Λοιπόν μεταφέρω εντυπώσεις απο την μελέτη που έριξα όλο τον Αύγουστο μέχρι να καταλήξω στον πρώτο μου επισκευάσιμο σε περίπτωση που βοηθηθεί το anarxaki και οι υποψήφιοι συμμαθητές που τυχών διαβάζουν και σκέφτονται να περάσουν στους επισκευάσιμους τώρα με την νέα σχολική χρονιά.
Κοιτούσα να πάω απο Ναυτίλο 2 σε κάτι που να δίνει απο άνετη τσιγαρίσια μέχρι μια νορμάλ πνευμονική για το τσακίρ κέφι, περισσότερο όμως με ενδιέφερε το τσιγαρίσιο κομμάτι.
Να μην έχει διαρροές το πιο σημαντικό. Δεν θέλω να χρειάζεται γιόγκα το κάθε γέμισμα.
Να έχει γεύση γιατί τόσα ακούω για τους επισκευάσιμους. Παρεπιπτόντως ένα απο τα πιο χρήσιμα ποστ που δεν έχω δει κανέναν να κάνει θα βαθμολογούσε τους διάφορους επισκευάσιμους και εργοστασιακούς στην ίδια βάση, τους δημοφιλείς γι'αυτή την σεζόν, ώστε να έχουμε μια ιδέα για το πόσο χαώδεις είναι (ή δεν είναι) οι διαφορές.
Τέλος να μου αρέσει στο μάτι.
Ο πρώτος και πολύ μεγάλο φαβορί μέχρι τέλους που σχεδόν στο νήμα με έχασε απο μεταγραφή του ήταν ο Μέρλιν Μίνι. Η τζούρα του με διάφορα συμπράγκαλα ικανοποιεί το εύρος που θέλω. Λένε οτι έχει πάρα πολύ καλή γεύση. Μου αρέσει πιο πολύ απ'όλους τους άλλους για τους οποίους θα γράψω εδώ η φόρμα του. Ήταν τέτοιο φαβορί που πολλές φορές μπήκε σε καλάθια, φτάσαμε μέχρι και proceed to checkout, αλλά 30 σελίδες το νήμα του ήταν 30 σελίδες κόσμος να ρωτάει γιατί έχει διαρροές και πως να βάλει το βαμβάκι. :hmmm:Ο μάνατζερ μου συνέστησε να περιμένω.
Για λίγο φλέρταρα με την Εβίβα κλώνο. Είναι άλλης κατηγορίας ατμοποιητής αλλά τον βρήκα σχεδόν τζάμπα. Απο την άλλη λίγος χώρος.. ο πόλος ίσως δεν.. σφιχτή τσιγαρίσια τζούρα.. τραχύς, ζεστός ατμός ενώ θέλω το ανάποδο..
Ο επόμενος ήταν ο Taifun GT3 Mini. Είχα την αόριστη εντύπωση οτι ο Τυφώνας θα ήταν απο αυτούς στην κατηγορία μπουρί σόμπας που δεν θα κοιτούσα ποτέ όπως κάτι Αβοκάντο αλλά με λίγο διάβασμα είδα οτι κάνει για άνετη τσιγαρίσια. Αγοράζεις ένα μικρό πλαστικάκι με 3,5 ευρώ και σφίγγεις την εισαγωγή αέρα. Καθόλου όμορφος στο μάτι αλλά σαν μίνι σώζεται. Ο μεγάλος είναι ότι πιο άσχημο έχουν δει τα μάτια μου. Μεγάλο συν η γεύση που την παινεύουν σχεδόν όλοι και αντίθετα με Μέρλιν δεν είδα οι διαρροές να είναι θέμα.
Ο Skyline πήρα την εντύπωση οτι είναι ο πιο απροβλημάτιστος απο τους μέχρι τώρα. Έχει μεγάλο εύρος τζούρας, καλή γεύση λένε. Αλλά 120 σελίδες η κουβέντα για την πολύ μεγάλη κατανάλωση δε λέει να σταματήσει και τον βρίσκω άσχημο δυστυχώς.
Ήμουν μεταξύ Μέρλιν Μίνι και Τυφωνάκου λοιπόν μέχρι που ξεπροβάλει ετούτος εδώ...
Αρκετά άσχημος στην μεγάλη του έκδοση αλλά μεταμορφώνεται με το μίνι τανκ, μετά τον Μέρλιν Μίνι ο πιο ωραίος για μένα. Όσο απροβλημάτιστος και στεγανός όσο και ο Skyline, μικρότερη διαβάθμιση τζούρας αλλά καλύπτει το εύρος που θέλω. Με τα ίδια λεφτά εδώ παίρνεις τον ατμοποιητή, το μίνι τάνκ, το τοπ καπ, ανταλλακτικό τζάμι για το μινι τανκ και ο-ρινγκ και έχεις 2 ατμοποιητές στην ουσία ενώ διάβαζα για γυάλινο steam tuners τανκ που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Και όλοι ο ένας μετά τον άλλον στον νήμα του εκστασιασμένοι με την γεύση, ίσως το πιο ενθουσιασμένο νήμα επισκευάσιμου στο φόρουμ αυτή την στιγμή. Με κέρδισε χωρίς πολύ σκέψη ο Hussar λοιπόν
.Όταν φτάσει θα πάρω φύλλο πορείας να παρουσιαστώ στο αναλογο νήμα