vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

521 επισκέπτες, 8 χρήστες
manoslykos, Buliwyf, I.P, KORG N364, lagoudakis, apollwnas21, ThioVag, laniel

Έτοιμα Υγρά, Βάσεις και Αρώματα Totally Wicked

Αποσυνδεδεμένος Roy

• *
  • 96
  • Φύλο: Άντρας
  • smoking is dead....vaping is the future
Απ: Diy υγρά αναπλήρωσης Totally Wicked
« Απάντηση #135 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 16:33 »
Ναι ρε φιλε δεν εχουν τεραστιες διαφορες το διαπιστωσα και εγω...ασε που τα αρωματα τουσ ειναι χαλια κατα την γνωμη μου...τουλαχιστον τα καπνικα που εχω δοκιμασει για τα γλυκα και τα φρουτενια δεν ξερω...

Αποσυνδεδεμένος tearsforfear

• **
  • 134
« Απάντηση #136 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 16:42 »
τι αρωματα προτεινεις? ποιας εταιρειας?

Αποσυνδεδεμένος Roy

• *
  • 96
« Απάντηση #137 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 17:05 »
Δεν εχω δοκιμασει και πολλα φίλε μου..τωρα εχω αρχίσει και δοκιμάζω Atmos lab...βεβαια τωρα εφτιαξα 30 ml, 10 μηλο,10 μπισκοτο,10 καπουτσινο... βεβαια δεν εχουν ώριμασει καλα αλλα μου φαίνονται αρκετα καλυτερα τουλαχιστον βαζω λογικες ποσοτητες αρωματος γιατι στα Tottaly εβαζα 15-18% και παλι δεν τα επιανε οπως θα επρεπε...Εσυ τι ειχες δει με τα Tottaly???

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #138 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 17:30 »
Πάντως είχα ξεχάσει για πολύ καιρό μια καρύδα και μια μπανάνα (10ml πάνω από μήνα) και μου έδωσαν εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα απ' ότι όταν τα είχα δοκιμάσει με 10 μέρες ωρίμανση. Πάμτως γενικά τα αρώματα αυτά με απογοήτευσαν, περίμενα πολύ πιο καλές γεύσεις, για εμένα δεν έχει να κάνει ούτε με την αναλογία ούτε με την ωρίμανση ούτε για την τιμή. Οι γεύσεις δε μου άρεσαν, δεν είναι του γούστου μου. Tropical tobacco πολύ κακός συνδυασμός, banana μου δίνει μια χημική γεύση, η καρύδα επειδή είναι από τις αγαπημένες μου γεύσεις την κυνηγάω, αλλά είναι η χειρότερη που έχω δοκιμάσει, που πάντως είναι μια από τις πιο αποδεκτές γεύσεις της TW από αυτές που έχω δοκιμάσει.
Δε χρειάζεται να επιμείνω άλλο, υπάρχουν τόσες εταιρίες που έχω στα σκαριά να δοκιμάσω.

Αποσυνδεδεμένος liogas

• *
  • 27
« Απάντηση #139 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 18:05 »
Έχει κάποια καλά αρώματα η tottaly πχ. σοκολάτα,πεπόνι κλπ το κακό όμως είναι ότι προτείνει 15% στις αναλογίες τις μερικές φορές δεν είναι ούτε αυτό το 15%αρκετό και έχω αναγκαστεί να φτάσω μέχρι και 20% σε μερικά αρώματα για να καταλάβω υποψία γεύσης, πράγμα που κάνει ασύμφορο την παραγωγή ενός υγρού αν σκεφτείς ότι τα 10ml έχουν 5 ευρώ και υπολογίσεις αυτό το 15% θα φτιάξεις δηλαδή 60-70ml υγρού...δεν ξέρω μου φαίνονται λίγα εμένα.

Αποσυνδεδεμένος tearsforfear

• **
  • 134
« Απάντηση #140 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 19:26 »
συμφωνω απολυτα με τους προλαλυσαντες αλλα..
εκτος απο το αρωμα με την κιτρινη ετικεττα υπαρχει και αυτο με την κοκκινη που χρειαζεται περιπου μιση αναλογια σε σχεση με την κιτρηνη.( ετσι λενε εγω αυτα δεν τα δοκιμασα ακομη)

Αποσυνδεδεμένος Roy

• *
  • 96
« Απάντηση #141 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 23:51 »
Και μην τα δοκιμασεις καθολου φιλε μου..κρατα τα λεφτα σου και παρε απο μια αλλη εταιρεία τοσες υπαρχουν.....Το μονο που αξιζουν πραγματικα ειναι οι βασεις...αν και λιγο τσιμπημενες τα αξιζουν τα λεφτα τους....

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #142 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 09:51 »
Εγώ πάντως έχω βρει στην κίτρινη σειρά, ένα από τα πολύ αγαπημένα μου υγρά. Το black magic. Η αλήθεια είναι ότι βάζω πολύ λιγότερο άρωμα από αυτό που λέτε! Μήπως αυτό είναι το θέμα; Μερικά αρώματα σε μεγάλη αναλογία χαλάνε, αντί να γίνονται καλύτερα....  :dontknow:  Βάζω 15-16 σταγόνες στα 10ml!
Και άλλα που δοκίμασα (πχ το american red), όχι ότι με χάλασαν, απλά δεν είναι από τα αγαπημένα μου!
Πρόσφατα πήρα να δοκιμάσω κι από την κόκκινη σειρά το cherry cigar. Ακόμα δεν είναι έτοιμο και ... δένει! Αλλά όπως το μυρίζω, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές! Έβαλα 9 σταγόνες για 10ml βάση. Όταν το δοκιμάσω κι αυτό θα σας πω.... Αλλά θα το αφήσω συνολικά 10 μέρες να δέσει, σίγουρα!

