vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

478 επισκέπτες, 1 χρήστης
bloodlessz

Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος voltaire

• *
  • 41
  • Φύλο: Άντρας
Re: Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 05, 2012, 15:17 »
Περίπου 40 μέρες χωρίς κ.τ.
Νιώθω πως κάπνιζα πριν από αιώνες! Αν θυμάμαι καλά δοκίμασα 2 τζούρες την πρώτη βδομάδα και ξενέρωσα, άλλη 1 τζούρα στον μήνα περίπου και πάλι ξενέρωσα.

Ακόμα έχω το ανοιχτό πακέτο που είχα την ώρα που αγόρασα το πρώτο μου η.τ. , ακόμα έχω πακέτα πεταμένα μέσα στο σπίτι, στο αυτοκίνητο , παντού. Απλά αδιαφορώ πλήρως για το κ.τ.

Είμαι όλη μέρα με το πρόβατο στο χέρι και ατμίζω τα φρουτάκια μου, λέω να αφήσω το μήλο , να πάω προς φράουλα για την άνοιξη και κάνω σχέδια για πεπόνι το καλοκαίρι :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Dolmas

• *
  • 16
Απ: Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 05, 2012, 15:21 »
Μετα απο 40 μερες εκανα κι εγω 2 στριφτα σε ενα μπαρ επειδη τελειωσε η μπαταρια...ενοιωσα την ιδια ευχαριστηση και γευση οπως οταν δοκιμασα κανονικο τσιγαρο στα 16 μου...ηταν ωραιο το ρημαδι...μου φαινεται περιεργο που αλλοι αηδιασαν κτλ κτλ μια χαρα ηταν το κανονικο τσιγαρο :P
Αλλα δεν νομιζω να κατρακυλησω...μου αρκει που εχω κανει τρομακτικη οικονομια με το ηλεκτρονικο και μου αρεσει κι ολας  :)

Αποσυνδεδεμένος basouli

• *
  • 28
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 05, 2012, 17:08 »
Μετα απο 40 μερες εκανα κι εγω 2 στριφτα σε ενα μπαρ επειδη τελειωσε η μπαταρια...ενοιωσα την ιδια ευχαριστηση και γευση οπως οταν δοκιμασα κανονικο τσιγαρο στα 16 μου...ηταν ωραιο το ρημαδι...μου φαινεται περιεργο που αλλοι αηδιασαν κτλ κτλ μια χαρα ηταν το κανονικο τσιγαρο :P
Αλλα δεν νομιζω να κατρακυλησω...μου αρκει που εχω κανει τρομακτικη οικονομια με το ηλεκτρονικο και μου αρεσει κι ολας  :)

δοκιμασε το κ/τ απο πακετο οχι στριφτο και θα καταλαβεις γιατι λεμε οτι αηδιασαμε  ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος basouli

• *
  • 28
Απ: Re: Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 05, 2012, 17:09 »
Περίπου 40 μέρες χωρίς κ.τ.
Νιώθω πως κάπνιζα πριν από αιώνες! Αν θυμάμαι καλά δοκίμασα 2 τζούρες την πρώτη βδομάδα και ξενέρωσα, άλλη 1 τζούρα στον μήνα περίπου και πάλι ξενέρωσα.

Ακόμα έχω το ανοιχτό πακέτο που είχα την ώρα που αγόρασα το πρώτο μου η.τ. , ακόμα έχω πακέτα πεταμένα μέσα στο σπίτι, στο αυτοκίνητο , παντού. Απλά αδιαφορώ πλήρως για το κ.τ.

Είμαι όλη μέρα με το πρόβατο στο χέρι και ατμίζω τα φρουτάκια μου, λέω να αφήσω το μήλο , να πάω προς φράουλα για την άνοιξη και κάνω σχέδια για πεπόνι το καλοκαίρι :-)

δεν μου πολυ αρεσει το πεπονι αλλα η μπανανα που κανω ειναι τελεια  :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος lari1983

• *
  • 6
  • ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 06, 2012, 16:51 »
καλησπερα μαγκες,μετα απο ενα τριμηνο σκεψης,προχωρησα στην αγορα Η.Τ.λοιπον κοβω μαχαιρι το Κ.Τ τσιγαρο,κι εδω και μια εβδομαδα(καπνιστης 23 χρονια τωρα 1,5 πακετου ημερησιως) αντιμετωπιζω το εξης προβλημα....δεν μπορω να καθησω διπλα σε πραγματικους καπνιστες  γιατι με βρωμαει το τσιγαρο τους,σε βαθμο που ανοιγω παραθυρα ή την κοπαναω εγω εξω σε καθαρο αερα,παιδια που μπορει να παει το μυαλο σας?μηπως μου την βαρεσε η αποτομη διακοπη?το υγρο που πυρα εχει νικοτινη 9γραμμ. μηπως δε με πιανει?ακουω αποψεις... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 06, 2012, 17:05 »
καλησπερα μαγκες,μετα απο ενα τριμηνο σκεψης,προχωρησα στην αγορα Η.Τ.λοιπον κοβω μαχαιρι το Κ.Τ τσιγαρο,κι εδω και μια εβδομαδα(καπνιστης 23 χρονια τωρα 1,5 πακετου ημερησιως) αντιμετωπιζω το εξης προβλημα....δεν μπορω να καθησω διπλα σε πραγματικους καπνιστες  γιατι με βρωμαει το τσιγαρο τους,σε βαθμο που ανοιγω παραθυρα ή την κοπαναω εγω εξω σε καθαρο αερα,παιδια που μπορει να παει το μυαλο σας?μηπως μου την βαρεσε η αποτομη διακοπη?το υγρο που πυρα εχει νικοτινη 9γραμμ. μηπως δε με πιανει?ακουω αποψεις... :dontknow:

μια χαρα τα πας τιποτα δεν σου την βαρεσε αυτο ειχα παθει κι εγω δεν αντεχα με τιποτα την μυρωδια του καπνου.......και ουτε τωρα φυσικα οτιδηποτε μυριζει τσιγαρο......τωρα βλεπουμε πως μοιριζαμε εμεις τοσα χρονια στους μη καπνιστες......καλη συνεχεια ευχομαι..... :)

Αποσυνδεδεμένος lari1983

• *
  • 6
  • ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 06, 2012, 17:09 »
δηλαδη ειναι φυσιολογικο ετσι?για φαντασου ειχα ξεχασει μυρωδιες οι οποιες τις καλυπτε το τσιγαρο...ευχαριστω παντως κι ελπιζω να μη ξαναγυρισω στο  :wall:Κ.Τ ,ζοριζομαι λιγο αλλα ειμαι αποφασισμενος.

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 06, 2012, 17:26 »
δηλαδη ειναι φυσιολογικο ετσι?για φαντασου ειχα ξεχασει μυρωδιες οι οποιες τις καλυπτε το τσιγαρο...ευχαριστω παντως κι ελπιζω να μη ξαναγυρισω στο  :wall:Κ.Τ ,ζοριζομαι λιγο αλλα ειμαι αποφασισμενος.

σε λιγο καιρο θα καταλαβενεις  και γευσεις που εχεις ξεχασει πολυ πιο εντονα..... :) αν ζοριζεσαι σκεφτηκες να παρεις υγρο με περισσοτερη νικοτινη?δοκιμασετο.... :)

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• **
  • 109
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 06, 2012, 18:15 »
Δεν έχω βάλει ακόμα στο στόμα μου τσιγάρο από τότε που ξεκίνησα το άτμισμα... δεν ξέρω πως θα νοιώσω αν το κάνω, αλλά 2-3 φορές που μου ήρθε να το κάνω, το ξεπέρασα εύκολα...

