vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

315 επισκέπτες, 5 χρήστες
grag, vasim, maprix, Buliwyf, Πολυκράτης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος ellada

• **
  • 444
  • Φύλο: Άντρας
  • ΤΙΠΟΤΑ :)
                                                                    :hmmm:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

Λείπαμε πολύ το ότι με αναγκάζει το forum να βλέπω διαφημίσεις,πως πατώντας να προχωρήσω σελίδα με πετάει σε διαφημίσει  :wall:κανοντας να μπω στο φόρουμ πάλι τα ίδια :wall: ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε πμ πάλι τα ίδια  :wall:

Πιστεύω ειναι απαράδεκτο το αναγκαστικό μεταφέρσιμο σε διαφημίσει  :idiot1:καταλαβαίνω το κάνετε για να μπορείτε να συντηρείτε το φόρουμ αλά οχι κ ετσι  >:(

τωρα θα πεσετε να με φατε ολοι το ξερω αλα εγω το ειπα κ ξαλαφροσα  ;)

Αποσυνδεδεμένος L.G.

• L.G.
  • **
  • 217
  • GGTS+IATTY+RAM + ΟΔΥΣΣΕΑΣ + KILLER 705 = <3
Συνατμιστα μου κατα πασα πιθανοτητα εχεις προβλημα με τον browser σου ,
Εγω με τελευταιο firefox δεν εχω κανενα τετοιο θεμα δεν μου πεταει καμεια διαφηση , οι μονες που βλεπω ειναι οι στατικες του φορουμ ( που κρατανε το φορουμ εν ζωη μην ξεχνιομαστε ! ;)) καμεια αλλη διαφημηση .. αλαξε browser η δες τα  privacy settings του ηδη browser .. δεν ειναι θεμα του φορουμ !

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
προφανως ο ellada χρειαζεται ενα καλο σκαναρισμα....

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
+1 στις συμβουλες για τον φιλο ellada.

Φιλε ειτε με firefox ειτε με IE, (Μολις δοκιμασα)....κανενα pop up, καμμια διαφημιση! Για κανε ενα scan τον υπολογιστη σου για malware και ενα τσεκαρισμα τυχον "προσθετα" στον περιηγητη (browser) σου.

Αποσυνδεδεμένος Yianni

• sapiēns
  • **
  • 139
    • Από το τελευταίο μου τσιγάρο:
Το ίδιο ακριβώς (κανένα πρόβλημα) με chrome και με safari (macintosh, iPad, iPhone).

Δοκίμασε AdAware σε πρώτη φάση, είναι free download!

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
Ακριβως. Και μιας και ολοι λετε τη γνωμη σας, να πω και εγω τη δικη μου. Πρωτα ρωταμε φιλους η μη (Chat, pm ) αν τους παρουσιαζεται ενα οποιοδηποτε προβλημα και μετα γραφουμε. Τεκμηριωμενα πραγματα και απλα παιδια.

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• ΣΕ EGO ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ!!! Throathit-akias
  • **
  • 439
Παιδια αν και νεος στο φορουμ αλλα αρκετα συχνος επισκεπτης τον τελευταιο 1-1 μιση μηνα θα τολμησω να κανω μια προταση. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι υλοποιησιμο βεβαια. Επειδη βλεπω αυτο το chat απο κατω και λυπαμαι που καποιες φορες μπαινει καποιος νεος στο chat να κανει καποια ερωτηση και δεν εχει πολλες φορες αμεση απαντηση μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει η ωρα διπλα απο το ονομα αυτου που γραφει? Ξερω οτι εμφανιζετε αν βαλω τον δεικτη απο πανω αλλα ειναι βαρετο να το κανεις αυτο καθε φορα. Η εστω για μηνυματα που ειναι πιο προσφατα να ειναι σε αλλο χρωμα. Ετσι μπας και ζωντανεψει κι αυτο λιγο.. τοσο κοσμο εχετε και ειναι κριμα.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
                                                                    :hmmm:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

Λείπαμε πολύ το ότι με αναγκάζει το forum να βλέπω διαφημίσεις,πως πατώντας να προχωρήσω σελίδα με πετάει σε διαφημίσει  :wall:κανοντας να μπω στο φόρουμ πάλι τα ίδια :wall: ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε πμ πάλι τα ίδια  :wall:

Πιστεύω ειναι απαράδεκτο το αναγκαστικό μεταφέρσιμο σε διαφημίσει  :idiot1:καταλαβαίνω το κάνετε για να μπορείτε να συντηρείτε το φόρουμ αλά οχι κ ετσι  >:(

τωρα θα πεσετε να με φατε ολοι το ξερω αλα εγω το ειπα κ ξαλαφροσα  ;)

Έχεις κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα στο PC σου, φίλε μου, που σου τα κάνει αυτά. Το φόρουμ μας δεν έχει κανένα popup παράθυρο με διαφημίσεις.

Παιδια αν και νεος στο φορουμ αλλα αρκετα συχνος επισκεπτης τον τελευταιο 1-1 μιση μηνα θα τολμησω να κανω μια προταση. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι υλοποιησιμο βεβαια. Επειδη βλεπω αυτο το chat απο κατω και λυπαμαι που καποιες φορες μπαινει καποιος νεος στο chat να κανει καποια ερωτηση και δεν εχει πολλες φορες αμεση απαντηση μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει η ωρα διπλα απο το ονομα αυτου που γραφει? Ξερω οτι εμφανιζετε αν βαλω τον δεικτη απο πανω αλλα ειναι βαρετο να το κανεις αυτο καθε φορα. Η εστω για μηνυματα που ειναι πιο προσφατα να ειναι σε αλλο χρωμα. Ετσι μπας και ζωντανεψει κι αυτο λιγο.. τοσο κοσμο εχετε και ειναι κριμα.

Δυστυχώς δε γίνεται. Μόλις γίνει η μεταφορά σε νέο server, θα γίνει προσπάθεια για αλλαγή σε καλύτερο chat. 

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Για τη ρύθμιση ώρας:
Προφίλ>Αλλαγή Προφίλ>Ρυθμίσεις εμφάνισης> Διαφορά ώρας (πιέστε αυτόματη ανίχνευση και θα μπεί "0")
Πιέστε και το "Αλλαγή Προφίλ" κάτω δεξιά,  για να σώσετε τη ρύθμιση.
Τέλος ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 02, 2012, 18:45 από Vangos »

Αποσυνδεδεμένος mixalis misa

• *
  • 25
ευχαριστω!!!!!!!Ναξερες ποση ωρα ψαχνωμαι....... :

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Ίσως χρειαστεί να ξανακάνεις τη ρύθμιση.
Μόλις ρυθμίστηκε σωστά η ώρα του server και μπορεί να θέλει ξανά πάτημα η αυτόματη ανίχνευση. Πιθανώς να γίνει και μόνη της κάποια στιγμή αλλά για άμεσο αποτέλεσμα κάνε ξανά κλικ εκεί.

Προφίλ>Αλλαγή Προφίλ>Ρυθμίσεις εμφάνισης> Διαφορά ώρας (πιέστε αυτόματη ανίχνευση και θα μπει "0")

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413

Αυτό το μήνυμα φαίνεται ύποπτο στα φίλτρα SmartScreen.

μου βγαινει σε ολα  τα e-mail ειδοποιησης που μου ερχονται σημερα, ενω πριν δεν ειχα τετοιο προβλημα :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Τι μήνυμα;

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • 781
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
ολα καλα με την ωρα πλεον, το μονο που δεν εχω ολη μερα σημερα ειναι ειδοποιηση στο μειλ μου... κανα δυο μονο μου ηρ8αν το μεσημερι, εκτοτε τιποτε.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα. Κοίταξε εκεί.
Πιστεύω να έχει διορθωθεί το θέμα μέχρι αύριο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19976 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877250 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360862 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465194 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905214 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518391 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374716 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700800 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445712 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto