Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

413 επισκέπτες, 8 χρήστες
neoklis79, Tem, thanos1071, Stelios miro, vasim, truckman, Milarepa, infernity

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις.  (Αναγνώστηκε 430811 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Φύλο: Άντρας
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Xρησιμοποιεί κανείς εδω μέσα με TC το SS V2A του Γερμανού; Aν ναι και είναι εύκολο ας μου στείλει το tcr του

Αποσυνδεδεμένος apva

• e-medium ατμιστής
  • **
Για zivipf λες φαντάζομαι.
105 είναι το tcr του.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Καλησπέρα σας, μου δημιουργήθηκε η παρακάτω απορία από λάθος χειρισμό που έκανα. Εχω αντίσταση n80 και οταν έβαλα ρύθμιση θερμοκρασίας απο λάθος έβαλα ss στο mod και δούλεψε κανονικά. Δημιουργεί κάποιο θέμα η λάθος επιλογή ή είναι απλά θέμα διαφορετικής απόδοσης;

Αποσυνδεδεμένος apva

• e-medium ατμιστής
  • **
Τα περισσότερα mod σε τέτοια περίπτωση γυρίζουν αυτόματα σε λειτουργία wattage.
Από τη στιγμή που το δικό σου δεν το έκανε, απλά άτμιζες στα όριο των watt που είχες ρυθμίσει για τον έλεγχο θερμοκρασίας.

Το Ni80 δε λειτουργεί σε TC και κανένα μοντάκι δεν έχει επιλογή για τέτοιο σύρμα ως επιλογή για λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας.

• e-medium ατμιστής
  • **
Ναι έχεις δίκιο κ ας μην το εξέφρασα σωστά πρίν. 2πλο το λάθος που έκανα απλώς μου έκανε εντύπωση που δούλεψε ενώ θα έπρεπε να γυρίσει σε watt.
Και τώρα που το σκέφτομαι λες να τρέχει κάτι με το mod;

Αποσυνδεδεμένος apva

• e-medium ατμιστής
  • **
Εξαρτάται από το mod, μερικά δε γυρίζουν σε watt όταν το σύρμα δεν υποστηρίζει TC.
Αν κατά τ' άλλα διαβάζει σωστά τις αντιστάσεις και λειτουργεί φυσιολογικά, δε νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Δεν είναι παράλογο να μην γυρίσει σε watt. Όλα μα όλα τα σύρματα έχουν το δικό τους TCR, απλά αυτά που δεν δουλεύουν σε έλεγχο, έχουν πολύ χαμηλό. Που σημαίνει ότι η μεταβολή της αντίστασης που μετράει το μοντ για να καθορίσει τη θερμοκρασία (dR) είναι πρακτικά κοντά στο μηδέν. Οπότε ατμίζεις σε λειτουργία watt στην ουσία.

• e-medium ατμιστής
  • **
Όποτε θεωρώ οτι δεν δημιουργεί κάποιο θέμα είτε στην αντίσταση είτε στο mod.
Απλώς το mod ειναι πιο έξυπνο από μένα

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Όχι, αλλά καλό είναι να το λειτουργείς στη λειτουργία που προβλέπεται για κάθε περίπτωση.

Τώρα, κατά πόσο θεωρείς πιο έξυπνο από σένα ένα εργαλείο με υπολογιστική δύναμη μελιτζάνας, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να προσέξεις!  ;D

Αποσυνδεδεμένος apva

• e-medium ατμιστής
  • **
Να προσθέσω ότι τα περισσότερα μοντ είναι προρυθμισμένα στο μέγιστο wattage στη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας και σε κάποια δεν υπάρχει καν η δυνατότητα ρύθμισης από το χρήστη.
Για το λόγο αυτό, πολλές πλακέτες γυρίζουν σε λειτουργία watt αν δε διαβάσουν μεταβολή της ωμικής αντίστασης κατά τη διάρκεια της τζούρας.

Οπότε καλό είναι σε λειτουργία TC να βάζουμε μόνο σύρματα που την υποστηρίζουν, ώστε να μη φάμε καμένο που θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 22, 2019, 17:11 από apva »

• e-medium ατμιστής
  • **
Αυτά που λέτε κ οι δυο είναι σωστά (οχι για το μυαλό μελιτζάνας ), νταξ μια απροσεξία έγινε...
Θα προσέχω το υπόσχομαι.
Πάντως σε άλλο mod που δοκίμασα γύρισε σε watt

Αποσυνδεδεμένος ponstan

• Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν...!!!
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή
  • Όλα είναι ατμός...με vv by SEB
Λοιπόν, με fused clapton coilology 2-26/36, βαμβάκι cotton bacon prime και στρίβοντας μόνος μου με το εργαλειάκι της coil master, ήρθα στα ίσια μου. Δοκίμασα με ελαφρά ανοιχτές σπείρες κι έτσι γλύτωσα το dry burn. Απολαμβάνω πλέον με τον intake άτμισμα με γεύση και χωρίς διαρροές. Να είστε όλοι καλά παιδιά!!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος dpapan

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή
  • Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.
Καλησπερα,

Έχω έναν obs crius 2 με μόνη αντίσταση . Ότι στήσιμο και να του έχω κάνει η παραγωγή ατμού είναι μηδενική. Έχω δοκιμάσει μόνο με canthal 40αρι. Όταν λέμε μηδενική δεν έχω σχεδόν καθόλου ατμό. Μπορεί να φταίει το σύρμα;

Ευχαριστώ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• Γιώργος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Ίλιον
  • Urge to P|U|R|G|E|
Πες μας τι στήσιμο ακριβώς κάνεις και πόσα watts δίνεις όμως.

Αποσυνδεδεμένος dpapan

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή
  • Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.
2.5 πυρήνα, έχω δοκιμάσει και 3αρι , 5 με 6 σπείρες στα 22 με 25 watt.  0.5  με 0.6 ohm .Όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει αν πρέπει να χρησιμοποιώ συγκεκριμένο σύρμα για τον συγκεκριμένο ατμοποιητη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2641 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3869 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395056 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378240 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263543 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726497 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265790 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688313 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1791 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22849 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63