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
Απ: Re: Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 07, 2012, 03:06 »

δεν μου πολυ αρεσει το πεπονι αλλα η μπανανα που κανω ειναι τελεια  :D :D :D :D :D :D
και που να δοκιμασεις βερύκοκο..αηδία σκέτη... :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 07, 2012, 03:19 »
4 μηνες ακαπνη και πριν λιγες μερες αναψα τσιγαρο..
ουτε απο περιεργια ουτε γιατι μου ελειψε..ηθελα να βγαλω
καποια συμπερασματα..ε και τα εβγαλα!
λοιπον ατμιζω 18αρα velvet (ακομα να την ριξω..)
το τσιγαρο αν και απο τα βαρια του ειδους μου φανηκε ελαφρυ!!!!  :confused1:
με παραξενεψε παρα πολυ μιας και μπορει να ειναι δυνατη η 18αρα αλλα
κανω μολις 1,5ml τη μερα.. αν καποιος ξερει τι συνεβει να μου πει..

αντεξα 3-4 τζουρες και το εσβησα..ο λογος απλος..ενιωθα να μασουλαω αποτσιγαρα!
τετοια βρωμα και αηδια ουτε που την φανταζομουν!

τρεχατη γυρισα στην μοσχομυριστη φραουλιτσα μου και ρουφουσα μετα μανιας μπας και
φυγει η αισθηση σταχτης που ειχα στο στομα μου!

πραγματικα απορω πως τοσα χρονια μιλουσα σε κοσμο, πλησιαζα κοσμο και φιλουσα με τετοια αηδια
στο στομα μου! ντρεπομαι με καθυστερηση ετων...

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 07, 2012, 03:44 »
Για να δεις τι τραβαω καθε φορά που με πλησιάζει ενας επιβατης που καπνίζει να με ρωτήσει κάτι.... :shock_sick_02:

Αποσυνδεδεμένος movie

• *
  • 31
« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 07, 2012, 04:04 »
Εγώ στμίζω μόλις μία εβδομάδα, ακόμα πειραματίζομαι με ατμοποιητές και υγρά, δεν κάπνισα κανένα κ.τ. και προχθές που ήμουν σε ένα μπαρ μου μύριζε άσχημα και ακόμη χειρότερα τα ρούχα μου μετά, μιλάμε για άνθρωπο που κάπνιζε 50 τσιγάρα την ημέρα, απέκτησα ξανά χείλή (περίεργη αίσθηση πριν ήταν τσαρούχια) αλλά παιδιά όταν καπνίζεις τόσα πολλά 'οσα εγώ, νομίζω ότι είναι λίγο επικίνδυνο να το κόψεις τελείως μπορεί ο οργανισμός σου να πάθει κάποιο σοκ, πάντως εγώ δεν έχω καπνίσει ούτε ένα για 7 μέρες, είχα κάτι ζαλάδες αλλά τις ξεπέρασα και το κ.τ με αηδιάζει, θα δούμε στην συνέχεια. Νομίζω ότι αν είσαΙ GADGETάκιας βοηθάει περισσότερο, γιατί το η.κ. θέλει εξοπλισμό και εγώ έχω ήδη 4 διαφορετικούς ατμοποιητές 3 μπαταρίες και 6 υγρά.

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• **
  • 178
  • BB+PVC+SUV+MP3
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 07, 2012, 04:18 »
Μεσα σε μια βδομαδα τοσο εξοπλισμο ρε θηριο?

Αποσυνδεδεμένος voltaire

• *
  • 41
Re: Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:41 »
Εγώ στον μήνα πάνω είχα 3 giant μπαταρίες , 10ρια καρτο , 3 ατμο, 4 τανκ, λάβα(σετ) , 4 aw 18650 , x-star και pilla φορτιστές , 10ρια υγρα και provari.

Και ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με DIY υγρά :-)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359994 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374960 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F