1. Janty Kissbox Classic - Οκτώβριος 2008 - από Ολλανδία, jantyshop.com
2. Mini Cigarette (DSE 901) - Νοέμβριος 2008 - από Ζάκυνθο, usb111.com)
3. New Mini Cig - Δεκέμβριος 2008 - από Κίνα, e-cig.com
4. Intellicig EVO - Ιανουάριος 2009 - από Αγγλία, intellicig.com (δεν υπήρχε .gr τότε)
5. Lady pipe ή Mini Pipe - Μάρτιος 2009 - από Αγγλία, smokejuice.co.uk
6. GG ή Golden Greek - Μάιος 2009 - από Αθήνα, Θανάσης
7. Nobacco Black Line - Μάιος 2009 - από Αθήνα, nobacco.gr
Αναφέρομαι μόνο στα διαφορετικά μοντέλα, γιατί αν βάλω πόσα janty και DSE 901 έχω αγοράσει (έστω και ως ανταλλακτικές μπαταρίες και ατομάιζερ) θα γεμίσει η σελίδα.
Τώρα που βλέπω όλη την ιστορία σε σύνοψη, φαίνεται πόσο ευχαριστημένος έχω μείνει ως τώρα με το EVO. Ενώ πριν έπαιρνα κάθε μήνα άλλο τσιγάρο, μετά το EVO δεν ξαναπήρα για 5 μήνες, γιατί τη μίνι πίπα την πήρα από ανάγκη για τις λίγες ώρες της βραδινής δουλειάς τα σαββατοκύριακα, λόγω του παλιού προβλήματος του EVO με τους θορύβους και όχι για αντικαταστάτη του. Το GG το πήρα από περιέργεια και λόγω... εθνικότητας, το Black Line μου στάλθηκε για δοκιμή.
Αυτό το τελευταίο πάντως είναι ο μόνος άξιος αντίπαλος του EVO σε αρκετά σημεία και ίσως δε θα το αγόραζα ποτέ λόγω χρώματος. Βέβαια με 2 μέρες χρήσης δε βγάζεις εύκολα συμπεράσματα αλλά μου αρέσει πολύ το ελαφρύ του τράβηγμα όπου το EVO λόγω παλαιότητας είχε αρχίσει να με κουράζει. Πρέπει να το φρεσκάρω πάλι γιατί για εκτός οικίας είναι ακόμα αναντικατάστατο.