Αποσυνδεδεμένος liogas

• *
  • 27
« Απάντηση #143 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 10:28 »

Είναι αρώματα που όντως και με λιγότερο από 15% στέκονται(πχ σοκολάτα
) το black magic δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η πλειοψηφία του το θέλει το 15% και καμιά φορά δεν είναι και αρκετό(πχ μπανάνα), και έχει και άλλα που όσο και να βάλεις όσο καιρό και να τα αφήσεις να ωριμάσει δεν θα την παλέψει πχ η καραμέλα της tottaly απλά απαράδεκτη....όσο για την ωρίμανση σίγουρα μετά από αρκετές μέρες έχει δέσει καλύτερα το υγρό και η γεύση μπορεί να γίνει ποιο έντονη από ότι στην αρχή αλλά μια ιδέα από την πρώτη δεύτερη μέρα μπορείς να καταλάβεις αν το υγρό που έφτιαξα είναι μάπα η όχι, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, Συμπερασματικα αυτό που λέω είναι ότι το 15% άντε θες 10% να πω είναι πολύ δεν συμφέρει και από οικονομικής απόψεως.

διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 29, 2014, 12:44 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος christhes

• **
  • 155
« Απάντηση #144 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 11:25 »
Εγώ πάντως ξεκίνησα με 15 σταγόνες στα 10 ml και πλέον τα black magic και mocha τα κάνω με 12 σταγόνες γιατί μου φαινόταν πολύ έντονα.
Το 15% και 20% μου μοιάζουν υπερβολικά.

« Απάντηση #145 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 12:26 »
Μην αποκλείεται καμία εταιρεία. Κάθε εταιρεία έχει σίγουρα και κάποιο άρωμα που μπορεί να γίνει αγαπημένο. Πχ. το Σορμπέ Πεπόνι της TW το δοκιμάσατε? Άλλο φρούτο... απίστευτη γεύση. Εμένα επειδή είμαι των δοκιμών και των πολλών εναλλαγών γεύσεων  και έχω πάντα τουλάχιστον 30 αρώματα στο στοκ μου  με ενδιαφέρει τα αρώματα να έχουν αντοχή στο χρόνο και να μην "χαλάει" η γεύση τους. Αυτό είναι πολύ βασικό.

Αποσυνδεδεμένος liogas

• *
  • 27
« Απάντηση #146 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 18:49 »
Εγώ πάντως ξεκίνησα με 15 σταγόνες στα 10 ml και πλέον τα black magic και mocha τα κάνω με 12 σταγόνες γιατί μου φαινόταν πολύ έντονα.
Το 15% και 20% μου μοιάζουν υπερβολικά.

Έχει πολλά αρώματα η tottaly και ειμαι σίγουρος γιαυτό που λες ότι κάποια συγκεκριμένα ίσως είναι υπερβολή το 15% και 20% αλλά για κάποια άλλα όχι, ο πίνακας που πόσταρα ποιο πάνω από το site της tottaly και προτείνει 3ml άρωμα στα 11ml υγρού είναι γεγονός και ας φαίνεται υπερβολή(3ml στα 11ml μιλάμε για 27% :wall: !!!).

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #147 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 07:58 »
Να υποθέσω πως δε θα τα ξαναπάρεις ε..;  ;)
Πράγματι τόσο λέει, αλλά, οι πίνακες αναλογίας των εταιριών είναι πάντα ένας μπούσουλας, όχι κανόνας. Αλλιώς θα έπρεπε να βάλεις οπωσδήποτε και τη δκή της βάση, γιατί έτσι γράφει στον πίνακα!

Αν στον έτοιμο πουρέ βάλεις περισσότερο ή λιγότερο γάλα από τις οδηγίες δεν έγινε κάτι.

Θέλει παραπάνω ναι, 27% ούτε για αστείο στα δικά μου γούστα, κι είμαι σχετικά αρωματάκιας.

Αποσυνδεδεμένος lefthedef

• **
  • 103
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #148 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 20:45 »
εμενα η totally wicked οσον αφορα τα αρωματα  μου δινει την εντυπωση οτι θελει κοινο να αγοραζει συνεχεια αραωματακια. Γιατι ???
πολυ απλα γιατι η κιτρινη σειρα ειναι αραιωμενα αρωματακια 67 % , και επισης τα νουμερα αυτα που δινει ως μπουσουλα....
Προσωπικη εμπειρια το black Magic....  πολυ ωραιο αρωματακι, το δοκιμαζω στο 10 % και μου αρεσε πολυ, λεω ας το δοκιμασω  και με πιο λιγο αρωμα,
το φταχνω με 3 % και παλι πολυ ωραιο αλλα αυτη την φορα μου βγαζει και τον καφε σαν αρωμα πολυ εντονοτερα απο οτι με 10 %...
Οποτε δοκιμαστε και με λιγοτερο αρωμα και ισως σας αρεσει περισσοτερο....

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
Ατμιστικές βάσεις Totally Wicked
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 28, 2014, 01:32 »
Πρόσφατα αγόρασα από ελληνικό κατάστημα μηδενική βάση και διαπίστωσα ότι τα μπουκάλια ήταν εντελώς ασφράγιστα. Έτσι είναι και της μαμάς εταιρείας;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359820 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114213 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328125 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F