vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

639 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, treloneritis, camber, thanos1071

[Ψηφοφορία] Μηνύματα

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
  • Φύλο: Άντρας
Απ: [Ψηφοφορία] Μηνύματα
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:03 »
 :-[ :-[ :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος gmax

• **
  • 155
« Απάντηση #151 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:13 »
Είναι πολύ σημαντικό για μένα στα νήματα που είναι φτιαγμένα για κάποιον σκοπό να λειτουργούν και έτσι. Όταν έκανα εγγραφή στο forum το έκανα για να ενημερωθώ για το η.τ. και όχι για να κάνω διαγωνισμό πόστ. Όταν θέλω να ενημερωθώ για ένα προϊόν και ψάχνω στο ανάλογο νήμα θα ήθελα να βρίσκω τις πληροφορίες και όχι τα μισά πόστ να είναι άσχετα με το θέμα. Και πραγματικά είναι ενοχλητικά τα πόστ που δεν λένε τίποτα απολύτως (φατσούλες και μονολεκτικά πόστ). Δεν με ενοχλεί οποιαδήποτε ερώτηση, όσο αφελής και να είναι, όπως δεν με ενοχλεί και η οποιαδήποτε ανάλογη απάντηση. Και οι  αντιπαραθέσεις καλές είναι. Κάτι βγαίνει. Καλώς η κακώς υπάρχουν κανόνες στο forum, και από την στιγμή που μας φιλοξενεί θα ήταν τουλάχιστον αγένεια να μην τους σεβαστούμε.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #152 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:17 »
το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και ατομα με χιλιαδες μηνυματα που δεν τους σβηστηκε κανενα, αυτοι δεν ειχαν ποσταρει σε νηματα κατασκευαστων-εμπορων? λεμε τωρα, απλη  απορια  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #153 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:19 »
ρε alexmach@ προτάσεις καταθέτουμε και κάνουμε συζήτηση. Εγώ προσωπικά δεν ψήφισα, αλλά είπα την άποψή μου, που είναι το πρόβλημα;; :hmmm: :hmmm: :hmmm:
κανενα πρόβλημα ρε συ! Απλά στον μάστορα απαντησα που είπε να κανουμε κατι! Ε! κάναμε!!! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1: :laugh1:  Συμφωνα ομως με την τότε ετυμηγορία!!! Η σύζήτηση παντα είναι δεκτη! πλήν όμως συνηθίσζουμε ολοι να διαβαζουμε τα τελευταία του νήματος χωρίς να διαβασουμε τα πρώτα οποτε ίσως φανει σαν ψηφοφορία που ξεκινησε σήμερα!!! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Matsakonas δυστυχώς ή ευτυχώς για τους ίδιους έτσι ακριβώς έγινε!
Ολοι χασαμε μηνυματα! Αλλοι ομως εχασαν πολύ λιγα! και οσο περισσότερα είχες, τόσο μπαίνεις στο μάτι!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:20 »
Για πες μας καποιους ρε συ matsakona. Εγω δεν ξερω κανενα ...

• 1410
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:24 »
δεν εχω να ονομασω καποιον ρε συ urahara γιατι μετα θα πρεπει να κατσουμε να καταμετρησουμε τα μηνυματα του και εαν εχασε η οχι και βαριεμαι ειλικρινα

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:25 »
οκ, αν θες στειλε μου πμ τοτε... παντως πιστευω οτι κανεις λαθος

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:27 »
κανει λαθος! Πιστεψέ με Ματσακωνα! οσο και αν φαίνονται μερικά νουμερα ίδια, ΔΕΝ ειναι!
ΟΛΟΙ εχουμε χάσει!

Αποσυνδεδεμένος ntsodoul

• *
  • 61
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:28 »
Αδιάφορος ο αριθμός μυνημάτων.... η εμπειρία και οι γνώση δεν μετριέται με αριθμούς.
Εντάξει, μέχρι το όριο των 50 το καταλαβαίνω για κάποιο σκοπό..... μετά.....???  :confused1: :confused1:

• 1410
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:30 »
ειλικρινα και μενα αδιαφορο μου ειναι αλλα μην λεμε τωρα οτι καποια χιλιαδες μην ειναι ολα ον τοπικ και καποιων αλλων ειναι οφ τοπικ, αν γινει κανονικη σωστη καταμετρηση δεν πρεπει να να μεινει κανεις μας με πανω απο 200 μηνυματα, αντε 300, τελος παντων  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:33 »
Εαν εχω καταλαβει απο την εναρξη του φορουμ η μαλλον μετα την αλλαγη ονοματος σε e-kapnisma οτι ολους μας ενδιαφερουν τα μηνυματα και αλλοι το εκδηλωνουν και αλλοι οχι.
Τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει μεχρι σημερα που μπορει να ειναι και λαθος.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 22:50 »
Βρε παιδιά όλοι χάσαμε κάποια μηνύματα άλλος λιγότερα άλλος περισσότερα.

Δεν πιστεύω πως έγινε επιλογή σε κάποιους να μην τους σβηστούν μηνύματα.

Μπορεί κάποι ποσοστιαία να έχασαν περισσότερα μηνύματα.Απλά έτυχε αυτοί οι συνατμιστές να έχουν ποστάρει
περισσότερα μηνύματα σε πίνακες εμπόρων.
Προσωπικά μου σβήστηκαν από τα 1000 τα 300 μηνύματα. :dontknow: Ε...και...τι έγινε.
Δεν νομίζω ότι έπαθα και κανένα κακό. :dontknow: Ούτε ότι έχασα κανένα κομμάτι μου.

Ο papoys ήμουνα ο papoys παραμένω. :yes: Απλά προσέχω ναμην κάνω οφ τόπιτς. ;) ;)   

Γνώμη μου ότι η αξία του καθενός εδώ μέσα δεν μετριέται με μηνύματα και με bravo.
Υπάρχουν ατμιστές με 300 και 500 μηνύματα που εκτιμώ περισσότερο από ατμιστές με 1000 και  1500 
μηνύματα.

Γιαυτό ας σταματήσουμε τη γκρίνια και να αφοσιωθούμε στο σκοπό μας που δεν είναι άλλος..

Μακριά από το τσιγάρο.  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 23:01 »
Εεε αυτο φωναζω pappoys απο την στιγμη που οι περισσότερου γραφουν δεξια και αριστερα οτι η αξια του καθενος δεν εξαρταται απο τον αριθμο μηνυματων ας τα καταργησουμε  τα ρημαδια να ηρεμησουμε και γιατι οχι να πρωτοτυπήσουμε  :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• 529
  • its all vapour
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 23:09 »
Εγώ να πω την μαύρη αλήθεια , μόλις πρόσεξα ότι έχω καμία 500 μηνύματα λιγότερα  , αλλά μου είναι αδιάφορο .
Σοβαρά όμως , είναι ανήθικο να σβήνεις τα μηνύματα κάποιου , που ξόδεψε έστω και ελάχιστο χρόνο να γράψει κάτι τις στο φόρουμ, σε οποιοδήποτε νήμα (διότι είναι πολλές οι βοήθειες από χρήστες και σε νήματα κατασκευαστών , άσχετα με το ΗΤ κτλ κτλ ). Στην καλύτερη ας μην υπάρχουν καθόλου.
Από τους πολλούς κανόνες σε λίγο θα διαβάζουμε μόνο μηνύματα για κληρώσεις καταστημάτων ( στις όποιες δεν συμμετέχω σκόπιμα)....πάρτε το αλλιώς  το χάσατε το κορμί πατριώτες.....
Και επειδή θέλω να προλάβω του συντονιστές , είμαι offtopic και σας έκρινα ... τα δέοντα λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 23:18 »
Κωστα συγκεκριμενα ο SEB εδω μεσα εχει βοηθησει πολυ κοσμο.
Αμετρητα ποστς με παρουσιασεις,κριτικες,σχολια και φωτογραφιες.
Ουτε καν θα πρεπε να ανφερεσαι σε εκεινον.Ειδικα εσυ που μολις εκανες εγγραφη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351380 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104191 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96273 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321455 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602293 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11599 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3103 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609828 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4359 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17724 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias