Έχω στην κατοχή μου τον subtank mini και σύρμα κάνθαλ 32mm. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τα στησίματα αν δεν νιώσω διαβασμένος και έτοιμος και με τα απαραίτητα εργαλεία. Και επειδή σκοπεύω να παραγγειλω σύντομα κάποια πράγματα και μέσα σ αυτά θα είναι και ο driper Mad Hater mini (μην γελάτε )... θα ήθελα να μου πείτε τι τύπο σύρματος να πάρω και σε τι διάσταση που να μπορεί να παίξει καλά πρωτίστως στον dripper αυτόν (ειδα ότι έχει μακρυ αυλάκι τροφοδοσίας αέρα )και γενικά να έχω για τις δοκιμές μου για την διαφορετικότητα? Ευχαριστώ εκ των προτερων.Το μοντάκι μου είναι vtc mini.
Aν είμαι οff συγχωράτε με.
Αφού έχεις το VTC mini μπορείς να κάνεις ότι δοκιμές θέλεις!
Μπορείς να διαβάσεις τα νήματα όλων των συρμάτων, να δεις τις απόψεις για το καθένα, να μελετήσεις και τις τιμές που σε βολεύουν στο steam-engine όπως είπε και ο apostolisk4 και να καταλήξεις.
Εγώ το μόνο που θα σου'λεγα, είναι να μην πάρεις ολόκληρα καρούλια καλύτερα για αρχή μη σου μείνουν, δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια ότι και να διαβάσεις! Απο την άλλη, μην απογοητευτείς αν δε σου κάθεται το στήσιμο, ή το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο, το πιθανότερο είναι να φταίς εσύ.

Εννοώ οτι το πιο πιθανό είναι να φταίει το στήσιμό σου

Ακόμα και σίγουρος να είσαι και δεν σου αρέσει η γεύση ας πούμε με ένα σύρμα, δώσε του άλλη μια ευκαιρία και ξαναδοκίμασε, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!
Αυτό το mad hatter mini τον γλυκοκοίταζα και εγώ, κυρίως για την ευκολία του σταξίματος και μ'αρέσει κιόλας...αν τον πάρεις κάνε και μια παρουσίαση...δε νομίζω να υπάρχει...