vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

582 επισκέπτες, 7 χρήστες
dvelev, camber, I.P, pngtszs1976, Nikrom, manoslykos, lagoudakis

ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 11:10 »
μη σ ακούσει ο νίκος να τα λες λαδάκια....την έβαψες... :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ProSeXe

• *
  • 68
  • Φύλο: Άντρας
  • Ρουφαμε κ τα λεμε .. ρουφαμε κ τα λεμε λεμεεε!!!
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 11:22 »
:confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: συγνωμη υγρα αναπληρωσεις  :-[

διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 08, 2012, 11:26 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος georgevape

• *
  • 50
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 22:30 »
παιδια θελω βοηθεια να μου πειτε μερικα υγρα και γλυκες γευσης και καπνικες εχω δοκημασει πολλες αλλα της βαριεμαι.τη γνωμη εχεται για την οργανικη καραμελα

Αποσυνδεδεμένος archangelic

• *
  • 13
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 15:04 »
Καλησπέρα σας .

Καταρχήν συγχαρητήρια για το υπέροχο Forum σας .
Κατά δεύτερον συγνώμη εκ των προτέρων για την ζαλούρα αλλά δεν μπορώ να ανοίξω άλλο θέμα οπότε θα τα πω εδώ :( .

Είμαι ολοκαίνουργια ατμίστρια (χθες το πρωί ξεκίνησα) εν Θεσσαλονίκη . Ξεσκόνισα το 2/3 από το forum και έχω μερικές απορίες που εντάσσονται σε διάφορα τοπικ αλλά σας παρακαλώ επιτρέψτε μου να τα συνοψίσω εδώ για να μην κάνουμε γύρο γύρο βόλτες .

Χρησιμοποιώ τον Hybrid της Nobacco με τον αρχικό ατμοποιητή του πακέτου Hybrid - e και έχω σκοπό να τον αλλάξω με το που καεί με τον Epsilon και λαδάκι διάλεξα το USA MIX 6mg .

1ον) Αισθάνομαι μια ξηρότητα στον λαιμό που από όσο διάβασα μπορεί να οφείλετε στο PG και
2ον) Το στομάχι μου τσούζει ιδιαιτέρως και δεν μπορώ να προσδιορίσω εαν φταίει το PG , η νικοτίνη , ο τεχνητός καπνός ή το άρωμα του λαδιού (ξέρει κανείς μήπως ; Έχει συμβεί σε άλλον αυτό ; ) .

Υ.Γ : παλιότερα κάπνιζα cortina με κομμένο το φιλτράκι και ήμουνα πλήρως ικανοποιημένη .

Ενδιαφέρομαι σφοδρά για DIY λόγο οικονομικών αλλά και γιατί πιστεύω ότι ίσως καταφέρω να αναπαράγω την γεύση των cortina ή έστω των Davidoff Gold με την χαμηλότερη δυνατών νικοτίνη .

Α) έψαξα στο forum να βρώ εαν αναφέρετε πουθενά την ίσως αντιστοιχία κάθε γεύσης σε γνωστά τσιγάρα του εμπορίου και δεν βρήκα κατι . Θα μπορούσε κάποιος-oi να περιγράψει-ουν κάτι τέτοιο ;
Π.Χ Το Virginia της Nobacco ίσως να θυμίζει Drum Blue (λέμε τώρα :P)

Β) Όσο αφορά της μείξεις θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μια βάση με 36mg αλλά χωρίς καμία γεύση ;

Δ) Στης μείξεις και πάλι . Εάν σπάσω μια βάση 36mg με VG 0 θα πρέπει να προσθέσω και νερό 10% ανεξαρτήτως ml ή 10% στα 100 ml , 3% στα 5ml , κάπως έτσι ;

Ε) Αυτή την στιγμή που ατμίζω έχω την γεύση του ατμού του καθαριστήριου στο στόμα μου (αν σας έχει τύχει να περάσετε ποτέ απο καθαριστήριο ή αλλιώς του σπιτικού σίδερου που χρησιμοποιεί απιονισμένο νερό  ) . Αυτό που μπορεί να οφείλετε ; Στην επιλογή του λαδιού μου (Wild mix nobacco) , στον ατμοποιητή , στο απιονισμένο νερό ( που έχω την εντύπωση πως το wild mix δεν διαθέτει ) ή στο PG ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας και για όποιες απαντήσεις λάβω .
Εαν είμαι σε λάθος τόπικ μετακινήστε με σας παρακαλώ όπου κρίνετε πιο σωστά :) .

Με εκτίμηση
Ντια

Υ.Γ :
Διάλεξα το ερωτήσεις Express γιατί σε 2 μέρες βλέπω να χρειάζομαι άλλο λαδάκι και εαν είναι να κάνω την δική μου μείξη πρέπει να την κάνω σύντομα γιατί θα θέλει και 2-3 μέρες να ¨οριμάσει¨ .

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 15:20 »
Καλησπερα, για αρχη αυτο:

Αν είστε ένα μέλος που μόλις εγγράφηκε στο φόρουμ μας
και για δική σας αλλά και για διευκόλυνση των μελών που θέλουν να σας βοηθήσουν απαντώντας στις ερωτήσεις σας,θα ήταν χρήσιμο να αυτοσυστηθείτε πρώτα. Κάνοντας κλικεδω,
μπορείτε να γράψετε δυο λόγια για εσάς σε ό,τι αφορά το κάπνισμα ή το άτμισμα, τι σας έφερε εδώ, πώς μας βρήκατε, αν είχατε κάποιες εμπειρίες σχετικά με το θέμα, πόσο καιρό είστε χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου (αν είστε) ή πόσο βαρύς καπνιστής ήσασταν. Ίσως ακόμα κάτι για τα χόμπι σας ή ό,τι άλλο θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.

Στη συνεχεια τωρα, για τα 1 & 2 η κατασταση θα ξεκαθαρισει μετα απο καποιες μερες σχετικα με το αν σε πειραζει κατι ή οχι.. Σε καμια περιπτωση ομως, οταν εμπλεκονται ιατρικα θεματα, δε μπορουν να γινουν διαγνωσεις on-the-fly, οποτε αν οι ενοχλησεις επιμεινουν, καλο θα ηταν να συμβουλευτεις και καποιον γιατρο.. Εφοσον καταλαβαινω πως δε επιζητας το throat hit παντως, απεφυγε για αρχη τα μεγαλα ποσοστα προπυλενογλυκολης στα υγρα σου.

Α) Γευση ταυτοσημη με αυτη των τσιγαρων δεν υπαρχει στο ατμισμα, παρα μονο εκδοχες και προσεγγισεις τους. Πιστεψε με, μετα απο λιγο καιρο δε θα τις κυνηγας το ιδιο.. ;)

Β) Υπαρχουν πολλες διαθεσιμες στην αγορα, εφοσον καταλαβαινω τη βιασυνη σου, προτιμησε αυτες τις atmos lab που θα βρεις και στο δικτυο nobacco, απο οπου προφανως και εχεις εμπειρια.. Για αρχη θα σου προτεινα να παρεις μια 20αρα balanced, μαζι και και δυο μηδενικες mist ή balanced, ωστε να εχεις περιπου 300ml κοντα στα 6mg που εχεις επιλεξει, με μικροτερο ποσοστο pg αλλα και υπαρξη χτυπηματος για αρχη.

Γ) απον

Δ) Τα ποσοστα υπαρχουν ωστε να μιλαμε για σταθερες αναλογιες. Το 10% ειναι 10ml στα 100, αλλα και 1ml στα 10. ;)

E) Ειναι πολυ υποκειμενικο το θεμα της γευσης, μπορει να φταινε ολα τα παραπανω, μπορει και τιποτα απο αυτα..

Ελπιζω να απαντησα σε οσο το δυνατον περισσοτερες αποριες

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 15:42 »
Καλησπέρα archangelic,
η αρχή είναι λένε το ήμισυ του παντός, και εσύ την αρχή την έκανες.
Στο φόρουμ θα βρεις απαντήσεις για τις περισσότερες απορίες σου (αλλά θέλει διάβασμα  ;D)
Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου :
(και θα με συμπληρώσουν-διορθώσουν οι συμφορουμήτες )

Α. Τα καπνικά υγρά αναπλήρωσης "θυμίζουν" τσιγάρο ή αρωματικό καπνό, από την στιγμή
που προσπαθούμε να αποφύγουμε την πίσσα και την καμένη γεύση, έχουμε όμως περισσότερες
και ποιο ευχάριστες επιλογές. Σου προτείνω να δοκιμάσεις διάφορες γεύσεις σε κάποιο κατάστημα
μέχρι να βρεις κάποια που να σου αρέσει (σίγουρα υπάρχει !)

Β. Οι ατμιστικές βάσεις εξ ορισμού δεν έχουν γεύση και άρωμα.

Δ. Οι ατμιστικές βάσεις είναι συνήθως αραιωμένες με wfi σε 10-15%. Εάν έχεις σκέτη vg αραιώνεις
πρώτα την vg και μετά τη προσθέτεις στο μίγμα. Η αραίωση με wfi γίνεται με βάση τον όγκο
δλδ σε 10μλ βάζεις 1μλ για 10%

Ε. Οι ατμοποιητές χρειάζονται ένα δύο γεμίσματα για να "στρώσουν" . Η γεύση που περιγράφεις
μάλλον οφείλεται και σε μεγάλη αραίωση του υγρού με νεράκι...

Αυτά ελπίζω να βοήθησα λιγάκι  :)

ΥΓ. Με πρόλαβε ο Θάνος αλλά μια και το έγραψα ...

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #246 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 15:43 »
Καλωσόρισες!!!!!

Για DIY Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα μπουκαλάκι έτοιμη βάση Balanced 20mg + δύο μπουκαλάκια έτοιμη βάση Balanced 0 mg από
Atmos Lab. Επίσης, δυο τρία μπουκαλάκια άρωμα (σου προτείνω Agrinio, Ry69 και το Cinnamon Cokkies!)

To μεγάλο πλεονέκτημα των έτοιμων βάσεων είναι το ότι δεν χρειάζεται να υπολογίζεις και να βάζεις νερό... περιέχουν όσο
χρειάζονται... Επίσης, λόγω της σχετικής απειρίας σου σε προσμίξεις υγρών, Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ ασχοληθείς σε αυτό  το
στάδιο με βάσεις 36mg , είτε pg είτε vg... Είναι πολλά τα mg...

Θα σου πρότεινα επίσης να μην προσπαθήσεις να αντιστοιχήσεις γεύσεις κ.τ. με γεύσεις υγρών (όχι λαδιών :) )...
Θα καταλάβεις από μόνη σου σε λίγο καιρό ότι η ποικιλία και η ποιότητα των γεύσεων που προσφέρει το η.τ., δεν συγκρίνονται
με την γεύση του οποιοδήποτε κανονικού τσιγάρου....

Καλή αρχή λοιπόν...

Υ.Γ. koloky8anos στο μυαλό μου είσαι, σχεδόν τα ίδια γράψαμε...

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 16:18 »
archangelic καταρχάς καλως ήρθες και καλή αρχή στο ατμισμα.  :bye:

εγω σε αντιθεση με τα παιδια παραπανω (που πολυ σωστα σε συμβουλευουν) θα σου προτεινω κατι αλλο..
θα σου ελεγα να συνεχίσεις για λιγο με τα έτοιμα υγρα και να μη ξεκινησεις απο τωρα με τα diy..
θεωρω οτι θα ηταν καλυτερο πρωτα να συνηθίσεις το άτμισμα και να το καθιερώσεις και επειτα πιο συνειδητοποιημενη πια να κανεις τις δικές σου μίξεις..

