Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

378 επισκέπτες, 6 χρήστες
Αποστολης, johnath, Tem, infierno, Doubt, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: GG ΠΗΝΕΛΟΠΗ  (Αναγνώστηκε 46486 φορές)

Αποσυνδεδεμένος poiuytrewq

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Neverland
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ
« Απάντηση #120 στις: Ιουν 26, 2012, 18:18 »
Ρε παιδιά σας παρακαλώ μια καθαρή εικόνα του rebuildable part χωρίς την βάση μπορεί να βάλει κάποιος? Δεν μου είναι ξεκάθαρο που πιάνει η άκρη του σύρματος και που μπαίνει το μικρούλη oring ακόμα και αφού είδα τα βίντεο. Δεν φαίνεται. Απλά. Εμένα πάντως το κάτω παξιμάδι μεν ξεβιδώνει αλλά δεν τερματίζει βιδώνοντας το μέχρι τη ροδέλα.

Αποσυνδεδεμένος Erik

• Ο καλύτερος τρόπος να αποδείξεις σε έναν βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Nikaia
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #121 στις: Ιουν 26, 2012, 18:19 »
Καμια διαρροη οταν ειναι ολα οπως πρεπει. Ειχα διαρροη εχτες οταν ειχα πιασει το χωρις αντισταση με τον παλιο τροπο, αλλα μολις αλλαξα αυτο δεν εχει καμια διαρροη και με ανοιχτο το καπακι.

Αποσυνδεδεμένος porto13

• GGTS"1561"-GG Stealth-Odysseus X 2-Penelope X 2-Iatty-ProvariV2 X2
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μεσόγεια
« Απάντηση #122 στις: Ιουν 26, 2012, 18:21 »
@ Ωμέγα
Διαρροές μηδεν, πρόσεξε το μήκος των φιτιλιων,μην ειναι μακρυά και περνάνε στην "τρύπα" της βασης..

@poiuytrewq
Ριξε μια ματια μετα το 06.30 http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3988.msg158583/topicseen.html#new ,ειναι για τον οδυσσεα αλλα θα βοηθησει!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 26, 2012, 18:31 από porto13 »

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Everywhere
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #123 στις: Ιουν 26, 2012, 18:28 »
Αμα μπορεσει καποιο καλο αγορι να κανει και ενα ωραιο video με setup που του βγηκε καλο θα βοηθουσε πολλους.
Αυτο που υπαρχει δεν ειναι ουτε απο ηχο ουτε απο εικονα και ουτε απο γλωσσα.. Ικανοποιητικο.

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #124 στις: Ιουν 26, 2012, 18:31 »
Αν είναι όπως το δείχνει εδώ ο Scott (κάντε κλικ στο λινκ και σας πάει ακριβώς στο σημείο που μας ενδιαφέρει):
http://youtu.be/0kZVFOA-X7c?t=16m24s
τότε το rebuildable part μου έχει πρόβλημα καθώς το παξιμάδι αυτό σε εμένα ΔΕΝ βιδώνει μέχρι να ακουμπήσει την ροδέλα. Σταματάει κανένα χιλιοστό με δύο πιο πίσω αφήνοντας κενό.

Γι αυτό στην αρχή νόμιζα ότι πρέπει να βάλω το μικρό o-ring ανάμεσα στην ροδέλα και το παξιμάδι.

Αποσυνδεδεμένος Erik

• Ο καλύτερος τρόπος να αποδείξεις σε έναν βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #125 στις: Ιουν 26, 2012, 18:34 »
Ξεβιδωσε το τελειως και βεβαιωσου οτι οι σπειρες ειναι ενταξει και δεν εχει μαζεψει συρμα αναμεσα.
προσπαθησε να το βιδωσεις και απο την αλλη του πλευρα να δεις αν τερματιζει.

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #126 στις: Ιουν 26, 2012, 18:39 »
Τίποτα τα έχω ήδη δοκιμάσει αυτά. Δεν τερματίζει. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο με γυμνό μάτι. Οι σπείρες τελειώνουν πολύ μακριά από τη ροδέλα.. Άρα έχω πρόβλημα.. :wall:

Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι βιδώνοντάς το ο κεντρικός πόλος από κάτω δεν είναι πάντα στο κέντρο αλλά έχει απόκλειση κάτι δέκατα του χιλιοστού με αποτέλεσμα όταν βιδώνεις στην βάση να κόβει βόλτες κοντά στην άκρη του κονέκτορα της βάσης...

