vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

629 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, trollga, lounik, camber, lagoudakis, Sergios, manoslykos

Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...

Αποσυνδεδεμένος mamutsis

• **
  • 309
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...
« Απάντηση #240 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 13:14 »
Εξι απο τους οποιους οι δυο κανουν παράλληλα και κ.τ και σημερα μαλλον εψησα και τον ταχυδρομο που μου εφερε τους dripper που περίμενα.

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #241 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 17:41 »
στη δουλειά ο ένας μετά τον άλλον με πλευρίζουν αφού με βλέπουν πάνω από χρόνο τώρα σταθερά να συννεφιάζω(από το 13 ατμίζω αλλά είχα ένα πισωγύρισμα πριν το πρώτο μου μοντ).Τους δείχνω, ενίοτε τους ψωνίζω για να μην τρέχουν, τους ξεστραβώνω, στρίβω και καμιά αντιστασούλα, παραδίδω μαθήματα στριψίματος κόιλ του γκαβού, personal ecig trainer έχω καταντήσει.Αντε να δούμε πόσοι θα παραμείνουν σε βάθος χρόνου.
Τα κουμπαριά μου και μαμά αδερφή ακάθεκτοι, μαζί μου σχεδόν.Η αδερφούλα μου έκλεβε λίγο, αλλά της χάρισα έναν καυφούν και βρήκε τη χαρά της, μόνο ηλεκτρονικό τρεις μήνες τώρα!

« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 23, 2015, 12:22 »
εγω προς το παρον 2 φιλους οι οποιοι και οι δυο καπνιζαν σαν νταλικες...το κρατανε σταθερα για 1 χρονο τωρα....

« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 24, 2015, 19:53 »
2 προς το παρον.
Τη συζυγο και ενα συναδελφο.
παντως το ενδιαφερον απο καπνιστες ειναι μεγαλο ,
Ολο και περισσοτεροι μπαινουν στη διαδικασια να ρωτησουν.

Αποσυνδεδεμένος daffy

• *
  • 41
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 24, 2015, 20:43 »
Έχω που ατμιζω ένα μήνα και έχω κάνει 2 ακόμα άτομα εκτός από την γυναίκα μου που αρνείται πεισματικά

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kann72

• *
  • 5
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 24, 2015, 21:10 »
Δε θα πω πως τους "δημιούργησα", αλλά τους παρακίνησα! Στη βδομάδα που το ξεκίνησα εγώ, ξεκίνησε και μια συνάδελφος, και την επομενη βδομάδα ακόμα ένας συνάδελφος με τη γυναίκα του. Ένας καπνιστής μας έχει μείνει , αλλά δε βλέπω να τον πείθουμε...

Αποσυνδεδεμένος Bill-Βασιλης

• *
  • 84
« Απάντηση #246 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 08:42 »
Καλημερα,μετα απο δυο αποτυχημενες προσπαθειες (αρχισαν παλι το κ/τ)
εκανα 2.5 νεους ατμιστες.Γιατι 2.5;; :yes: [size=78%]Ο ενας ηταν ετοιμος και τον συμβουλεψα για εξοπλισμο[/size]
τον ενα τον ζαλισα και στο τελος τον επεισα και ο τριτος ηρεθε και με βρηκες  μονος του

Αποσυνδεδεμένος constantinos77

• **
  • 192
« Απάντηση #247 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 10:30 »
Καλημέρα! Έχω κάνει 5 φίλους οι οποίοι τον πρώτο μήνα με κορόιδευαν για διάφορά γνωστά θέματα. Το καλό είναι ότι συνεχίζουν και οι 5. Η πλάκα είναι ότι ο καθένας το ητ το βλέπει με το δικό του τρόπο. Ο ένας έχει μείνει με μια ego μπαταρία και ατμοποιητή και αλλάζει έτοιμη αντίσταση όποτε και άν θυμηθεί, οι άλλοι τρείς προχώρησαν σε επισκευάσιμους και την ψάχνουν λίγο και ο ένας έχει ξεφύγει σε εξοπλισμό και πολλά άλλα δαπανόντας αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αυτό είναι και η μαγία με το ητ. Σου δίνει επιλογές και ο καθένας όπως την βρίσκει :yes: Άλλος απλά για να σταματήσει το κάπνισμα, άλλος για να κάνει το χόμπυ του και άλλος για να ικανοποιήσει την γέυση του λίγο παραπάνω.

Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να γνωρίζαμε σε ποσοστό πόσοι μένουν σε μια ego και πόσοι προχωράνε

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Tsekouras

• **
  • 118
« Απάντηση #248 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 10:54 »
2 αλλά ο ένας κάνει και κ.τ. Έχω στα σκαριά και άλλον ένα καθώς και τη γυναίκα μου η οποία ενώ της αρέσουν οι γεύσεις που της δίνω να δοκιμάσει στον δικό μου άτμο, την πιάνει κατευθείαν βήξιμο.  Η νικοτίνη που βάζω (DIY) είναι ελάχιστη 0.3 και η PG περίπου 20%
Φαντάζομαι ότι το βήξιμο προέρχεται από την PG, γνωρίζει κάνεις συνφωρουμίτης αν υπάρχει κάποια άλλη αιτία που της προκαλεί βήχα?

Αποσυνδεδεμένος MARK-ANTONY

• **
  • 201
« Απάντηση #249 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 11:08 »
Συνήθως,κάποιοι έχουν δυσανεξία στην pg για αυτό και κάνουν υγρά μόνο vg(πχ bebeca mist)μπορεί και αυτό το 20% να την πειράζει.Μπορεί να την πειράζει κάποιο άρωμα που έχει μέσα το υγρό σου!Δέν ξέρω τι ατμοποιητή έχεις,αλλά μπορεί να την πειράζει και ό τρόπος που ατμίζει(αν έχεις αρκετά αεράτο ενδεχομένως να την πειράζει!)Αν μπορείς πηγαίνετε να δοκιμάσει κάποιο υγρό μόνο vg για να δείς!

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #250 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 11:24 »
Είναι διαφορετική η τζούρα του κανονικού τσιγάρου ακόμα και απο την πιο σφιχτή τζούρα του ηλεκτρονικού.
Τον άντρα μου επι 6 μήνες πάλευα να τον πείσω να κάνει ηλεκτρονικό και του έδινα να δοκιμάσει. Αρχικά είχα έναν aspire CE5 και μετά με kayfun lite. Ολες τις φορές πνιγόταν και έβηχε, μέχρι που μια μέρα πήρε τζούρα χωρίς να βήξει...μετά απο τόση προπόνηση, τελικά βρέθηκε να ατμίζει με istick 40w + kayfun lite εδώ και 3 μήνες. Που και που αναβει απο κανα κτ , αλλά βλέπω πως σύντομα θα κόψει κι αυτό το ένα.

6 μήνες έκλεισε κολλητός φίλος με istick50w και εργοστασιακό ατμο και 3 μια άλλη καλή φίλη με istick 40w και γνήσιο kayfun lite plus.
Οι δυο τελευταίοι, το ξεκίνησαν όταν δοκίμασαν γεύση που τους ξετρέλανε. Εκτοτε δεν ξαναναψαν κτ.

« Απάντηση #251 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 11:49 »
Έχω στείλει τρεις συναδέλφους σε μαγαζί για να δουν και γύρισαν και οι τρεις με starter kits. Μένει να δούμε πόσοι θα μείνουν  :))

Αποσυνδεδεμένος nikosxatz

• **
  • 115
« Απάντηση #252 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 19:13 »
Με άμεση παρότρυνση, τη γυναίκα μου και δυο-τρεις συναδέρφους-φίλους. Έμμεσα όμως με το παράδειγμά μου, πιστεύω ότι είναι αρκετά περισσότεροι. Όσο σε βλέπουν ότι δεν ανάβεις ούτε ένα τσιγάρο οι καπνιστές προβληματίζονται....  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
« Απάντηση #253 στις: Νοεμβρίου 19, 2015, 18:54 »
Έχω στείλει τρεις συναδέλφους σε μαγαζί για να δουν και γύρισαν και οι τρεις με starter kits. Μένει να δούμε πόσοι θα μείνουν  :))
Με τα  starter kits λιγο δυσκολο να μεινουν στο ηλεκτρονικο τσιγαρο οι φιλοι σου φιλε,τα starter kits κατα την γνωμη μου ειναι οτι χειροτερο,ετσι την πατησα και'γω και ξανακατρακυλησα στο κ.τ !
Τι ζουμια καταπινα,τι καμενο,τι εμενα συνεχεια απο μπαταρια(650mAh) και λεω αη σιχτηρ που μπλεξαμε τσιγαρο και παλι τσιγαρο,μετα απο κανα  2 χρονια και ενα προβλημα υγειας που μου προεκηψε μου εδωσε φιλοςνα δοκιμασω  εναν vision spinner και ενα τανκ  aspire ce5 bdc και  ειπα "τωρα κατι γινεται,ετσι παλευεται",μετα ηρθε και αλλη μια ιδια μπαταρια και καβαντζες coils και εδεσε το γλυκο!
Τωρα περασα στους επισκευασιμους και την ψαχνω να βρω "το απολυτο" (αν υπαρχει τετοιο πραμα!).

Αποσυνδεδεμένος crab21

• *
  • 68
« Απάντηση #254 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 22:51 »
Μετά από 2,5 χρόνια μόνο τρεις αλλά δεν πτοούμαι, συνεχίζω ακάθεκτος τον προσηλυτισμό   :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F