vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

316 επισκέπτες, 9 χρήστες
john67, kkoumas, Duck76, kgalaz, maprix, pngtszs1976, npaolo, Sergios, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Συμφωνώ,με τους παραπάνω. :thumpup:
Ψηφοφορία με περιορισμό(χωρίς posts).Και μετά το κλείσιμο της ψηφοφορίας άνοιγμα για τυχών συζητήσεις. ;)

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
ενταξει τωρα αν καποιος θελει να κανει σχολια,
μπορει να ανοιξει θεμα δεν βλεπω κατι καλο... αντιθετα αν εισαι εντος πλαισιου βοηθαει.

Αλλα παντα μια σφυγμομετρηση (και σε ετησια βαση) παντα δινει ενα κυρος.....

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 374
Ενα πραγμα που θα ηθελα να υπαρχει,ή καλυτερα να μην υπαρχει στο φορουμ,ειναι η καταργηση της τροποποιησης.
Επειδη τα γραπτα μενουν και πριν γραψουμε κατι το σκεφτομαστε κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται να υπαρχει η τροποποιηση.
Να ειναι απαντηση χωρις επιστροφη,χωρις πισωγυρισματα.

Και στην καλυτερη των περιπτωσεων η συνενωση των μηνυματων να γινεται απο τους διαχειριστες οπου χρειαστει.

ΥΓ:Μαλλον δεν θα εχει αποδοχη αυτο που προτεινω αλλα το καταθετω για προβληματισμο  ;)

Αποσυνδεδεμένος kalex

• *
  • 52
  • Υπατμιστής
Συμφωνώ. Να υπάρχει όμως ένα μικρό χρονικό περιθώριο πχ. 15 λεπτών
για μια δεύτερη ματιά, άνθρωποι είμαστε  :)

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • 781
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
μερικοι οπως κ εγω πολλες φορες γραφουμε βιαστικα με συνεπεια ορθογραφικα και τυπογραφικα λαθη
πολλες φορες εχω τροποποιησει ωστε να μη δωθει λαθος ερμηνια αλλα και να μη στραβωθει ο επομενος
αναγνωστης απ τα ορθογραφικα !!!

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων: αυτοί που πάντα ολοκληρώνουν ότι αρχίζουν
  • 694
Και στην καλυτερη των περιπτωσεων η συνενωση των μηνυματων να γινεται απο τους διαχειριστες οπου χρειαστει.

Υπάρχει και η δυνατότητα του auto-merge http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1523 για απανωτά μηνύματα

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
παιδια εγω το ενα τριτο των ποστ τα γραφω σε αγγλικο πληκτρολογιο με plugin του firefox για μετατροπη greeklish σε αγγλικα... δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα λαθη σε γραμματα γινονται που πρεπει να τα διορθωσω μετα γιατι δεν βγαινει νοημα..
Ενα τριτο των ποστς τα γραφω σε tapatalk και εκει συχνα παταω λαθος γραμμα που σε ενα μεγαλο ποστ το βλεπω μετα..

και το αλλο τριτο στο λαπτοπακι που μπορω να εχω καλο ελεγχο του τι γραφεται....

το κουμπι τροποποιηση ειναι βασικο για καποιους σαν και εμενα...
δεν γινεται αλλιως...

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
σιγα βρε παιδια μην βαζουμε και αριθμο πρωτοκολλου  :)

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
μερικοι οπως κ εγω πολλες φορες γραφουμε βιαστικα με συνεπεια ορθογραφικα και τυπογραφικα λαθη
πολλες φορες εχω τροποποιησει ωστε να μη δωθει λαθος ερμηνια αλλα και να μη στραβωθει ο επομενος
αναγνωστης απ τα ορθογραφικα !!!

Dio αυτό είναι το πιο εύκολο.. εάν έχεις firefox μπορείς να βάλεις το λεξικό : https://addons.mozilla.org/el/firefox/language-tools/  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
και αν γραφεις απο το κινητο...?
δεν γινεται ρε συ... ειναι μεγαλη ευκολια το τροποποιηση...
και στην τελικη και να εχει αλλαξει καποιος το ποστ του τι εγινε....? χαρας το πραγμα,να χαλασουμε τοσο συχνα χρησιμοπιουμενη λειτουργια...

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
χαλαρωστε βρε παιδες,
σε ολα τα φορουμ υπαρχει η δυνατοτητα σε λογικο χρονο παντα του να διορθωνεις κατι.... οχι να αλλαζεις το νοημα βεβαια αλλα πχ να προσθεσεις κατι που ξεχασες....
Μιση με μια ωρα φτανουν αλλα οχι και καθολου!

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων: αυτοί που πάντα ολοκληρώνουν ότι αρχίζουν
  • 694
η επεξεργασία ενός μηνύματος δεν είναι κατακριτέα, αν είναι δυνατόν.. τώρα για περιπτώσεις καχυποψίας, αμφιβολιών, κλπ(αν και τι έχουμε να χωρίσουμε εδώ μέσα  :confused1:), θα μπορούσαν ίσως τα αρχικά μηνύματα να υπάρχουν στον κάδο ανακύκλωσης μετά την τροποποίησή τους...

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• "BLACK'n' white TRADER" "GG SOLD" και ο νοών νοείτω.
  • **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
Ισως μια μεση λυση...Το αρχικο να φαινεται στους διαχειριστες μονο ,ή στην χειροτερη αν υπαρχει προβλημα να φαινεται διεγγραμμενη η αλλαγη ή με αλλο χρωμα αν κ ειναι ασχημο.

Και εγω τη χρησιμοποιω ειτε λόγω καποιου ορθογραφικού εκ παραδρομής-γιατί έχω κόλλημα με αυτό!-είτε για να μην γραψω κάτι ακριβώς από κάτω και γεμίσει ο τόπος συνεχόμενα μηνύματα -μιας που πρόσφατα καταργήθηκε η συγχώνευση..

Αποσυνδεδεμένος G

• Banned
  • **
  • 394
  • GG Extremist
Εγώ είμαι τελείως της αντίθετης άποψης. Γιατί να μην μπορεί κάποιος να κάνει edit το post του ΟΠΟΤΕ του έρθει μέχρι και 5 χρόνια μετά, να μην μπορεί μάλιστα να κλειδώσει ένα δικό του thread έστω πχ στις αγγελίες κτλ?

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1125
Θελουμε και αλλες φατσουλες.
Δεν εχει καμμια κυρια πχ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19980 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877251 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360869 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465200 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905235 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518400 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374718 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700806 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445801 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto