Μην το ψαχνετε πολυ, με Η-μπει εχετε τις καλητερες τημες. τζαμπα πραγμα. Πηρα 24 γευσεις κι πληρωσα περιπου 40 δολαρια (20-30 ευρο) μαζι με τα μεταφορικα. τα μικρα μπουκαλακια ειναι μεγεθος δοκιμαστικου μεχρι να καταλαβετε ποιες γευσεις σας ταιριαζουνε. τα μικρα μπουκαλακια ειναι 3.7μλ, κι τα ονομαζουνε 1 ντραμ. Ειχα παρει τηλεφονο στη λορανν εταιρια στην αμερικη κι ζητουσαν 100 δολαρια μονο για τα μεταφορικα για 10 γευσεις!!!!!!!!!! Παλια ειχα αγορασει απο TW κι ηταν πολλη πιο ακριβα (5 λιρες το βουκαλακι!!!!!!!!!) αλλα πλεον πουλανε μονο τα ντεκαντενς μια κι τους συμφερει ΑΚΟΜΑ πιο πολυ!!!!!! με ενα μικρο μπουκαλακι λορανν φτιαχνουνε 10-15 μπουκαλακια των 5μλ ντεκαντενς χρισιμοπιοντας φτινο βι-τζι η πι-τζι!!!!!!!
Απο την αλλη, αγορασα υγρο νικοτινις βι-τζι κι γλυκερινι βι-τζι απο TW. H αληθεια ειναι οτι με καλη γευση δεν χρειαζομαι κι τη νικοτινι που χαλαει τη γευση αλλα για αρχη καλη ειναι. σκοπευω να σταματισω τη νικοτινι (κι το κανονικο τσιγαρο μια κι την εχω πατησει πολυ ασχημα με τα κοκοατομαισερ σε ιπσιλαβολτο βειπινγκ) μολις μου ερθει το μπουλλι Α2 που παρειγειλα μια κι τα 10 ατομαισερ που αγορασα πριν μια εβδομαδα καηκανε (ολα τα ατομαισερ τα πιρα ειδικα για ιπσιλοβολτο βειπινγκ 5.3 αντισταση απο αγγλια!!!!!! κι βγηκανε σκαρτα)
κι εχω μεινει με τα κτ κι ενα ατομαισερ που ψηλοδουλευι στο χερι!!!!!!!!!!!!
Εδω ειναι το λινκ του Η-μπει καταστηματος απο οπου παρηγκειλα τα λορανν.
http://myworld.ebay.co.uk/chocolate2live4Αυτη τη στιγμη ειναι σαν να εχω εργοστασειο για γευσεις. δεν ειναι ολεσ καλες απο μονες τους οποτε πειραματειζο με διαφορες μαζι. ασ πουμε το ροδακινο ειναι οκ αλλα δεν μου κανει οποτε το αναμιγνιο με σοκολατα. βανανα κρεμ φανταστικη. με το τσιζ κεικ βαζω κι φραουλα κι εχω το πιο ωραιο τσιζ κεικ φραουλας. το τροπικαλ παντς ειναι ςραιο απο μονο του. σοκολατα μεντα το ιδιο. πραλινες εντ κρεεμ δεν μου αρεσει οποτε θα βαλω λιγο μαρσμαλου να δω τι γινετε. κερασι σουπερ. κοκα κολα φοβερη, σαν τις καραμελες απο κολα ολη μερα χορις θερμιδες (στο περιπου). επισις για τσερι κουκ βαζς κερασι με κολα κι παει λεγοντας. καρπουζι μαμαει. πεπονι μετριο. πινα κολαδα φοβερο. αχλαδι, ανανα, μαρσμελοου ακομα να δοκιμασω. μπαμπολ γκαμ (τσιχλα σε στυλ μπιγκ μπαμπολ) φοβερο απο μονο του αλλα κι με συνδυασμο με βανανα, κερασι η αλλα φρουτα.
αυτη τη στηγμη εκοψα ολα τα σκουροχρομα (κοκα κολα, σοκολατα κτλ) γιατι εχω λιγο καφε χρωμα στη γλωσσα που μαλλον ειναι απο τα πολλα χρονια καπνισματος κανονικον τσιγαρον κι το σωμα μου αποβαλει ολες τις κακες ουσιες του κ.τ. οπως διαβασα αλλου, απο την αλλη μπορει να ειναι απο τις σκουροχροματισμενες γευσεις η απο τη γκομενα που μου βγηκε σαπια,...
Σορρη για τα ορθογραφικα λαθη κι μη χρηση τονον κι ελπιζω να βοηθησα μερικους συν-ατμιστες.