Tα έχω υπόψιν αυτά Βασίλη, αλλά επειδή πάντα μαθαίνουμε, αναρωτήθηκα μήπως αυτά που γνώριζα τα είχα καταλάβει με λανθασμένο τρόπο. Μετά το βίντεο που είδα και το οποίο ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο γύρω από διάφορα τεχνικά ζητήματα σχεδίασης-παραγωγής-κόστους, μου γεννήθηκαν ερωτήματα και είπα να τα θέσω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας.
Προσωπικά δυσκολεύομαι να καταλήξω με σιγουριά στο τι ισχύει. Άλλα γνώριζα απ' όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα από παλιά, πολλά απ' αυτά επιβεβαιώνονται από τα σχετικά λινκς που κι εσείς έχετε παραθέσει, άλλα λέει ο Leo που έχει δουλέψει τα μέταλλα και τα γνωρίζει υποτίθεται και οριστικό συμπέρασμα δεν υπάρχει.
Απο προσωπική εμπειρία αντιστάσεις από 317L αντέχουν πιο πολύ καιρό απ'ότι από 316L.
Βρε Γιάννη εγώ δε ρώτησα πιο αντέχει περισσότερο, ρώτησα αν είναι πιθανόν πιο ανθυγιεινό το ένα από το άλλο, λόγω αυξημένου μολυβδαίνιου και νικελίου. Το ζήτημα της αντοχής είναι άλλο θέμα, αυτή τη στιγμή κοντεύω να κλείσω δίμηνο με την ίδια αντίσταση από απλό κάνθαλ σε genesis ατμοποιητή. Τι σημαίνει αυτό, ότι το κάνθαλ είναι πιο ανθεκτικό? Προφανώς όχι!