Βασίληηη τι κάνω τώρα?

Αποσυνδεδεμένος Erik

• e-medium ατμιστής
  • **
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #127 στις: Ιουν 26, 2012, 18:43 »
Αν θες να σε βοηθησει παρτον ενα τηλεφωνο για πιο αμεση επικοινωνια ;)

Αποσυνδεδεμένος pany

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Cyprus
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #128 στις: Ιουν 26, 2012, 19:10 »
Επειδή μόλις την έχω σετάρει, πόσο ανοίγουμε την καμπάνα και τι συμβαίνει εάν την ανοίξουμε τελείως?? :confused1:

Αποσυνδεδεμένος porto13

• GGTS"1561"-GG Stealth-Odysseus X 2-Penelope X 2-Iatty-ProvariV2 X2
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μεσόγεια
« Απάντηση #129 στις: Ιουν 26, 2012, 19:13 »
Συνήθως ανοίγουμε μιση στροφή και ανάλογα πράττουμε,αν ανοίξεις πολύ, θα "πλημμυρίσεις"!!

Αποσυνδεδεμένος Erik

• e-medium ατμιστής
  • **
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #130 στις: Ιουν 26, 2012, 19:15 »
Την καμπανα την ανοιγεις οσο χρειαζεται για να εχει σωστη τροφοδοσια. Αν την ανοιξεις πολυ σε χαμηλα volt θα κανει μπουρμπουληθρες αν την εχεις πολυ κλειστη θα φερνει καμμενο.
Προσωπικα την εχω ανοιχτη απο 1/4 ως 1/2 στροφη αλλα αυτο δεν ειναι κανονας αλλαζει αναλογα το μοντ που την λειτουργεις.
Κλειστη τελειως, ανοιξε την λιιιγο και ατμιζοντας θα βρεις το sweet spot.

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #131 στις: Ιουν 26, 2012, 19:16 »
Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι βιδώνοντάς το ο κεντρικός πόλος από κάτω δεν είναι πάντα στο κέντρο αλλά έχει απόκλειση κάτι δέκατα του χιλιοστού με αποτέλεσμα όταν βιδώνεις στην βάση να κόβει βόλτες κοντά στην άκρη του κονέκτορα της βάσης...

Βασίληηη τι κάνω τώρα?

Τα ιδια και εγω φιλε μου . Ο κεντρικος πολος δεν τερματιζει στο κεντρο της βασης...

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #132 στις: Ιουν 26, 2012, 19:19 »
Για την καμπάνα ξεκίνα με τελείως κλειστή (αφού θα το έχεις βρέξει για να δεις ότι δουλεύει πριν το κλείσεις) και μόλις χαλάσει λίγο η γεύση ξεκίνα με μισή στροφή και συνέχισε ανάλογα τις προτιμήσεις σου.

Πίσω στα δικά μου:
(κλικ πάνω στην εικόνα για μεγένθυνση)

Μέχρι εκεί πάει το παξιμάδι και αυτό από την μία πλευρά. Από την άλλη (ανάποδα το παξιμάδι) βιδώνει πολύ λιγότερο.

Επίσης νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι ο πόλος δεν είναι στο κέντρο και νομίζω ότι αποτέλεσμα αυτού είναι σε δυνατή τζούρα να μου κάνει σφύριγμα.

Αλλά δε μαμιέται...και πάλι κούκλα είναι και πρώτα θα την χαρώ και μετά θα την στείλω πίσω..

Αποσυνδεδεμένος Alexander20

• Φουγάρο.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'm Batman. SHHH!
« Απάντηση #133 στις: Ιουν 26, 2012, 19:25 »
Παιδιά εμένα μου κόλλησε το rebuiltable part μέσα στην βάση και τώρα δεν βγαίνει.   :wall: :wall:
Καμία ιδέα πως να το βγάλω χωρίς να σπάσει το κεραμικό;  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #134 στις: Ιουν 26, 2012, 19:26 »

Δεν νομιζω να δημιουργει προβλημα αυτο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258966 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718569 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374205 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389377 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263182 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680630 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.