vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

403 επισκέπτες, 7 χρήστες
ThioVag, Mulder, Buliwyf, Ποντικός, I.P, Mantis039, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...

Αποσυνδεδεμένος mamutsis

• **
  • 310
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...
« Απάντηση #240 στις: Σεπ 30, 2015, 13:14 »
Εξι απο τους οποιους οι δυο κανουν παράλληλα και κ.τ και σημερα μαλλον εψησα και τον ταχυδρομο που μου εφερε τους dripper που περίμενα.

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • 952
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #241 στις: Σεπ 30, 2015, 17:41 »
στη δουλειά ο ένας μετά τον άλλον με πλευρίζουν αφού με βλέπουν πάνω από χρόνο τώρα σταθερά να συννεφιάζω(από το 13 ατμίζω αλλά είχα ένα πισωγύρισμα πριν το πρώτο μου μοντ).Τους δείχνω, ενίοτε τους ψωνίζω για να μην τρέχουν, τους ξεστραβώνω, στρίβω και καμιά αντιστασούλα, παραδίδω μαθήματα στριψίματος κόιλ του γκαβού, personal ecig trainer έχω καταντήσει.Αντε να δούμε πόσοι θα παραμείνουν σε βάθος χρόνου.
Τα κουμπαριά μου και μαμά αδερφή ακάθεκτοι, μαζί μου σχεδόν.Η αδερφούλα μου έκλεβε λίγο, αλλά της χάρισα έναν καυφούν και βρήκε τη χαρά της, μόνο ηλεκτρονικό τρεις μήνες τώρα!

« Απάντηση #242 στις: Οκτ 23, 2015, 12:22 »
εγω προς το παρον 2 φιλους οι οποιοι και οι δυο καπνιζαν σαν νταλικες...το κρατανε σταθερα για 1 χρονο τωρα....

« Απάντηση #243 στις: Οκτ 24, 2015, 19:53 »
2 προς το παρον.
Τη συζυγο και ενα συναδελφο.
παντως το ενδιαφερον απο καπνιστες ειναι μεγαλο ,
Ολο και περισσοτεροι μπαινουν στη διαδικασια να ρωτησουν.

Αποσυνδεδεμένος daffy

• *
  • 41
« Απάντηση #244 στις: Οκτ 24, 2015, 20:43 »
Έχω που ατμιζω ένα μήνα και έχω κάνει 2 ακόμα άτομα εκτός από την γυναίκα μου που αρνείται πεισματικά

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kann72

• *
  • 5
« Απάντηση #245 στις: Οκτ 24, 2015, 21:10 »
Δε θα πω πως τους "δημιούργησα", αλλά τους παρακίνησα! Στη βδομάδα που το ξεκίνησα εγώ, ξεκίνησε και μια συνάδελφος, και την επομενη βδομάδα ακόμα ένας συνάδελφος με τη γυναίκα του. Ένας καπνιστής μας έχει μείνει , αλλά δε βλέπω να τον πείθουμε...

Αποσυνδεδεμένος Bill-Βασιλης

• *
  • 85
« Απάντηση #246 στις: Νοε 18, 2015, 08:42 »
Καλημερα,μετα απο δυο αποτυχημενες προσπαθειες (αρχισαν παλι το κ/τ)
εκανα 2.5 νεους ατμιστες.Γιατι 2.5;; :yes: [size=78%]Ο ενας ηταν ετοιμος και τον συμβουλεψα για εξοπλισμο[/size]
τον ενα τον ζαλισα και στο τελος τον επεισα και ο τριτος ηρεθε και με βρηκες  μονος του

Αποσυνδεδεμένος constantinos77

• **
  • 192
« Απάντηση #247 στις: Νοε 18, 2015, 10:30 »
Καλημέρα! Έχω κάνει 5 φίλους οι οποίοι τον πρώτο μήνα με κορόιδευαν για διάφορά γνωστά θέματα. Το καλό είναι ότι συνεχίζουν και οι 5. Η πλάκα είναι ότι ο καθένας το ητ το βλέπει με το δικό του τρόπο. Ο ένας έχει μείνει με μια ego μπαταρία και ατμοποιητή και αλλάζει έτοιμη αντίσταση όποτε και άν θυμηθεί, οι άλλοι τρείς προχώρησαν σε επισκευάσιμους και την ψάχνουν λίγο και ο ένας έχει ξεφύγει σε εξοπλισμό και πολλά άλλα δαπανόντας αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αυτό είναι και η μαγία με το ητ. Σου δίνει επιλογές και ο καθένας όπως την βρίσκει :yes: Άλλος απλά για να σταματήσει το κάπνισμα, άλλος για να κάνει το χόμπυ του και άλλος για να ικανοποιήσει την γέυση του λίγο παραπάνω.

Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να γνωρίζαμε σε ποσοστό πόσοι μένουν σε μια ego και πόσοι προχωράνε

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Tsekouras

• **
  • 119
« Απάντηση #248 στις: Νοε 18, 2015, 10:54 »
2 αλλά ο ένας κάνει και κ.τ. Έχω στα σκαριά και άλλον ένα καθώς και τη γυναίκα μου η οποία ενώ της αρέσουν οι γεύσεις που της δίνω να δοκιμάσει στον δικό μου άτμο, την πιάνει κατευθείαν βήξιμο.  Η νικοτίνη που βάζω (DIY) είναι ελάχιστη 0.3 και η PG περίπου 20%
Φαντάζομαι ότι το βήξιμο προέρχεται από την PG, γνωρίζει κάνεις συνφωρουμίτης αν υπάρχει κάποια άλλη αιτία που της προκαλεί βήχα?

Αποσυνδεδεμένος MARK-ANTONY

• **
  • 201
« Απάντηση #249 στις: Νοε 18, 2015, 11:08 »
Συνήθως,κάποιοι έχουν δυσανεξία στην pg για αυτό και κάνουν υγρά μόνο vg(πχ bebeca mist)μπορεί και αυτό το 20% να την πειράζει.Μπορεί να την πειράζει κάποιο άρωμα που έχει μέσα το υγρό σου!Δέν ξέρω τι ατμοποιητή έχεις,αλλά μπορεί να την πειράζει και ό τρόπος που ατμίζει(αν έχεις αρκετά αεράτο ενδεχομένως να την πειράζει!)Αν μπορείς πηγαίνετε να δοκιμάσει κάποιο υγρό μόνο vg για να δείς!

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #250 στις: Νοε 18, 2015, 11:24 »
Είναι διαφορετική η τζούρα του κανονικού τσιγάρου ακόμα και απο την πιο σφιχτή τζούρα του ηλεκτρονικού.
Τον άντρα μου επι 6 μήνες πάλευα να τον πείσω να κάνει ηλεκτρονικό και του έδινα να δοκιμάσει. Αρχικά είχα έναν aspire CE5 και μετά με kayfun lite. Ολες τις φορές πνιγόταν και έβηχε, μέχρι που μια μέρα πήρε τζούρα χωρίς να βήξει...μετά απο τόση προπόνηση, τελικά βρέθηκε να ατμίζει με istick 40w + kayfun lite εδώ και 3 μήνες. Που και που αναβει απο κανα κτ , αλλά βλέπω πως σύντομα θα κόψει κι αυτό το ένα.

6 μήνες έκλεισε κολλητός φίλος με istick50w και εργοστασιακό ατμο και 3 μια άλλη καλή φίλη με istick 40w και γνήσιο kayfun lite plus.
Οι δυο τελευταίοι, το ξεκίνησαν όταν δοκίμασαν γεύση που τους ξετρέλανε. Εκτοτε δεν ξαναναψαν κτ.

« Απάντηση #251 στις: Νοε 18, 2015, 11:49 »
Έχω στείλει τρεις συναδέλφους σε μαγαζί για να δουν και γύρισαν και οι τρεις με starter kits. Μένει να δούμε πόσοι θα μείνουν  :))

Αποσυνδεδεμένος nikosxatz

• **
  • 116
« Απάντηση #252 στις: Νοε 18, 2015, 19:13 »
Με άμεση παρότρυνση, τη γυναίκα μου και δυο-τρεις συναδέρφους-φίλους. Έμμεσα όμως με το παράδειγμά μου, πιστεύω ότι είναι αρκετά περισσότεροι. Όσο σε βλέπουν ότι δεν ανάβεις ούτε ένα τσιγάρο οι καπνιστές προβληματίζονται....  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
« Απάντηση #253 στις: Νοε 19, 2015, 18:54 »
Έχω στείλει τρεις συναδέλφους σε μαγαζί για να δουν και γύρισαν και οι τρεις με starter kits. Μένει να δούμε πόσοι θα μείνουν  :))
Με τα  starter kits λιγο δυσκολο να μεινουν στο ηλεκτρονικο τσιγαρο οι φιλοι σου φιλε,τα starter kits κατα την γνωμη μου ειναι οτι χειροτερο,ετσι την πατησα και'γω και ξανακατρακυλησα στο κ.τ !
Τι ζουμια καταπινα,τι καμενο,τι εμενα συνεχεια απο μπαταρια(650mAh) και λεω αη σιχτηρ που μπλεξαμε τσιγαρο και παλι τσιγαρο,μετα απο κανα  2 χρονια και ενα προβλημα υγειας που μου προεκηψε μου εδωσε φιλοςνα δοκιμασω  εναν vision spinner και ενα τανκ  aspire ce5 bdc και  ειπα "τωρα κατι γινεται,ετσι παλευεται",μετα ηρθε και αλλη μια ιδια μπαταρια και καβαντζες coils και εδεσε το γλυκο!
Τωρα περασα στους επισκευασιμους και την ψαχνω να βρω "το απολυτο" (αν υπαρχει τετοιο πραμα!).

Αποσυνδεδεμένος crab21

• *
  • 68
« Απάντηση #254 στις: Δεκ 03, 2015, 22:51 »
Μετά από 2,5 χρόνια μόνο τρεις αλλά δεν πτοούμαι, συνεχίζω ακάθεκτος τον προσηλυτισμό   :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 90 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 239 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20262 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877944 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362180 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909560 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519784 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1612 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375713 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701859 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