Αυτο ακριβώς εννοώ κι εγώ.
Προσωπικά το ριξα πολύ νωρός σε επισκευάσιμους κλπ, λόγω της κακης και πανω απ ολα ΜΗ σταθερης ποιότητας. Οπότε δεν παραπονιέμαι!
Αλλα υπαρχουν και οι περισσότεροι που συνεχίζουν ετσι και το θεμα μου εμενα ειναι αυτή η ΜΗ σταθερή ποιότητα. και οι παμπολλες αντιγραφες που σε κανουν στο τελος να μην ξερεις αν αγόρασες το ιδιο πράγμα οσο ιδιο και αν φαίνεται!
Ο οποιος επανασχεδιασμός, αν εξαλείψει τετοια προβλήματα, (που δεν το νομιζω) ειναι καλοδεχούμενος.
το καλό με τους επισκευασιμους ειναι πώς κανεις απόσβεση σχετικά γρηγορα.
αυτο ειναι το καλο.
το κακο ειναι πώς και ο κυρ μητσος στην γωνια που εχει εναν τορνο, παραγει επισκευασιμο ατμοποιητη αμφιβολης λειτουργιας και ποιότητας.
υπάρχουν επίσης επισκευασιμοι που αν τους κανεις κομματια μπορει τα εξαρτηματα που τον απαρτιζουν να ειναι περισσότερα και από τον κινητηρα μιας ferrari.Άσε τις φλάτζες που μπορει να θελουν αλλαγη πιό γρηγορα και από φλατζα κινητήρα.
Εγω αυτο που θα θελα από μια εταιρια επώνυμη γιαπωνεζικη γερμανικη ή δεν ξερω και εγω τι, να φτιαξει επισκευασιμους με καλης ποιοτητας υλικά με συνεχη υποστηριξη για το προιόν, καλό σχεδιασμό και όχι έπρεπε η τρυπα να ειναι 2mm πιο πάνω ή πιό κατω, το ο ring επρεπε να ειναι από το ταδε λάστιχο αλλά δεν ειναι, το πιπακι ειναι 10gr αλλά μπορουσε να ειναι και 12gr, η βάση επρεπε να ειναι ατσαλινη αλλά ειναι ορυχαλκος ή μαντεμι η δεν ξερω και εγω τι, και να σε βαζει συνεχως να χωνεις λεφτά για updates.
Το θεμα ειναι να περνεις στα χερια τον επισκευασιμο και να εχει οδηγιες μεσα με το εργοστασιακο προτεινομενο σεταρισμα και να μην χρειαζεται να μπαινεις στα φορουμ για να δεις πώς θα το κανεις να δουλεψει.
Επισκευασιμος δηλαδη με οδηγιες χρησεως και όχι με αποστολή email στον κατασκευαστη του για να μαθεις πώς πρεπει να το κανεις να βγαζει ατμό.
Αυτο που λειπει λοιπον από την αγορά η.τ ειναι μια καλυτερη προσεγγιση του προιοντος που διατιθεται στο καταναλωτικό κοινο και συνεχη υποστηριξη επίσημη.
Τωρα όσο για τους απλους ατμοποιητες πιστευω πώς ειναι η τεχνολογία τετοια που δεν επιτρεπει παραιτερω εξέλιξη.
Ενα φυτίλι τυλιγμενο από μια αντισταση που με την συνεχη τροφοδοσια υγρου και την βοηθεια ηλεκτρισμου παραγει ατμό.
Πρεπει να αλλάξει όλη η φιλοσοφία στην οποια στηριζεται το ητ για να δουμε κατι το διαφορετικο.