vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

442 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Φιτίλι – Σύρμα (Που, πως, γιατί ?)

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Φιτίλι – Σύρμα (Που, πως, γιατί ?)
« Απάντηση #45 στις: Οκτ 23, 2012, 13:34 »
Που το είδες αυτό ;
συμπεριφερεται οπως ακριβως ο αμιαντος οταν καιγεται πυρωνει και μετα απο αρκετη ωρα στη φωτια τριβεται

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #46 στις: Οκτ 23, 2012, 13:43 »
Οχι. Δεν περιέχουν αμίαντο. Είναι υαλονήματα.

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #47 στις: Οκτ 23, 2012, 13:49 »
ειναι εξισου επικίνδυνα,με τον αμιαντο, τα υαλονηματα αν εισέλθουν στους πνευμονες? Ενα φιλτρακι στριφτου στους επισκευασιμους  θα το απέτρεπε αυτο ,θελω να πιστευω!

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #48 στις: Οκτ 23, 2012, 13:59 »
Ρίξε μια ματιά εδώ

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #49 στις: Νοε 03, 2012, 22:34 »
παιδια ειναι 5-6 μερες που παρατηρω στο φυτιλι επανω εναν εντονο κοκκινο χρωματισμο , με 2-3 διαφορετικα υγρα ,οχι με ενα συγκεκριμενο .
εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #50 στις: Νοε 03, 2012, 23:11 »
Μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία ;

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• Δεν μεταθέτω ποτέ για αύριο ό,τι μπορώ να κάνω μεθαύριο.
  • 1790
« Απάντηση #51 στις: Νοε 03, 2012, 23:24 »
τωρα που το λές το είδα και εγω σε μία μόνο αντίσταση όμως
ακριβώς στις επαφές με το σύρμα

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #52 στις: Νοε 03, 2012, 23:31 »
καλα ε περιοδο το πιασε????

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πάς , θα πας εκεί που κοιτάς
  • 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #53 στις: Νοε 05, 2012, 23:13 »
κάποια υγρά όπως τιραμισού κπουτσινο που έχουν έντονο σκούρο χρώμα στο μπουκαλάκι
αφήνουν τέτοια χρώματα και στο φιτίλι
μήπως  τα υγρά σου είναι έντονα σκούρα όλα ?

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #54 στις: Νοε 05, 2012, 23:28 »
κάποια υγρά όπως τιραμισού κπουτσινο που έχουν έντονο σκούρο χρώμα στο μπουκαλάκι
αφήνουν τέτοια χρώματα και στο φιτίλι
μήπως  τα υγρά σου είναι έντονα σκούρα όλα ?
ειναι μπεμπεκα και μου το κανει μονο στο SM otan το ατμιζω στον αιολο η σε CΕ4 δεν αφηνει χρωμα  κανενα . Δοκιμασα ακομη ενα υγρο nobacco RY4 σημερα  και τα ιδια.

Αποσυνδεδεμένος pavlos0160

• **
  • 298
« Απάντηση #55 στις: Νοε 07, 2012, 17:59 »
Σκεφτομαι να αγορασω φυτιλι και αντισταση απο funstore.gr για να επισκευαζω την αντισταση στον Vivi Nova μου αλλα δεν ξερω τι διαμετρο να αγορασω. Καμια προταση??
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 07, 2012, 19:32 από pavlos0160 »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #56 στις: Νοε 07, 2012, 20:01 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Εισαι σε λάθος νήμα! Εχει καλυφθεί το θέμα!!! :tongue_smilie:
Εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,12212.0.html
θα βρείς περισσότερες πληροφορίες! Παντως για να απαντήσω κιολας κι ας είμαστε καπως οφ τόπικ, εγώ βάζω 2 χιλιοστών, και 18ρι σύρμα. Αλλα δες στο νήμα!