επισης βλεπω οτι αναζητας τον αντικαταστατη του τσιγαρου στα υγρα..
αυτο δεν θα το βρεις.. υπαρχουν καπνικα αρωματα αλλα η καπνικη γευση οπως την φανταζεσαι
δεν υφίσταται..
που και αυτο προς ωφελος ειναι μιας και για να σταματήσουμε το τσιγάρο θα πρεπει να "σταματήσουμε"
και πολλα απο αυτα που μας θυμιζουν το τσιγάρο.. αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχουν καταπληκτικα φρουτενια αλλα και γλυκά αρωματα τα οποια και προτιμά πληθωρα ατμιστων ή τα μιξάρει μαζι με καπνικα με καταπληκτικα αποτελεσματα.

ασε τον εαυτο σου να συνηθίσει την ολη αλλαγη και μή βιαστεις να κανεις πραγματα..

στην αρχη οι περισσοτεροι βομβαρδιστηκαμε με πληροφοριες οταν πρωτομπηκαμε στο φορουμ και ειναι λογικο.. υπαρχουν παρα πολλες επιλογες και παμπολες διαφορετικες αποψεις πραγμα που ειναι λιγο αγχωτικο για εναν νεο ατμιστη.

δωσε χρόνο στον εαυτό σου να εξοικειωθει με το νεο σου ατμιστικο εργαλείο, τον οργανισμο σου να καταλαγιασει απο τη διακοπη του κ.τ. και.. αλλαξε υγρο.. εχω την εντυπωση οτι ισως να μη σου εκατσε καλα το συγκεκριμενο για βασικό υγρο..επισης στη θεση σου εκτος απο
balance υγρο (δηλαδη 50% pg - 50% vg) θα επαιρνα και ενα υγρο mist (δηλαδη 100% vg) γιατι ειναι πολυ πολυ συχνο φαινομενο η εντονη ενοχληση στο λαιμο απο την pg.

αυτά ειχα να σου πω απο τη μεριά μου, ελπιζω εστω και στο ελάχιστο να σε βοηθησα  :D

παιδια θελω βοηθεια να μου πειτε μερικα υγρα και γλυκες γευσης και καπνικες εχω δοκημασει πολλες αλλα της βαριεμαι.τη γνωμη εχεται για την οργανικη καραμελα

γιατι δεν πας σε ενα κατάστημα να δοκιμασεις γεύσεις? ποιος καλύτερος κριτής απο σενα τον ίδιο?
εχω δοκιμασει την καραμελα του atmos lab και ειναι καταπληκτικο αρωμα!
επισης απο φρουτενιες εχω τρελα με την φράουλα του atmos lab και απο γλυκες την βανίλια και την πικρή σοκολατα.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2012, 16:25 από KoreYdro »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 17:02 »
Συμφωνω με οσα σου ειπα τα παιδια και τις συμβουλες που σου εδωσαν σε ολα ... σε ενα ομως θα σταθω ...

Μην εχεις την ψευδαισθηση οτι θα βρεις  καπνικο υγρο που να σου θυμηζει το κ.τ .. ουτε αυτο που καπνιζες ουτε κανενα αλλο .. το μαρκετινγκ των υγρων και να για να δωσουν μια ψευδαισθηση σε ολα αυτα τα ονομασαν με καποιον γνωστο τσιγαρο .. αλλα δεν εχει να κανει με τιποτα με αυτο .... εσυ το μονο που εχεις να κανεις και να μπεις στο χωρο του ατμισματος να δημιουργησεις το δικο σου παραμυθι στην αρχη τουλαχιστον οτι καποιο απο τα υγρα που κανεις σου θυμιζει καποιο κ.τ .. αλλα αυτο μονο στην αρχη .. μετα ολα τα πραγματα θα μπουν στο δρομο τους .. μην το βαζεις κατω και ολα καλα θα πανε......

Τα ειπα ολα αυτα .. γιατι καποια ατομα κοβοντα το κ.τ και μπαινοντας στο η.τ νομιζαν οτι πραγματικα θα εβρισκαν την μαρκα τους ... και ενας απο αυτους ειμουν και εγω και μετα ειδαν δεν ισχυε και τα παρατουν βλεποντας οτι δεν ηταν ετσι ... αλλα αν απο την αρχη εσυ εχεις την γνωση και οχι την ψευδαισθηση τοτε ολα θα ειναι διαφορετικα ξερεις πως θα το χειριστεις ...

θα δεις οτι θα ειναι πολυ πιο ομορφα τα πραγματα και πιο ΚΑΘΑΡΑ !!!! :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 17:49 »

Χρησιμοποιώ τον Hybrid της Nobacco με τον αρχικό ατμοποιητή του πακέτου Hybrid - e και έχω σκοπό να τον αλλάξω με το που καεί με τον Epsilon και λαδάκι διάλεξα το USA MIX 6mg.

Β) Όσο αφορά της μείξεις θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μια βάση με 36mg αλλά χωρίς καμία γεύση ;

Δ) Στης μείξεις και πάλι . Εάν σπάσω μια βάση 36mg με VG 0 θα πρέπει να προσθέσω και νερό 10% ανεξαρτήτως ml ή 10% στα 100 ml , 3% στα 5ml , κάπως έτσι ;

Ε) Αυτή την στιγμή που ατμίζω έχω την γεύση του ατμού του καθαριστήριου στο στόμα μου (αν σας έχει τύχει να περάσετε ποτέ απο καθαριστήριο ή αλλιώς του σπιτικού σίδερου που χρησιμοποιεί απιονισμένο νερό  ) . Αυτό που μπορεί να οφείλετε ; Στην επιλογή του λαδιού μου (Wild mix nobacco) , στον ατμοποιητή , στο απιονισμένο νερό ( που έχω την εντύπωση πως το wild mix δεν διαθέτει ) ή στο PG ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας και για όποιες απαντήσεις λάβω .

Με εκτίμηση
Ντια

Υ.Γ :
Διάλεξα το ερωτήσεις Express γιατί σε 2 μέρες βλέπω να χρειάζομαι άλλο λαδάκι και εαν είναι να κάνω την δική μου μείξη πρέπει να την κάνω σύντομα γιατί θα θέλει και 2-3 μέρες να ¨οριμάσει¨ .

Β. εχει ο ατμός 36ρα στα νομπακομάγαζα και άλλα συνεργαζόμενα
Δ. Αναλόγως την εταιρία. Δες τη βάση με το μάτι, αν είναι πιο πυκνόρευστη από το έτοιμο ατμιστικό υγρό, βάλε 10% wfi (10% επί της αναραίωτης βάσης, όχι επί του συνόλου)
Ε. Μάλλον τα συγκεκριμένα υγρά δε σου ταιριάζουν, όπως δεν ταίριαξαν και σε μένα. Δοκίμασε άλλης εταιρίας. Μπορεί όμως να φταίει και το κάρτο. Δοκίμασε και τον εψιλον, μήπως δεις διαφορά. Δυστυχώς, μόνο αλλάζοντας έναν έναν τους παράγοντες που μπορεί να δημιουργουν κάτι τέτοιο, θα καταλήξεις στο τι ΔΕΝ ταιριάζει σε σένα

Για τα άλλα σου απάντησαν.

Αν επιμένεις να αρχίσεις άμεσα DIY, οπωσδήποτε να δοκιμάσεις πριν διάφορες γεύσεις σε κατάστημα με δοκιμαστήριο.

Αποσυνδεδεμένος archangelic

• *
  • 13
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 18:48 »
Καλός σας βρήκα και ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας !!!

Όχι σε καμία περίπτωση δεν μπήκα στο Η.Τ έχοντας στο μυαλό μου ότι θα βρω την μάρκα που κάπνιζα . Ήξερα εξ αρχής πως αυτό δεν υφίσταται . Όταν είπα για τα cortina και τα Davidoff ήταν για να σας δώσω μια ιδέα το τι γεύσεις ψάχνω ... Δηλαδή ψάχνω ένα άρωμα που να είναι ελαφρύ , όχι πικρό , όχι γλυκό - ισορροπημένο δηλαδή - .

Όχι δεν προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο , είμαι φανατικότατη , αλλά μου αρέσει η ιδέα του να μην βρομίζει ο χώρος , εγώ και οι άλλοι γύρω μου από κάτι που εμένα μου αρέσει να το κάνω ... Συν το οικονομικό θέμα που σαφέστατα το Η.Τ είναι πιο οικονομικό - για εμένα τουλάχιστον - ...

Δεν θα προτιμήσω τα έτοιμα λαδάκια γιατί με ελκύει περισσότερο το γεγονός να το συνθέσω εγώ και να ξέρω ακριβώς τι περιέχει το λαδάκι μέσα . Είμαι γενικός φαν των Custom Made σε όλα :P .

Για την στομαχική διαταραχή είμαι σχεδόν σίγουρη πως φταίει η ποσότητα της νικοτίνης καθ' ότι όταν κάπνιζα τα βαριά τσιγάρα του πατέρα μου (επειδή κλασικά ξέμενα) είχα το ίδιο φαινόμενο μετά από 10 τσιγάρα ....

Το Γ είναι απόν καθ' ότι έχουμε και μια μικρή αναγνωστική δυσλεξία και είσαστε πολύ τυχεροί που λείπει μόνο αυτό :P :P :P ( Ω ναι θα μπορούσε να ήτανε και χειρότερα :P ) .

Επειδή θέλω να αποφύγω τελείως το PG σκέφτομαι ή το Mist ή το VG το σκέτο που έχει . Από όσο έχω καταλάβει μπορώ να ανακατέψω Π.Χ Mist 0 + Mist 12 για να βγάλω το επιθυμητό αποτέλεσμα τον 3mg σωστά ?
Το Mist μου έρχεται καλύτερα σαν βάση γιατί έχει ήδη το DIW μέσα οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνω περισσότερες αλχημείες :P αλλά με τρομάζει λίγο η περιγραφή του για τον καπνό .... Με κάνει να φαντάζομαι πως κάθε φορά που θα ξεφυσάω θα νομίζουνε οι άλλοι πως έπεσε ομίχλη :P .

Επίσης και εγώ σκεφτόμουνα το Αγρίνιο σαν άρωμα αλλά δεν έχω ιδέα πως θα είναι σαν γεύση . Όπως προείπα ψάχνω κάτι ισορροπημένο (έχω δυσανεξία στα βαριά άρωμα πράγμα εκνευριστικό για γυναίκα :P ) και ελαφρύ ,  όχι κοπανιστό αέρα αλλά με καμία παναγία σε στιλ Marborlo ( το δε Camel θάνατος για εμένα :) ) .

Από άλλες γεύσεις σκέφτομαι σοβαρά το μέλι αλλά θα δείξει αργότερα . Πρώτα θέλω να βρω μια βασική γεύση που θα ικανοποιεί τα εγκεφαλικά μου κύτταρα ( γιατί περί εγκεφάλου πρόκειται το κόλλημα  :P ) και μετά θα παίξω με άλλες γεύσεις :) . *Η βανίλια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ από τώρα καθ' ότι με αναγουλιάζει σε όλες τις μορφές της :( *
Σας ευχαριστώ ξανά ΠΟΛΥ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη για την ζαλούρα ακόμα μία φορά . Με βοηθήσατε όμως ταμάλα ( Clopy Rights Κωνσταντίνος Κατακουζηνός :P ) .

Με εκτίμηση
Ντία

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 20:25 »
Ντια μου πιστεψε με εδω μονο "φανατικους" πρωην καπνιστες θα βρεις...  ;)
ολοι δυστυχως φανατικοι ημασταν μεχρι να αποφασισουμε να αλλαξουμε τη ζωή μας
και μας κέρδισε ο ατμος.
ο συνδιασμος η.τ & κ.τ. δεν θα ελεγα οτι ειναι ο πλεον ενδεδειγμενος... αλλα αυτο ειναι δικη
σου επιλογη. εγω θα σου ελεγα να δωσεις μια ευκαιρια στο η.τ.

λες οτι θελεις να φτιαξεις μονη σου τα υγρα για να ξερεις τι εχουν..μα και τα ετοιμα απο τα ιδια υλικα ειναι φτιαγμενα..πιστεψε με.. τα diy ειναι ετοιμη ατμιστικη βαση + τις σταγονες αρωμα που θα προσθεσεις..οποτε εμαθες κατι περισσοτερο??? δεν θα ειναι custom made με την εννοια που μου το δινεις να το καταλαβω.. εν ολιγης δεν ειναι ασφαλεστερη μεθοδος αν αυτο εννοεις..ειναι το ιδιο. πιο οικονομικο μεν αλλα το ιδιο..

οσο για τις στομαχικες διαταραχες λογω νικοτινης ειναι ενας ακομα λογος για τον οποιο θα σου ελεγα να μην μπλεξεις το ατμισμα με το καπνισμα..
δεν υπαρχουν ακομα μελετες για την ακριβή προσληψη νικοτίνης στον οργανισμο απο τα υγρα..
επισης συνηθως στους νεους ατμιστες (που ομως διακοπτουν το καπνισμα) λεω παντα να ξεκινανε με high νικοτινη και να την ριξουν αργοτερα μιας και με τοσο χαμηλα mg νικοτινης που λες θα νιωθεις οτι ατμιζεις αερα κοπανιστο και γρηγορα θα το παρατησεις..

το καλυτερο που εχεις να κανεις για τις γευσεις ειναι να πας σε ενα μαγαζι που σου επιτρεπει να δοκιμασεις και εκει να επιλεξεις αυτες που σου αρεσαν περισσοτερο.
καθενας εχει το δικο του γουστο..και μενα δεν μου αρεζε η βανιλια αλλα σαν υγρο με ξετρελανε!!

και ενα τελευταιο..καταλαβαινω οτι διαβασες αρκετα πραγματα απο το φορουμ..ισως ομως θα ηταν καλο να λαβεις υποψην σου οτι η θεωρια απο την πραξη απεχουν παρασάγκας... οχι βεβαια στις γευσεις γιατι αυτο ειναι υποκειμενικο..
 :D

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #252 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 22:10 »

λεω παντα να ξεκινανε με high νικοτινη και να την ριξουν αργοτερα μιας και με τοσο χαμηλα mg νικοτινης που λες θα νιωθεις οτι ατμιζεις αερα κοπανιστο και γρηγορα θα το παρατησεις..
μπαρδόν για την σχεδόν άμεση παράθεση, αλλα το ξαναβάζω για να επικροτήσω, επαυξήσω, να κάνω εφτά τούμπες μπρός και αλλες τρείς ανάποδες και να αναφωνήσω: ΖΗΤΩ εικοσοτρείς φορές.
Οσοι το παράτησαν με το καλημέρα, πιθανότοτα το παράτησαν γιατι δέν τους κάλυπτε και τους έλειπε το κτ, ενω ΔΕΝ θα τους ελειπε αν ήταν ψηλότερα σε mg.!!!!

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #253 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 22:23 »
θα παραθεσω την αλλη πλευρα του νομισματος, απλα ως τροφη για σκεψη..

πολλοι χρηστες που διαλεξαν μεγαλα σε νικοτινη υγρα για να "τους πιανουν", αποθαρρυνθηκαν απο την προκαλουμενη δυσφορια ακριβως λογω της υπερβολικης νικοτινης..

Συμπερασμα; Ολα ειναι στο μυαλο μας.. Αν το παρει κανεις αποφαση και επιμεινει, μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα βρισκει τις ισορροπιες του και σε αυτο το θεμα!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #254 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 22:37 »
Νομίζω πως...
Αν κάποιος ήταν θεριακλής σαν καπνιστής και είχε πιπίλα το ΚΤ, θα έχει πιπίλα και το ΗΤ, οπότε δεν βολεύει η μεγάλη περιεκτικότητα νικοτίνης.
Αν, πάλι, ο πρώην καπνιστής ήταν φειδωλός στο πότε άναβε ΚΤ, θα τον βολέψουν καλύτερα οι μεγάλες συγκεντρώσεις νικοτίνης.
Για τους ατμίζοντες και καπνίζοντες συγχρόνως, η μπάλα χάνεται λόγω έλλειψης στοιχείων...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450426 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F