Γεια σας παιδες, ειμαι καινουριος στο φορουμ και γραφω πρωτη φορα, ωστοσο διαβαζω αρκετα ενδιαφεροντα θεματα που με εχουν βοηθησει παρα πολυ.
Αγορασα η.τ. πριν 4 βδομαδες και απο την πρωτη μερα ενθουσιαστικα και εκανα συνεχως, μετα συνειδητοποιησα οτι θα δωσω ενα σκασμο λεφτα για υγρα και με τη βοηθεια θεματων που διαβασα στο φορουμ εφτιαξα τα πρωτα μου υγρα την τριτη μερα
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα ατομα που δινουν συμβουλες η λενε τις εμπειριες τους για να μαθαινουμε ολοι μας.
Στο θεμα μας τωρα, εγω προσωπικα οταν αγορασα το η.τ δεν ειχα σκοπο να κοψω τα κ.τ. απλα ηθελα να χω κατι εφεδρικο σπιτι σε περιπτωση που ξεμενα απο κ.τ
Ετσι την πρωτη μερα ειχα τον καπνο μου (ειχε μεινει ελαχιστος 4 στριφτα ) και το η.τ.
Εκανα 2 τσιγαρακια την πρωτη μερα και απο 1 τις επομενες 2, αλλα σε φαση να τελειωσω τον καπνο, δεν το ζηταγε ο οργανισμος μου. Απο κει και περα δεν εχω ξανακανει κ.τ. μεχρι τωρα και δεν το ζηταω, ομως δεν το χω στο μυαλο μου σαν απαγορευτικο, δηλαδη λεω αν μου ρθει να κανω θα κανω κ.τ. αλλα θα προσπαθησω να μην μπω στη διαδικασια να αγορασω καπνο, μονο τρακα επιτρεπεται

Να σημειωσω ειμαι περιπου 6 χρονια καπνιστης, τα πρωτα 2 πιο light μετα βαρυνα

αλλα ημουν κακος καπνιστης αν μπορω να το πω ετσι, δηλαδη το τσιγαρο το ρουφαγα κυριολεκτικα δεν το αναβα και εκανα 5 τζουρες και μου καιγοταν το υπολοιπο. Εκτος αυτου μπορει να μην καπνιζα ολη μερα και το βραδυ σε 3 ωρες να εκανα ενα πακετο (γι αυτο μετα το γυρησα στον καπνο αλλα και παλι αρκετα εκανα)
Μπραβο για το ποστ σου Μαρια ειναι ενα εναυσμα να σκεφτει ο καθενας και να θεσει καποιους στοχους/κανονες ωστε να εχει αποτελεσμα η προσπαθεια που θα κανει