vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 7 χρήστες
lagoudakis, marauder800, manoslykos, Amcm, Buliwyf, grag, I.P

Έτοιμα Υγρά, Βάσεις και Αρώματα Totally Wicked

Αποσυνδεδεμένος wastelos

• *
  • 71
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ατμιστικές βάσεις Totally Wicked
« Απάντηση #150 στις: Μαρτίου 28, 2014, 01:53 »
Έτσι είναι και από Αγγλία. Είναι πολύ φθηνότερα από την Αγγλία και έρχονται με Courier (UPS) σε μία εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
Απ: Ατμιστικές βάσεις Totally Wicked
« Απάντηση #151 στις: Μαρτίου 28, 2014, 02:39 »
Με περιπου 10Ε μεταφορικά.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Έτοιμα Υγρά, Βάσεις και Αρώματα Totally Wicked
« Απάντηση #152 στις: Απριλίου 01, 2014, 22:37 »
Είχα γράψει πριν λίγους μήνες, ότι μόλις δοκίμαζα το cherry cigar θα σας έγραφα.
Συγνώμη αλλά ξεχάστηκα να γράψω και... μόλις το κατάλαβα!
Απλά... Τέλειο!!!
Από την κόκκινη σειρά. Επίσης από τα αγαπημένα μου!

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
« Απάντηση #153 στις: Απριλίου 20, 2014, 02:52 »
Κατ' αρχήν να αναφέρω πως δεν έχω κάνει υγρά DIY (ακόμα!). Ανακαλύπτoντας ένα κατάστημα-reseller της Totally Wicked εδώ στο Warrington (UK) που μένω, μπήκα μέσα να δω τι έχει, αλλά και σαν νέος στο dripping να αναζητήσω σύρμα και φυτίλι, διότι τα καταστήματα με ατμιστικά εδώ έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Χαρακτηριστικά, μπήκα σε ένα κατάστημα της "XO Liberty Flights" (ωραίες γεύσεις, αλλά μέχρι εκεί) και ζήτησα από την υπάλληλο σύρμα ("wire") δείχνοντας τον trident μου, και μου απάντησε πως "το κατάστημά μας διαθέτει e-cigs και είδη ατμίσματος, όχι είδη τηλεφωνίας"!!  :idiot1:  Ίσως παρερμήνευσε το "wire"!!! Τέλος πάντων, στο θέμα μας, ρώτησα τον υπάλληλο στην Totally Wicked σχετικά με τα diy υγρά στο ανάλογο "τομέα" του καταστήματος, και μου είπε "να σου δείξω πώς γίνεται". Χρησιμοποίησε την 72άρα βάση titanium, και χρησιμοποιώντας το πινακάκι που δίνει η Totally Wicked για τις αναλογίες, μετέτρεψε τις σταγόνες σε ml με σύριγγα, και είδα πως έβαλε ακριβώς 100 σταγόνες άρωμα (τα υπόλοιπα τα είχε βάλει με σύριγγα σε ml). Το άρωμα ήταν Blue Hawaii, ένα που φέρνει στη γεύση στο ποτό Blue Curacao, χωρίς την αλκοολίλα. Βγήκε όλο περίπου 25ml. Μόλις τελείωσε, το έκανε φραπέ για περίπου 15-20 δεύτερα και μου το χάρισε όλο για να το δοκιμάσω. Το μείγμα ήταν PG/VG 50/50, με νικοτίνη 18. Θυμόμουν κάποια πράγματα που διάβασα εδώ στο φόρουμ και ρώτησα αν χρειάζεται να το αφήσω κάποιες μέρες να ωριμάσει, κτλ. Μου είπε πως δεν θέλει καμία ωρίμανση και είναι ήδη έτοιμο για άτμισμα. Ερχόμενος σπίτι το δοκίμασα και ιδού οι εντυπώσεις: Ντουμάνι πολύ, ατμός πυκνός, χτύπημα πάρα πολύ καλό. Όχι χτύπημα του θανατά, αλλά πάρα πολύ καλό. Ήταν ξεκάθαρο από το πρώτο πουφ ότι άτμιζα ποιότητα (πχιότητα). Το αποτέλεσμα έδειχνε την αξία του, σαν επώνυμο, όχι φτηνιάρικο. Το άτμισα τις δύο πρώτες μέρες μόνο λόγω γεύσης, όχι ότι δεν ήταν καλή, την έδειχνε την αξία της,μόνο λόγω καθαρά γούστου με κούρασε γιατί δεν πάω γενικά προς αυτές τις γεύσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως τώρα σύντομα που θα ξεκινήσω κι εγώ τα DIY, θα εμπιστευτώ αυτή την εταιρεία για ξεκίνημα, αφού εκτός τις πολύ καλές κριτικές, το έτοιμο "Orange tic tac"με εντυπωσίασε τα μάλα. (Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το Orange tic tac, είναι σχεδόν ίδιο με το Frozen Orange του e-baron).

