Αγορά από Ελλάδα (e-smokers.gr), αντίσταση στα 1,8Ω, αποκλειστικά tribeca 12ρα, αποκλειστικά επάνω στο mini-Provari 4,2volt (και 1 ημέρα στα 4,5volt

), πάντα μέσα σε DCA και από τη 3η ημέρα με feeding from *VapeMate SuperT (*είναι πολύ καλό όταν το μάθεις)....
Τι να πώ ρε παιδιά...εμένα μου δουλεύει όπως τη πρώτη ημέρα ακόμη

(....αλλά με αυτά που ακούω....2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν....η είμαι τυχερός και έπεσα σε καλό κομμάτι....ή τελικά παίζει ρόλο η σταθερή τάση 4,2 και όχι 4,2 μείον τις απώλειες σε μηχανικό μοντ, όπως και τα ποσοστά % VG/PG του υγρού...)...θα δώ τι ρόλο βαράει μετά τις 15 ημέρες....ατμίζω αποκλειστικά με ''αυτόν''...δε έχει γινει καθαρισμός με βότκες οινοπνεύματα κτλ. μόνο 2φορές φύσιμα από την κάτω μεριά επειδή το είχα παρακάνει [υπερτροφοδοσία υγρού] μέχρι να μάθω το feeder-VapeMate).
Κατά τα άλλα
Έχει ίσως αξία να πώ ότι έρχομαι από άτμισμα με ιαττυ

πριν πιάσω στα χέρια μου τον 306 και δε μου κακοφάνηκε καθόλου

...(δεν είναι καλύτερος του ''Βασιλιά''

αλλά στέκεται πολύ κοντά του...

κι ας είναι κινέζος

)
Το κακό όπως για εμένα όπως έχω ξαναπεί, είναι ότι μόλις κλ@σει ο Cisco θα πάρει σειρά ο C9-306 από cloud9vaping για τεστάρισμα, οπότε και θα αργίσω να έχω γνώμη αν είμουν απλά τυχερός με το cisco ή τελικά αξίζει τα λεφτά του τουλάχιστον με τον τρόπο που τον ατμίζω όπως περιέγραψα παραπάνω...
Περιμένω να διαβάσω γνώμες και από τους υπόλοιπους που τον ατμίζουν κάτω από τις όποιες συνθήκες και υγρά....
Κάντε σωστή περιγραφή ατμίσματος ρε παιδιά να βγάλουμε μια άκρη....