την χρηση οπως το απλο v max - μπλε ενδειξη στην οθονη που εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ - το σημαντικοτερο εγγυηση 12 μηνες στην χωρα μας κατι το οποιο προσφερει μεγαλη ασφαλεια.....αποψη μου ειναι οτι ολα αυτα δικαιολογουν την οποια διαφορα. 89€ βγαινει με την εκπτωση αρα μιλαμε για μια διαφορα 15-19 ευρω .

Ναι, μπορείς να τα έχεις όλα αυτά και με μικρότερο κόστος απλώς αγοράζοντας το Vmax SS με μπλε οθόνη από οποιοδήποτε κατάστημα στο εξωτερικό...
Τώρα να προτίνω σε κάποιον να πάρει RAM και να πληρώσει την ονομασία +20€ στο κεφάλι, μου φαίνεται τρομερά παράλογο και κοροϊδία.
Βέβαια ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και να πάρει όποια συσκευή θέλει και πιστεύει.
Άλλωστε σε κάποιος η επωνημία παίζει ρόλο και είναι αρκετό σαν λόγος για να αγοράσουν, Ο.Κ.
Εμένα απλά δε με καλύπτει η επωνημία μιας εταιρείας αλλά η ποιότητα.
Σε αυτό υστερεί αρκετά η πλακέτα εσωτερικά αλλά και το τελείωμα ως SS (αν είναι βασικά SS)!!!
Eφόσον όμως έδωσα 75€ δε με πηράζει, αλλά αν έδινα παραπάνω θα περίμενα ποιότητα "Provari" τύπου για να το πω και έτσι!

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 10, 2012, 19:00 »

η τιμη ισως να ακουγεται υπερβολικη, ομως αν ζυγισουμε τα πραγματα δικαιολογειται.... ανοξειδωτο ατσαλι που σημαινει δεν ξαβαφει με την χρηση οπως το απλο v max - μπλε ενδειξη στην οθονη που εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ - το σημαντικοτερο εγγυηση 12 μηνες στην χωρα μας κατι το οποιο προσφερει μεγαλη ασφαλεια.....αποψη μου ειναι οτι ολα αυτα δικαιολογουν την οποια διαφορα. 89€ βγαινει με την εκπτωση αρα μιλαμε για μια διαφορα 15-19 ευρω .
Η διαφορά στην τιμή του SS σε σχέση με το απλό είναι 4  :o  ευρό σύμφωνα με έμπορο  ;)
Η nobacco ζητάει 119 ευρό μαζί με την έκπτωση για να έχεις 12 μήνες εγγύηση.
Η vapenova το έδινε με 12 μήνες εγγύηση χωρίς να σου ζητάει να βάλεις τις μπαταρίες της μέσα του. :)
εγω aw imr δουλευω και xtar, και με καλυπτει μια χαρα :thumpup: επειτα απο ερωτηση στο τεχνικο τμημα  :thumpup:
Γιώργο, εσύ καλά κάνεις κ' το δουλεύεις έτσι, αλλά η επίσημη θέση της εταιρίας είναι άλλη.
Δεν ξέρω αν σε σένα σου φερθούνε διαφορετικά  ;) :D

« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 10, 2012, 19:51 »
τελικα δεν καταλαβα ....ειναι SS ή οχι?

και επισης η υποδοχη ατμοποιητη ειναι 510 ή ειναι βαθυ αρκετα ωστε να χωραει ego ?

ααα και κατι αλλο vmax ss  με μπλε φωτακι που ειπε ενα παιδι πιο πανω που εχει (λινκ) για να το δω?....Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 10, 2012, 20:04 »
Είναι SS  :yes:

Στην υποδοχή μπορείς να βάλεις άτμο με ego βάση αλλά δεν έχει εξωτερικές βόλτες. :confused1:

Για λινκ δες στο θέμα του vmax  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος VersuS05

• *
  • 29
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 10, 2012, 20:19 »
Τωρα οσα αφορα την ποιοτητα, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με ποιοτικο ss. 3 κομματια τα οποια υπηρχαν στο καταστημα ηταν και τα 3 με γρατσουνιες. Απο τα 2 απουσιαζε και κομματι μπογιας απο το πανω μερος του σωματος (το περιβλημα γυρο απο τον πολο) και απο κατω φαινοτανε ασπρο σαν πλαστικο. Δηλ. ειναι τελικα πλαστικο μπογιατισμενο ss? κατα την ταπεινη μου γνωμη η απαντηση ειναι ναι.

Μπορω να πω οτι ποιοτικα το σωμα ειναι πιο κατω απο αυτο του vmax και φερνει πιο κοντα στο mini lava v2 του οποιου επισης ειμαι κατοχος οποτε και μπορω να κανω την συγκριση.

Λαμβανοντας υποψη τα πιο πανω, φυσικα και δεν εκανα την αγορα. Αντε τωρα να ψαχνω για αλλο δωρο.

Χωρίς να είμαι ειδικός στα μέταλλα την ίδια εντύπωση έχω και εγώ BigRed αλλά δε δίνω σημασία σε αυτό...
Εμένα με ικανοποιεί ως mod και αυτό κρατάω.
Αλλιώς πάμε γι άλλα... υπάρχουν πλέον πορτοκαλιές μπόλικες ;)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 10, 2012, 20:39 »
Είναι η 3η φορά που ακούω να αμφισβητείται το ss για το συγκεκριμένο. Η πρώτη είναι εδώ :

http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=8503.msg454694.msg#454694

Συμφωνώ με την άποψη σου για το αν σε ικανοποιεί το μοντ,απλά έχω δει σε αρκετούς ατμιστες να είναι σημαντικό κριτήριο το υλικό στην αγορά τους. Προσωπικά δεν με πείραζει σε κάτι άλλο πέρα από τις βόλτες (πόσο δηλαδή θα κρατήσουν).

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 10, 2012, 20:50 »
Επιδή διαβάζω ότι το SS "ξεβάφει"  :o  κ' γραντζουνιέτε
να πώ ότι το "χρόμιο" της Μαρίας δεν έχει παρουσιάσει τίποτα.  :yes:
Είναι όπως το αγοράσαμε, σε αντίθεση με το δικό μου το μαύρο που όλο κ' κάτι βλέπω.

Ελπίζω να μην είμαι off-topic.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 10, 2012, 20:52 »
Για ποιο μιλάς (το ram) ? Μαρίας?

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 10, 2012, 21:02 »
vmax chrome  :thumpup:
Της γυναίκας μου  :)

edit:
αγορασμένο από zerobacco κ' 6 μήνες εγγύηση με ότι μπαταρίες βάλω μέσα  ;D

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 10, 2012, 21:04 »
Α.... οκ...
Για το vmax δεν είχα απορία... Για το ram-vmax μου δημιουργήθηκε.

Αποσυνδεδεμένος adiohosk

• *
  • 177
  • ο καθένας με την τρέλα του
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 10, 2012, 21:39 »
Αμα δεν το πετάτε στο τσαντάκι σας μαζί με τα κλειδιά σας και το προσέχετε δεν θα γρατζουνιστεί .
Γιαυτό υπάρχουν οι Θήκες

Αποσυνδεδεμένος babis70

• *
  • 80
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 10, 2012, 21:40 »
Εγω παντως το πηρα και το εργαλειο πυροβολαει. Οσο για την εγγυηση η nobacco δεν με εχει αφησει ποτε ακαλυπτο.
Πηρα και δυο epsilon. Καποια προταση για αλλους ατμοποιητες και στο ποσο να τους δουλευω;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359994 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450291 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F