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
« Απάντηση #154 στις: Απριλίου 20, 2014, 14:52 »
....είδη τηλεφωνίας :wall: :wall: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος soctap

• *
  • 64
« Απάντηση #155 στις: Μαΐου 05, 2014, 00:44 »
American red - statex- black magic τα πρωτα μου υγρα απο Totaly απλα φοβερα στο 50-50 pg-vg. Θα ηθελα να υπαρχουν και αλλες προτασεις απο ολους που δοκιμαζουν υγρα απο Totaly,ωστε να δοκιμασουμε και αλλα γιατι πραγματι ειναι πολυ ποιοτικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 05, 2014, 00:49 από soctap »

Αποσυνδεδεμένος gstriftos

• **
  • 200
  • Παλιά έστριβά τσιγάρα,τώρα αντιστάσεις..
« Απάντηση #156 στις: Μαΐου 06, 2014, 23:04 »
Statex και Green Apple.
Αρνητική κοστολογική εντύπωση λόγω προτεινόμενου ποσοστού αραίωσης (15% :o ).
Έφτιαξα 5ml με αυτή την δοσολογία και με 10% και έκανα και το 15αρι 10άρι με την 1η δοκιμή.
Εξαιρετική η επίγευση βανίλιας στο Statex,το Green Apple τελικά το κρατάω για προσθήκη σε άλλα καπνικά(Κapnos/AtmosLab,Virginia/FlavourArt).
Έκανα και κάποιες άλλες δοκιμές,εντυπωσιάστηκα με το πεπονάκι αλλά δεν θα το ήθελα για ολοήμερο.Μπαίνει στα υπόψιν όμως για συμπληρωματικό σε μίξεις..

Διόρθωση κειμένου
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2014, 18:04 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος lefthedef

• **
  • 103
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #157 στις: Μαΐου 08, 2014, 14:44 »
παιδια το statex ειναι βαρυ σαν καπνικο ή γλυκοκαπνικο ???

Αποσυνδεδεμένος gstriftos

• **
  • 200
  • Παλιά έστριβά τσιγάρα,τώρα αντιστάσεις..
« Απάντηση #158 στις: Μαΐου 08, 2014, 16:06 »
Ελαφρώς γλυκό λόγω της επίγευσης βανίλια που έχει.

Αποσυνδεδεμένος nickgr

• 517
  • Dum Spiro Vapo
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 20, 2014, 01:29 »
Έχει δοκιμάσει κανείς το cigar.?  Δεν έχει ωριμάσει ακόμη ούτε 2 μέρες, αλλά ποιο πολύ μου θυμίζει κάτι σε γλυκό λεμόνι πάρα σε πούρο. Θα αλλάξει με την ωρίμανση?

Αποσυνδεδεμένος johnt7112

• *
  • 21
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 20, 2014, 08:15 »
Αmerican red και το cherry cigar κολλημα

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 06, 2014, 12:37 »
1.βασει vg+νικοτινη 18 (el-toro) κ αρωμα black magic (totally wicked-καπνικο) 50-50 με pg.
2 σταγονες αρωμα ανα ml!
αποτελεσμα πολυ καλο αλλα ελαφρυ (για μενα που κανω 6-7 ml) νικοτινη 9mg
2.βασει vg+νικοτινη 18 (el-toro) κ αρωμα gold virgin (totally wicked-καπνικο) 50-50 με pg.
2 σταγονες αρωμα ανα ml!
αποτελεσμα πολυ καλο για καπνικο-νικοτινη 9mg

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
« Απάντηση #162 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 20:58 »
Δοκίμασα από έναν φίλο σήμερα που είχε πάρει ένα άρωμα american red tobacco και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει και σε έτοιμο υγρό αυτό και αν υπάρχει στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος lef46

• *
  • 71
« Απάντηση #163 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 21:21 »
Οχι φιλε  τα totally ειναι αρωματα για diy δεν υπαρχουν σε ετοιμα υγρα,αλλα ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες παγκοσμιως.

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
« Απάντηση #164 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 21:34 »
Το κατάλαβα... :))  δοκίμασα από φίλο πριν λίγο σε έναν ego one mega (1.25ohm-10w ... ο φίλος το είχε στα 15) και μου άρεσε πάρα πολύ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359807 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374736 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F