vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

267 επισκέπτες, 4 χρήστες
2Fdeal, Methodios, dallaskdp, manoslykos

Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 26, 2012, 21:36 »
Eπειδη εχω ταξι και πολυ με ρωτανε κανει δουλεια αυτο καθομαι και τους εξηγω ολα τα καλα του ηλεκτρονικου τσιγαρου χωρις ομως να ξερω τι εχει γινει τελικα ομως χαρηκα οταν στις φετεινες διακοπες ειδα τον ξαδερφο μου που του ειχα χαρισει ενα Giand της Νobbaco να κυκλοφορει με ενα hex 18650 και τοτε καταλαβα οτι ειχα παρει ενα καπνιστη των 40 και βαλε τσιγαρων και τον ειχα κανει ατμιστη δεν ξερετε ποσο χαρηκα του ειπα δε να γραφτει και στο φορουμ και χθες μου ειπε οτι ηδη το εκανε . Λοιπον ειμαι πολυ ευχαριστημενος :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:
εχουμε γινει ιεαροποστολοι???? :))
sorry of topic

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 26, 2012, 22:39 »
Συγχαρητήρια πολλά urahara για αυτό το νήμα.

Έχω προσπαθήσει και μιλήσει σε πάνω από 30 άτομα από αυτά 10-12 αν θυμάμαι καλά επιδόθηκαν στο άτμισμα όμως έχουν μείνει πιστοί 7 από αυτούς ελπίζω πως έχουν δημιουργηθεί άλλοι 10.

Ελπίζω πως με της νέες έρευνες και τις καταρρίψεις τον ανυπόστατων μύθων κατά του Η.Τ θα πάρει τον δρόμο που του πρέπει .
Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που καταφέρατε έστω και εσάς τους ίδιους .

Κάποια στιγμή αν δεν το κάνει η διαχείριση λέω να ανοίξουμε ένα νήμα για πιθανούς τρόπους προσέγγισης καπνιστών για βοήθεια και ένταξή τους στον Ατμό.

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 26, 2012, 22:53 »
Συμφωνω απολυτα μαζι σου και εγω το σκεφτηκα προηγουμενος οταν εγραφα,τωρα ειναι ευκαιρια με τα αποτελεσματα που ερχονται απο τον καρδιολογο μας.

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 26, 2012, 23:10 »
το πιο δυσκολο στο να κανεις καποιον να δοκιμασει το ατμισμα νομιζω οτι ειναι το κοστος. ειναι αρκετα τα χρηματα και ειδικα στα ετοιμα υγρα.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 03:01 »
Δοκιμαζοντας απο τους ατμοποιητες και τα υγρα μου, εχω κανει φιλο να ξαναγυρισει στο η.τ.
ενω ατμιζε για 2 μηνες και το ειχε σταματησει για πανω απο ενα χρονο και ειχε ξαναγυρισει στο κ.τ.
Πλεον ειναι φανατικος ατμιστης εδω και 6 μηνες.  :)

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• **
  • 402
  • 7ml/Day DIY 75/25% VG/PG / 14MG
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 03:19 »
Μέσα στους 10 μήνες που ατμίζω έχω επηρεάσει συνολικά 5 ανθρώπους/

3 από τους κολλητούς μου (ο ένας υποτροπίασε μετά από 3 μήνες και επέστρεψε στο κ.τ ο άλλος ατμίζει 1 μήνα τώρα σταθερά αλλά κάνει και 1-2 τσιγάρα την ημέρα, ο τρίτος κάνα δίμηνο, αλλά επειδή έχει μεταναστεύσει μεταναστεύσει χαλκιδική δεν ξέρω αν συνεχίζει ή όχι)
1 φίλη μου η οποία το είχε ξεκινήσει κάποτε αλλά το κιτ που είχε πάρει δεν την ικανοποιούσε ως πότε της ξανα έδωσα μία ψηλή ώθηση (καπνίζει όμως συγχρόνως)
Τέλος ένας συμπαθητικός 50άχρονος που καθόταν στο διπλανό τραπέζι από το δικό μου ένα απόγευμα σε κάποια καφετέρια που τον έπιασε η περιέργεια να μάθει τι είναι το wildfire στο λαιμό μου.
Ύστερα από καμία ώρα φιλοσοφικής συζητήσεως καταλήξαμε στο πλησιέστερο κατάστημα της γειτονιάς όπου και εφοδιάστηκε με 1 ego 2 ce5, DIY και 2 αρώματα (κάπνιζε 4 πακέτα ημερησίως, άγνωστο το αν συνεχίζει το ή όχι το η.τ)  :)

Αποσυνδεδεμένος bitzimon

• *
  • 81
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 09:17 »
Μέσα σε έναν χρόνο έπεισα να στραφούν στον ατμό 8 άτομα από τα οποία μόνο 3 συνεχίζουν και αυτά με στενή παρακαλούθηση . Επισκευή χαλασμένων ego , υγρά , ατμοποιητές και κάθε βδομάδα τηλέφωνο για το αν έχουν κάποιο πρόβλημα .

Αποσυνδεδεμένος zoo

• **
  • 124
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 09:43 »
Δυο-τρεις φίλους έχω επηρεάσει αλλά για εμένα η μεγάλη νίκη είναι ο πατέρας μου.
Μεγάλος σε ηλικία, φανατικός καπνιστής με διάφορα καρδιοαναπνευστικά προβλήματα και μία ελαφρά (ευτυχώς) ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) από το κτ. Του αγόρασα σύνεργα και υγρά τον Ιούνιο και από τότε ατμίζει αποκλειστικά. Νιώθει καλύτερα, αναπνέει πολύ καλύτερα, σταμάτησε να βήχει και να λαχανιάζει και πρόσφατα το γύρισε σε μηδενική χωρίς να έχει βάλει ξανά κτ στο στόμα του! Με το κτ υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσε να σταθεί από τη δύσπνοια, τώρα πια αυτές ανήκουν στο παρελθόν!

Αποσυνδεδεμένος Giorgakis

• *
  • 92
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 10:02 »
Δυστυχως μεχρι τωρα Κανεναν. >:(

Σε οσους ετυχε να πιασω κουβεντα μου αρχισαν το γνωστο τροπαρι..........

Νομιζω οτι δεν θα ξαναασχοληθω με κανεναν.

Μονο με οποιον δω οτι ενδιαφερεται πραγματικα θα κατσω και θα ενημερωσω τι και πως.

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 10:10 »
Πέντε
Από τους οποίους:
2 μόνο ατμιστές
1 στην αρχή ακόμα το παλεύει
1 από 2 πακέτα κάνει και 3 κ.τ την ημέρα
1 το παράτησε

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 10:29 »
κουμπάρα που είναι τρελλαμένη πια με το e-καπνίζειν
μαμά και αδερφή που το έχουν παράλληλα με το κ.τ

με παραδειγματισμό όμως ξαναγύρισα και την άλλα μου κουμπάρα που είχε αυτομολήσει :yes:

Αποσυνδεδεμένος takattack

• *
  • 96
  • Ατμίστε γιατί χανόμαστε
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 10:40 »
6 Αδελφό , ξαδέλφια (2)  , κουνιάδο , φίλους (2)
Αντε να δούμε γιατί συνεχίζουν ακόμα αν και κάνουν και κανένα κ.τ που και που

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:20 »
7 γυναικες στο χωριο μου :-[ :-[  και 2 φιλους,και μια γιλη στην αθηνα

Αποσυνδεδεμένος soulpe

• *
  • 58
  • Ατμιστής απο 10/12/2012
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:21 »
Εγώ έκανα 2 συναδέλφους και 2 γνωστούς ...
Μακάρι να το συνεχίσουν και να μη υποτροπιάσουν όπως και εγώ φυσικά :)

Αποσυνδεδεμένος Brian Clough

• *
  • 62
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 20:46 »
2 , ο ενας το παρατησε και ο αλλος πλεον καπνιζει 1 με 2 κ.τ., θα τα κοψει και αυτα σιγα σιγα.....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359747 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114175 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449995 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374702 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F