Καλησπέρα και από εμένα
κάτοχος από προχθές και εγώ της "πόπης". Με το που παρέλαβα κατευθείαν βράσιμο σε γάλα βαζελίνη στα ο-ρινγκ και συναρμολόγηση.
πρώτη διαπίστωση το αξονάκι που καταλήγει στον πόλο καθώς το βίδωσα δεν ήταν ευθυγραμισμένο. επίσης αρκετό ζόρι να βιδώσει το σώμα του άτμο στην βάση.
τέσπα σετάρω με την έτοιμη αντίσταση που είχε η συσκευασία γεμίζω και μπουμπουνάω στο provari. για κλάσματα δευτερολέπτου σκέφτομαι ας έχει παναγιά μου καλύτερη γεύση από τον Οδυσσέα. και...... όντως απόδοση γεύσης πολύ ανώτερη και όγκος ατμού πολύ καλύτερος. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είπα γεία σου ποπάρα με τα ωραία σου
Συνεχίζω να απολαμβάνω την καραμελίτσα μου και συνεχώς γεύση και ντουμάνι βελτιώνεται. Mετά από καμιά ώρα και αφού έχω ανοίξει την καμπάνα λίγο και ντουμανιάζω το δωμάτιο ακούω μπουρμπουλίθρες
και μετά από 2 λεπτά είχε πλημυρήσει ο πόλος του provari και η ποπίτσα έχανε υγρό ασύστολα από κάτω.
κλείνω καμπάνα φυσάω τίποτα συνεχίζει και χάνει. αδειάζω το υπόλοιπο υγρό λύνω τον ατμο και παρατηρώ ότι για να βγάλω το repairable κομμάτι από την βάση ίδρωσα κυριολεκτικά και είδα ότι το ο-ρινγκ στον πόλο είχε παρασύρει και το παξιμάδι. ρίχνω ένα σφύξιμο με το κατσαβίδι στην βίδα εσωτερικά του κεραμικού προσέχω να έχω σφίξει αρκετά το παξιμάδι και ξανασυναρμολογώ παρατηρώντας για ακόμα μια φορά ότι το βίδωμα του repairable κομματιού στην βάση έχει ζόρι ώστε να σκάσει μύτη ο πόλος από κάτω. Γεμίζω και αρχίζω να ατμίζω όλα καλά όπως και την πρώτη φορά ανοίγω την καμπάνα λιγο και συνεχίζω και στα καλά καθούμενα πάλι με την καμπάνα σταθερά λίγο ανοιχτή μπουρμπουλίθρες και μετά από λίγο πλυμμήρα. τι έγινε ρε π@υστ@ λέω ξινοί μου βγήκαν οι έπαινοι
τηλέφωνο εχθές στον Βασίλη για κανά γιατρικό και μου λένε ότι θα πρέπει να μην βιδώνω πολύ το σώμα του άτμο στην βάση γιατί ξεχειλώνει το ο-ρινγκ και πλυμμηρίζει από τον πόλο και επίσης καθώς ατμίζω και ανοίγω την καμπάνα για σωστή τροφοδοσία όταν αισθανθώ μπουρμουλίθρες να κλείνω την καμπάνα και να συνεχίζω έως ότου πρέπει να την ανοίξω ξανά και ακούσω μπουρμουλίθρες να κάνω ξανά το ίδιο και έτσι θα ατμίζω χωρίς πρόβλημα
μου ακούστηκε πολύ άσχημα αυτό γιατί στον Οδυσσέα ποτέ δεν χρειάστηκε να ανοιγωκλείνω την καμπάνα για να μην πλυμμηρίζει ο άτμο
Ακολουθώ την συμβουλή τους και βλέπω ότι ο κύριος που μιλούσαμε είχε δίκιο
έτσι συνεχίζω και ατμίζω έως τώρα ανοιγοκλείνοντας την καμπάνα όταν καταλαβαίνω μπουρμουλίθρες και είμαι μια χαρά.
μου κάνει εντύπωση ενώ είναι βελτιωμένη σε όλα η Πηνελόπη σε σχέση με τον Οδυσσέα η λειτουργία της είναι πιο περίπλοκη
επίσης άλλοι φίλοι κάτοχοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην λειτουργία της και πουθενά δεν διάβασα εδώ την λύση του ανοιγοκλεισίματος της καμπάνας που με συμβούλεψαν από τον επίσημο διανομέα των gg προιόντων.
Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία με την Πηνελόπη που συνεχίζω πραγματικά να απολαμβάνω ασταμάτητα