Η μία μπαταρία δε μου ήταν αρκετή και πήρα ακόμη μία ολόιδια.
Μέσα στο μήνα η απόδοσή τους έπεσε και προχώρησα στην αγορά 2 nobacco i-want 650.
Οι μπαταρίες πέφτουν σε απόδοση κατά την εκφόρτωση και όχι μέσα στο μήνα όπως λες. Πιθανόν
αποφορτίζονταν γρηγορότερα με αποτέλεσμα να μην σου δίνουν τα volts που έπρεπε και κατά συνέπεια
με ατμοποιητές με αντιστάσεις πάνω από 2 Ω δεν θα είχες πλούσιο ατμό.
Και τους 4 CE5 Atlerego μέσα σε 3 μέρες τους καίει τις αντιστάσεις. Όταν βάζω τους ατμοποιητές στις παλιές τις ego-t δε βγάζουν καμένο. Το ίδιο μου έκανε και με ατμοποιητές nobacco primero και με viv nova της alter ego.
Οι μπαταρίες τύπου eGo, όπως αυτές που πήρες, δεν καίνε τους ατμοποιητές, δηλαδή να κόψουν το σύρμα της αντίστασης.
Μπορεί να δίνουν περισσότερα volts ή σταθερά όπως είναι οι μπαταρίες joyetech, αλλά δεν τους καίνε.
Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνω είναι πως από τους ατμοποιητές παίρνεις καμένο στη γεύση.
Όταν παίρνουμε νέο ατμοποιητή κάνουμε μια απολύμανση και καλό πλύσιμο των φιτιλιών μόνο και μόνο για να φύγουν οι οσμές από την βιομηχανική παραγωγή και απολύμανση για λόγους υγιεινής.
Κατόπιν γεμίζουμε με υγρό και αφήνουμε να ποτιστούν καλά τα φιτίλια, συνήθως σε πλαγιαστή θέση, αφού πρώτα έχουμε γεμίσει το tube, αλλά όχι ως επάνω, περίπου στα 2/3.
Επίσης σε πολλούς ατμοποιητές το σιλικονάκι που είναι πάνω από τα φιτίλια, τα "σπρώχνει" και έτσι διακόπτει την είσοδο του υγρού στην αντίσταση, δηλαδή σταματάει η καλή κυκλοφορία του υγρού, με αποτέλεσμα να παίρνεις καμένο.
Έχω ξοδέψει πολλά χρήματα, πολύ άγχος που αυτόν τον καιρό δεν μου είναι απαραίτητο έχω ήδη τα προβλήματά μου. Αύριο περιμένω την evi joytech μήπως και στρώσει το πρόβλημα.
Εσείς ρε παιδιά πως ατμίζετε χωρίς να σας καίγεται σε 3 μέρες το φυτίλι ή η κεφαλή; Το κακό είναι πως δε μπορώ να γυρίσω στο τσιγάρο το κανονικό και είμαι σε απόγνωση. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί είμαι σε απόγνωση
Από εκεί που θα πάρεις το eVic να εξηγήσεις τι ακριβώς προβλήματα έχεις να σε βοηθήσουν-φαντάζομαι θα είναι κατάστημα- αλλιώς θα έχεις πολλές απορίες ειδικά με το eVic επειδή είσαι νέος ατμιστής.