vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

315 επισκέπτες, 5 χρήστες
grag, vasim, maprix, Buliwyf, Πολυκράτης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος comandante7

• *
  • 81
  • Φύλο: Άντρας
  • keep faith and vape
Καλησπέρα,
ελπίζω να μην είμαι off topic. Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για το φόρουμ . Θα μπορούσαν να γίνουν μέσω του φόρουμ κάποιες ομαδικές παραγγελίες είτε σε υγρά είτε σε συσκευές έτσι ώστε να επιτευχθεί μια καλή τιμή για κάποιο προϊών.
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
Χμμμ... Μου βάζεις δύσκολα τώρα βρε Λευτέρη μου...  :confused1:
Πιστεύω ότι μπορούν κάλλιστα να βοηθήσουν σε αυτό το θέμα οι: Shadockan, Sofia K, Ribot, Estrifan, PsilosX και άλλοι φαντάζομαι... (Άλλωστε ΚΑΙ αυτοί το Α Π Α Ι Τ Ο Υ Ν:tongue_smilie: )

(Άσε που έχω ξεχάσει πώς είναι να είσαι administrator σε forum από τον παλιό καλό καιρό όταν διαχειριζόμουν το www.skoda-otfc.gr ...)  :-[

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Καλησπέρα,
ελπίζω να μην είμαι off topic. Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για το φόρουμ . Θα μπορούσαν να γίνουν μέσω του φόρουμ κάποιες ομαδικές παραγγελίες είτε σε υγρά είτε σε συσκευές έτσι ώστε να επιτευχθεί μια καλή τιμή για κάποιο προϊών.
Ευχαριστώ.

Όχι. Έχουμε κακή εμπειρία, γι' αυτό και τις κόψαμε:
http://vaping.gr/index.php/topic,6.msg524416.html#msg524416
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 30, 2022, 01:19 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος comandante7

• *
  • 81
  • keep faith and vape
Απολυτως σεβαστό και κατανοητό.
'Εχουμε μήπως σαν μέλη του φόρουμ έκπτωση σε κάποια μαγαζια?

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1263
Thorin δεν ζητάς καλύτερα κανένα emoticon? Το Bravo δεν ξεχωρίζει :P

http://vaping.gr/index.php/topic,3013.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 24, 2024, 11:19 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
Thorin δεν ζητάς καλύτερα κανένα emoticon? Το Bravo δεν ξεχωρίζει :P

Να το λοιπόν το emoticon για το "μεταλλο-Bravo"! Λευτέρη μου, κάνε τα κουμάντα σου!!!  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3077
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου

Κοίταξε σ' αυτό το νήμα:

http://vaping.gr/index.php/topic,3013.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 24, 2024, 11:19 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Αντί για μπράβο δεν γίνεται αλλά εδώ:  :metal: (τέρμα κάτω στα αναδυόμενα εικονίδια).   :)

Βεβαίως! Συγκεντρωμένα εδώ: http://vaping.gr/index.php/topic,3013.0.html
Αλλά και διάσπαρτα στα διάφορα θέματα στους πίνακες εμπόρων.
(με πρόλαβε ο Μάκης από πάνω)
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 30, 2022, 01:18 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
Τουλάχιστον το κλασσικό και αγαπημένο μας "Bravo" μπορεί να ενεργοποιηθεί στο εν λόγω νήμα;

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Δεν γίνεται.  :nope:

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά νομίζω ότι στις ψηφοφορίες δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η ψήφος ενός μέλους για να μπορεί να δει τα αποτελέσματά της. Μπορεί βέβαια να ψηφίσει και να τα δει, αλλά έτσι αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Π.χ. ψηφοφορία για δημοφιλή υγρά κάποιας εταιρείας, που δεν έχω άποψη. Με ενδιαφέρει να δω ποια αρέσουν περισσότερο. Τί νόημα έχει να ψηφίσω ένα άγνωστό μου υγρό στην τύχη για να δω τ' αποτελέσματα;

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
Δεν είναι υποχρεωτική η ψηφοφορία στα νήματα, Pouf.
Μπορείς απλά να πατήσεις "εμφάνιση αποτελεσμάτων" που λέει από κάτω και απλά τα βλέπεις...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Δεν γίνεται σε όλες.
Αυτό το επιλέγει ο δημιουργός της ψηφοφορίας, ο οποίος μπορεί και να την αλλάξει. Όταν δημιουργεί την ψηφοφορία έχει τρεις επιλογές:
* Εμφάνιση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας σε οποιονδήποτε.
* Εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο μετά την ψήφο.
* Εμφάνιση των αποτελεσμάτων μόνο μετά τη λήξη της ψηφοφορίας.

Μάλλον θα ήταν καλύτερα αυτό το αίτημα να γίνεται στο θέμα της κάθε ψηφοφορίας. Εδώ μπορεί και να περάσει απαρατήρητο.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
Α ναι, Λευτέρη μου; Δεν το ήξερα αυτό. Γιατί κατα σύμπτωση σε όσες ψηφοφορίες έχω τύχει να κοιτάξω ΕΓΩ (προσωπικά), πάντα ως δια μαγείας βλέπω το "εμφάνιση αποτελεσμάτων" από κάτω...  :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19976 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877250 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360862 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465194 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905214 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518391 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374716 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700800 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445712 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto