vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

321 επισκέπτες, 8 χρήστες
Duck76, Aoratix, kgalaz, maprix, pngtszs1976, npaolo, Sergios, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος margarit

• *
  • 18
  • Φύλο: Άντρας
Προφανώς αν έχει ποστάρει 5 φορές σε ένα θέμα, να βλεπει αυτά τα 5 μαζεμένα...

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Αυτο ακριβως !

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Δυστυχώς όχι.

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Κριμα - θα ηταν πολυ χρησιμο !

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Εναλλακτικά ,αν υπάρχει ανάγκη, υπάρχει κι αυτή η λύση:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,110.msg314510.html#msg314510

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Καλημερίζω...
Δεν ξέρω αν έχει προταθεί ξανά.
Νομίζω θα μας έκανε τη ζωή πιο εύκολη εάν στην γρήγορη απάντηση υπήρχαν τα γνωστά κουμπάκια για εισαγωγή φωτογραφίας, βίντεο και λινκ.

Εάν δεν γίνεται αυτό, τουλάχιστον αυτο που πληκτρολογούμε στην γρήγορη απάντηση, να μεταφέρεται αυτόματα όταν πατάμε το πλήκτρο Απάντηση για να συνεχίζουμε από εκει προσθέτοντας λινκς και ότι άλλο θέλουμε.
Το λέω αυτό γιατί μου έχει τύχει πολλές φορες να θέλω μέσα σε μια απάντηση να ποστάρω πχ μια φωτό, να κάνω copy το λινκ της φωτό, να ξεκινάω από βιασύνη να γράφω στη γρήγορη απάντηση, μετά να χρειάζεται να κοπιάρω ότι έχω γράψει για να το περάσω στην κανονική απαντηση και να ξαναπηγαίνω να κοπιάρω το λινκ της φωτο κλπ κλπ... Βαρέθηκα! :))

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Εναλλακτικά ,αν υπάρχει ανάγκη, υπάρχει κι αυτή η λύση:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,110.msg314510.html#msg314510
.........ειναι και αυτο μια λυση - αμα θυμασαι τι εγραψες !

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
Θα πρότεινα τη δημιουργία ενός χώρου για θέματα που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο τρόπο λειτουργίας του ΗΤ , όπου σε κάθε πόστ να έμπαινε αυτόματα προειδοποιητική σήμανση για την ενδεχόμενη επικινδυνότητα του.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
δεν ξερω αν το εχουν πει ξανα αλλα μηπως θα μπορουσε να
μπει αυτοματη ορθογραφια στις συνταξεις μηνυματων?
οπως στο word για παραδειγμα..
το εχω δει σε αλλα φορουμ οποτε φανταζομαι οτι ειναι κατι εφικτο..

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Αιποικροτό κε αιπαφκσάνο, αν και έτσι δέν θα ξεχωρίζουν οι αμνοί απ τα ερίφια!!!   :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
δεν ξερω αν το εχουν πει ξανα αλλα μηπως θα μπορουσε να
μπει αυτοματη ορθογραφια στις συνταξεις μηνυματων?
οπως στο word για παραδειγμα..
το εχω δει σε αλλα φορουμ οποτε φανταζομαι οτι ειναι κατι εφικτο..

ναι αυτο γινεται, εκτος αν σε κολλησει ο σερβερ....

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
Αιποικροτό κε αιπαφκσάνο, αν και έτσι δέν θα ξεχωρίζουν οι αμνοί απ τα ερίφια!!!   :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

πονάνε τα μάτια μου λέμε! και μην ανησυχείς γιατί αυτοί θα ξεχωρίζουν παντα εστω και
αν δεν ειναι πλέον ανορθόγραφοι..!

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• You’ve been watched…. Resistance is futile.....You'll be assimilated..
  • 746
Nα δημιουργηθεί καρτέλα "κλειστές αγγελίες" ή κάπως διαφορετικά και να πηγαίνουν οι κλειδωμένες ώστε να είναι αμέσως ευδιάκριτες οι ανοικτές

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Οι κλειδωμένες ξεχωρίζουν από το χρώμα τους. Λίγο ρολάρισμα με το ποντίκι θα γλιτώσεις και θα μας φορτώσεις δουλειά.  8)
Οι παλιότερες από το 3μηνο διαγράφονται ούτως ή άλλως είτε είναι ανοιχτές είτε κλειστές.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
Εγώ θα ήθελα αν μπορούσε να γίνει?
Τα άτομα που αποκλείονται από το φόρουμ λόγο κάποιον συμπεριφορών αντιθέτων από την φιλοσοφία του φόρουμ θα έπρεπε να αποκλείονται μονό από το θέμα που έσφαλαν και όχι από όλα
Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει έπειτα από ενημέρωση που είχα στο άμεσο παρελθον άλλα πιστεύω πως αξίζει να δοθεί βάρος και αποφασιστικότητα
Έτσι πιστεύω πως τιμάμε και αυτούς που μας τιμήσαν με την έγγραφη στο φόρουμ άλλα και δίνουμε και μια ευκαιρία να επανορθώσουν ποιο ομαλά και εύκολα
Όλοι κάνουμε λάθη σαν άνθρωποι και όλοι ζητάμε μια επιεικής αντιμετώπιση από το ΄'μπαμ και κάτω''!!!!
 :respect_hat: Ευχαριστώ!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19980 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877251 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360869 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465200 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905231 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518400 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374718 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700804 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto