λοιπόν. ..
σαν σήμερα ξεκίνησα τη χρήση του 306. είμαι ατμίστρια των 4-5 μλ, περίπου στα 4 βολτ ατμίζω και πάντα vg/pg 50-50. κάνω γλυκά αρώματα, ως επί το πλείστον, του καλλιτέχνη. θέλησα να φτάσω στα όριά του τον ατμοποιητή μέχρι να τον καθαρίσω, για να δω πόσες μερες θα μου διαρκέσει. χθες λοιπόν διαπίστωσα πως άρχισε να μην έχει καλή παραγωγή ατμού και ψιλομπουκώματα, τα οποία ήταν υποφερτά με ένα καλό φύσημα, οπότε και τον έκανα μπάνιο σε καθαρό οινόπνευμα. ξανατονίζω πως όλο αυτό το μήνα ήταν ο βασικός μου ατμοποιητής χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιον άλλο, ακόμη κι όταν οδηγούσα.....

(με δυσκολία αυτό)
τον άφησα περίπου 3 ώρες στο οινόπνευμα και μετά τον ξεκούρασα για ένα εικοσιτετράωρο, να στεγνώσει καλά το φυτίλι.
σήμερα ξεκίνησα και πάλι τη χρήση, όπως την πρώτη φορά. στάξιμο 4 σταγόνες, στην άκρη λίγο να ρουφήξει το υγρό, και άλλες δύο μετά, μπουρμπουλήθρα κτλ κτλ.
αρχικά μου έβγαλε μια γεύση καμμένου λάστιχου, πιθανόν από το οινόπνευμα και μετά από 5 γεμίσματα αυτή η γεύση δεν υπάρχει πια. ο ατμοποιητής και πάλι δουλεύει κανονικά, ο ατμός είναι ακριβώς ο ίδιος όπως την πρώτη μέρα, το χτύπημα πολύ καλό, αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη τον χρησιμοποιώ 1 μήνα, το μόνο που με προβλημάτισε είναι πως είναι ελαφρώς πιο μπουκωμένος από έναν καινούριο. λίγο, αλλά πραγματικά ελάχιστα, έσφιξε η τζούρα του. για τη γεύση δεν μπορώ να πω με ακρίβεια αν εντοπίζω κάποια αλλαγή, διότι άλλαξα υγρό, έφτιαξα σήμερα ένα, και δεν έχει προλάβει να ωριμάσει.
οπότε συνεχίζω κανονικά να δω τελικά ποια θα είναι η διάρκεια ζωής του.