Αποσυνδεδεμένος daidalus

• *
  • 6
« Απάντηση #57 στις: Νοε 12, 2012, 17:08 »
Καλησπερα σε ολους

Δεν ξερω αν μπορω αν κανω μια ερωτηση αλλα δεν βρηκα πως δημιουργεις καινουργιο νημα  :eyesplash:

Ατμιζω εδω και 8 μηνες (διαβαζω το forum πολυ συχνα, αν και δεν εχω γραψει), εχω δοκιμασει πολλα (atomizers, clearomizers, cartomizers, απ' ολα) και τελευταια κατεχω μινι lavatube και vivi nova. Αν και εχω φτιαξει φυτιλο-αντισταση απο 1.8 εως 3 Ω, το φυτιλι με χαλαει πολυ. Βγαζει μια εντονη γευση και δεν ποτιζει πολυ καλα. Τοσο εντονη ειναι η μυρωδια που πλεον εγκατεληψα την DIY λυση, αφου πλεον δεν μπορω καν να το μυρισω. Φυσικα το ειχα καψει και βρασει πριν.

Η ερωτηση μου ειναι: το φυτιλι ειναι απο madsteam και δεν ειναι καθολου διαφανες. Σε ανταλλακτικα απο clearomizer, τα φυτιλια που μου αρεσουν ειναι διαφανη, σχεδον αορατα, και εχουν πολυ καλη ροη (που επισης αυτο δεν εχει πολυ, φισικα δοκιμασα να ειναι χαλαρο μεσα στην αντισταση και ανοιξα και τα τοιχωματα λιγο, τζιφος). Ξερει κανεις λοιπον που μπορω να προμηθευτω ενα τετοιο φυτιλι (να ειναι δοκιμασμενο με καλα αποτελεσματα και "διαφανες")? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #58 στις: Νοε 13, 2012, 17:36 »
Ψάχνω για NiCrome αντίσταση και NON γιατί ξέμεινα .  :wall:
Ξέρετε κανένα μαγαζί κοντά στο Χαϊδάρι-Περιστέρι-Ίλιον ;  :bye:

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• Ithaka
  • 531
  • its all vapour
« Απάντηση #59 στις: Νοε 13, 2012, 18:18 »
Καλησπερα σε ολους

Δεν ξερω αν μπορω αν κανω μια ερωτηση αλλα δεν βρηκα πως δημιουργεις καινουργιο νημα  :eyesplash:

Ατμιζω εδω και 8 μηνες (διαβαζω το forum πολυ συχνα, αν και δεν εχω γραψει), εχω δοκιμασει πολλα (atomizers, clearomizers, cartomizers, απ' ολα) και τελευταια κατεχω μινι lavatube και vivi nova. Αν και εχω φτιαξει φυτιλο-αντισταση απο 1.8 εως 3 Ω, το φυτιλι με χαλαει πολυ. Βγαζει μια εντονη γευση και δεν ποτιζει πολυ καλα. Τοσο εντονη ειναι η μυρωδια που πλεον εγκατεληψα την DIY λυση, αφου πλεον δεν μπορω καν να το μυρισω. Φυσικα το ειχα καψει και βρασει πριν.

Η ερωτηση μου ειναι: το φυτιλι ειναι απο madsteam και δεν ειναι καθολου διαφανες. Σε ανταλλακτικα απο clearomizer, τα φυτιλια που μου αρεσουν ειναι διαφανη, σχεδον αορατα, και εχουν πολυ καλη ροη (που επισης αυτο δεν εχει πολυ, φισικα δοκιμασα να ειναι χαλαρο μεσα στην αντισταση και ανοιξα και τα τοιχωματα λιγο, τζιφος). Ξερει κανεις λοιπον που μπορω να προμηθευτω ενα τετοιο φυτιλι (να ειναι δοκιμασμενο με καλα αποτελεσματα και "διαφανες")? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!

Το φιτίλι που αναφέρεις από madsteam , τσεκαρισμένο μήνες τώρα και σε πάρα πολλές συσκευές , δουλεύει άψογα , αρκεί να του έχεις κάνει την σωστή προεργασία(εγώ σε παροτρύνω  να το ξανά δοκιμάσεις πριν μπεις σε καινούργια έξοδα , σφίγγοντας περισσότερο το σύρμα επάνω στο φιτίλι) ,  από εκεί και πέρα στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος αναφέρονται 2-3 μαγαζιά με φιτίλι , εκτός του madsteam , όπως ο guru και atmomixani που έχουν άλλο είδος φιτίλι , που γίνετε ποιο διαφανές όταν ποτίζετε .

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 85 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 231 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20252 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1063 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877923 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362163 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467065 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909422 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519735 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1609 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375660 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