vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

279 επισκέπτες, 9 χρήστες
Pip, tony1976, vasim, billythekid, Buliwyf, Duck76, chkontog, john67, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
  • Φύλο: Άντρας
επιβεβαιωνω, εμενα μου βγαζουν αυτο..
Σύμφωνα με τα φίλτρα SmartScreen αυτό το μήνυμα φαίνεται πολύ ύποπτο, επομένως τα συνημμένα, οι εικόνες και οι συνδέσεις έχουν αποκλειστεί για την ασφάλειά σας.
Εμφάνιση περιεχομένου

τα θεωρει σαν υποπτα :dontknow: αλλα ερχονται κανονικα

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
Πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα. Κοίταξε εκεί.

Σωστός όλα εκεί είναι :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Αυτό είχε γίνει και στην προηγούμενη αλλαγή server αλλά μετά άλλαξε μόνο του. Δε θυμάμαι πόσο έκανε όμως ν' αλλάξει. Ίσως να πήρε και μέρες.

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
Σε firefox δεν μου εμφανίζει τις πανω κατω μπαρες ,αριστερα και τελευταια μηνύματα παρά μόνο αν αλλάξω τα +- πάνω δεξιά .Πάλι όμως όταν κάνω ανανέωση μου τα αλλάζει. Επίσης δεν δείχνει το πόρταλ,
Με ie όλα εντάξει.

Αποσυνδεδεμένος Pink Floyd

• *
  • 34
Και μενα ο firefox μου ειχε σπασει τα νευρα,ωσπου εβαλα chrome κ τωρα ολα οκ!

• 634
Σε firefox δεν μου εμφανίζει τις πανω κατω μπαρες ,αριστερα και τελευταια μηνύματα παρά μόνο αν αλλάξω τα +- πάνω δεξιά .Πάλι όμως όταν κάνω ανανέωση μου τα αλλάζει. Επίσης δεν δείχνει το πόρταλ,
Με ie όλα εντάξει.

Συγνώμη που απαντάω με παράθεση.
Αν κάποιος συναντά το ίδιο πρόβλημα, σβήνοντας το cookie του e-kapnisma στον firefox όλα λειτουργούν κανονικά.

• 634
Τόσα χρόνια στο φόρουμ επιτέλους τώρα κατάλαβα τι σημαίνει το προσθήκη στη λίστα φίλων  :idiot1:
Όποιον επισημαίνεις σαν φίλο σου τον εμφανίζει στην λίστα "σε σύνδεση" με διαφορετικό χρώμα...
Ερώτηση : ο άλλος το ξέρει ότι τον έχεις επισημάνει σαν φίλο?

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Οχι απλα εσυ το βλεπεις πιο εντονο για ευκολια.

Αποσυνδεδεμένος ellada

• **
  • 444
  • ΤΙΠΟΤΑ :)
δεν ξερω αν εχει ξανα γραφτει αλα μιπος θα επρεπε το φορουμ να κανει αυτοματα refresh ?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Ατμε... στο κατω μερος της σελιδας εκει που ηταν το:
Κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων. ΟΧΙ για υποστήριξη και θέματα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

τωρα βγαζει αυτο:Sorry, we can't find "ekapnismagr.freeshoutbox.net". Please check the spelling of the web address. και ενα σωρο διαφημιστικα...

Παρολο που δεν με ενοιζε το box της κουβεντουλας καθε φορα που παταω ενα λινκ η σελιδα πηγαινει αυτοματα στο τελος και πρεπει να πηγαινω ξανα στην αρχη με την μπαρα (στο λαπτοπακι χωρις ποντικι ειναι κουραστικο καθε φορα να το κανεισ αυτο).

Μπορεις να του ριξεις μια ματια και αν δεν δουλευει... βγαλτο να μην υπαρχει.. (λεω εγω τωρα...)

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
xmmmmm! Ολα οκ εδω! Για κλεισε-ανοιξε browser και ξανακοιτα!

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• You’ve been watched…. Resistance is futile.....You'll be assimilated..
  • 746
{ Ctrl + F5 } όταν βλέπετε τίποτα κουλά

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
Yup, hard-refresh κανει δουλεια επισης!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
xmmmmm! Ολα οκ εδω! Για κλεισε-ανοιξε browser και ξανακοιτα!

Καλα τι να πω....
α) εισαι μαγος
β) Ειμαι βλακας.... Μου επσαγε τα νευρα τοση ωρα και δεν ειχα δοκιμασει το πιο κλασικο φαρμακο ολων... restart του brawser...!!! :wall: :wall: :wall:

Sorry Atmos για τα ποστς....

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Δεν ξερω αν είμαι ο μόνος που του συμβάινει, αλλά στα "Τελευταία Θέματα" κάτω κάτω στην αρχική σελίδα
φαίνονται πλέον μόνο τα πρώτα 28 γράμματα κάθε θέματος με αποτέλεσμα να είναι δυσανάγνωστο.
Βλέπω το φορουμ με Google Chrome.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19984 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 930 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877251 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360897 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465201 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905249 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518401 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374718 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700807 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19837 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto