Μάγκες... ήρθε η ώρα για βοήθεια.
Βαρετό ιστορικό: Από σύρματα μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα kanthal (έχω συλλογή 25mm μέχρι 50mm νομίζω) που είχα πάρει παλιότερα από vapespot,
αργότερα (εδώ και 2 χρόνια περίπου) πάλι kanthal αλλά από UD (το προσπερνάμε αυτό, προσωπικά προβλήματα με βρωμιές/λαδίλες δεν αντιμετώπισα
με UD), κάποια μεγέθοι SS (πάλι από UD), 2 μεγέθοι Ribbon από vapespot, φέτος το καλοκαίρι χτύπησα kanthal από Zivipf (αυτά παρ'όλο που περιγράφονται
ως -πολύ- καλύτερα από UD δεν με αφήσαν καλές εντυπώσεις, δεν ασχολήθηκα και πολύ όμως λόγω της απότομης ξενέρας, τα έχω ακόμη για μελλοντικά τεστ)
και 2 μεγέθοι Nichrome 80 από VaporTech. Όλα αυτά λοιπόν, από "normal" σύρματα.
Από "χοντρά" σύρματα τα μόνα που έχω χρησιμοποιήσει είναι: Demon Killer Kanthal A1 Clapton 26/32 AWG (που με είχε προτείνει ο Savo) και Clapton 32/26 AWG
αγνώστου μάρκας από FT (είχε πολλές/καλές κριτικές πάντως). Ενδιαφέρομαι να αποχτίσω κάτι στο στυλ του Dead Rabbit (και το μονό και το διπλό) και αναζητώ
σύρματα γι' αυτόν και άλλους παρόμοιους. Θα με ενδιέφερε να μπορώ να παίξω 30-60W (από μοντάκια αν και έχω VTC Mini / Primo Mini, αν τελικά μου αρέσουν
τα W που αναφέρω ή και παραπάνω, ε οκ χτυπάω και κανά vfm 2μπάταρο).
Ζητούμενο: sub-ohm coils. Από που συμφέρει/αξίζει να παραγγείλω από Ελλάδα και από που από εξωτερικό (εφόσον και αν επιτρέπεται και χωρίς να διατρέχω ρίσκο).
Ευχαριστώ.