Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

381 επισκέπτες, 5 χρήστες
johnath, Tem, infierno, Doubt, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις.  (Αναγνώστηκε 426032 φορές)

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φύσα, ρούφα... φόρτις τονε, πάτα τονε κι άναφτονε.
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ...και εδώ και μάλιστα και 0,50 το συγκεκριμένο... ;)

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• Φουγαροκαραβάνα
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Ευχαριστω φιλε estrifan 

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φουγαροκαραβάνα
ειναι οτι κ το πιο διαδεμενο ειναι το power mode στα ηλεκτρονικα και μηχανικα μοντ και ειναι φυσιολογικο να υπαρχει μεγαλυτερη προωθηση του κανθαλ συρματος ρε παιδια.πολλοι μεσα καιγω βαριουνται να ασχοληθουν με tc και πανε στο πατροπαραδοτο power mode ;)

Και τί σχέση έχει το TC με το nichrome? Δεν είπα Ni200...nichrome λέω, για power mode κάνει μόνο...είναι δύο διαφορετικά σύρματα... ;)

• Φουγαροκαραβάνα
Και στο steam engine ποια επιλογη παταμε απο ολες για nichrome; 

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φουγαροκαραβάνα
Δεν νομίζω να σε νοιάζει και τόσο...σε power mode θα το δουλέψεις...αλλά νομίζω ότι το πιο σύνηθες είναι ίσως το N80, χωρίς όμως να είμαι καθόλου σίγουρος. Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο της UD της οποίας απο ότι έχω δεί είναι N80...  :hmmm:

• Φουγαροκαραβάνα
Ok αν αξιζει η δοκιμη προχωραμε,σε ποια διατομη εφτιαξες; απο οτι καταλαβα εισαι ευχαριστημενος

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φουγαροκαραβάνα
Πολύ περισσότερο απο Kanthal. Εγώ σε 0,32mm το πήρα για τα Ohm που το ήθελα!

• Φουγαροκαραβάνα
Στα link που εβαλες δεν ειδα 0,32 αλλα 0,30,σωστα;

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φουγαροκαραβάνα
0,40 είδες. Έστειλα μόνο καταστήματα που είχαν διαθέσιμο σε 0,40. Υπάρχουν και άλλα που έχουν nichrome σε μικρότερες διατομές!

• Φουγαροκαραβάνα
Οχι μου εστειλες και με 0,25-0,30-0,40-0,50..δουλευεται ευκολα; 

Αποσυνδεδεμένος constantinos77

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Βόλος
Εγώ ρε παιδία να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα σαν πιο καινούριος...?
Γιατί αυτό το nichrome δεν συζητιέται τόσο όσο το Kanthal? Για μένα που το δοκίμασα, μου άρεσε περισσότερο, μου έβγαλε καλύτερη γεύση και αρπάζει και πιο γρήγορα που τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα είναι ότι πρέπει... Φαντάζομαι κάτι χάνω απο τα χρόνια που υπάρχει το άτμισμα και σιγά σιγά εξελίσσεται...δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... :dontknow:
Μόνο σε συνδιασμούς το πετυχαίνω...τύπου clapton δηλαδή...

Απο την άλλη βέβαια σκέφτομαι και το NiFe που δεν είναι τόσο διαδεδομένο και είναι απο τα πιο καινούρια σύρματα αν όχι το πιο καινούριο...μιλώντας αντίστοιχα για έλεγχο θερμοκρασίας... Ούτε με αυτό το καταλαβαίνω παρόλο που είναι το πιο ευκολοδούλευτο σύρμα, απροβλημάτιστο και δίνει και την καλύτερη γεύση...πράγμα παραδεκτό απο πολλούς μάλιστα...

Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ. Παίζει κάτι με το συγκεκριμένο σύρμα;

Έχω 2-3 εβδομάδες που πήρα το γνωστό πακετάκι της UD με τα 6 διαφορετικού τύπου σύρματα. Ούτε που έδωσα σημασία ότι έχει και Nichrome 26ga. 

Χθές είπα ;ς το δοκιμάσω και έχω πάθει πλάκα  και με την γεύση αλλά και με το πόσο εύκολα στήνεται. Νομίζω μαζί το nife48 που το ατμίζω μόνιμα τον τελευταίο μήνα είναι τα 2 πιο γευσάτα σύρματα που έχω δοκιμάσει. 

Αντε το nife είναι και σχετικά καινούργιο αλλά να μην έχω δοκιμάσει πιο μπροστά το nichrome  :wall:

• Φουγαροκαραβάνα
Πολύ περισσότερο απο Kanthal. Εγώ σε 0,32mm το πήρα για τα Ohm που το ήθελα!
Το βρηκα estrifan ok

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φουγαροκαραβάνα
Οχι μου εστειλες και με 0,25-0,30-0,40-0,50..δουλευεται ευκολα;

Έχεις δίκιο, κάποια Link ανοιγουν στο 0,20...όχι στο 0,40 που είχα βάλει εγώ. Και ναι έχουν και άλλες διατομές αυτά τα καταστήματα διαθέσιμες.
Στην ερώτησή σου απάντησε ο constantinos77 με τον οποίο συμφωνώ!

• Φουγαροκαραβάνα

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φουγαροκαραβάνα
Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ. Παίζει κάτι με το συγκεκριμένο σύρμα;

Έχω 2-3 εβδομάδες που πήρα το γνωστό πακετάκι της UD με τα 6 διαφορετικού τύπου σύρματα. Ούτε που έδωσα σημασία ότι έχει και Nichrome 26ga.

Χθές είπα ;ς το δοκιμάσω και έχω πάθει πλάκα  και με την γεύση αλλά και με το πόσο εύκολα στήνεται. Νομίζω μαζί το nife48 που το ατμίζω μόνιμα τον τελευταίο μήνα είναι τα 2 πιο γευσάτα σύρματα που έχω δοκιμάσει.

Αντε το nife είναι και σχετικά καινούργιο αλλά να μην έχω δοκιμάσει πιο μπροστά το nichrome  :wall:

Το ξέρω οτι γίνομαι κουραστικός αλλά θα το πω άλλη μια φορά! Δοκίμασε και NiFe30 της stealthvape και θα ξεχάσεις και το NiFe48...  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258961 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718534 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374199 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389374 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263181 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680628 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.