vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

439 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

The DID Genesis Atomizer

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
  • Φύλο: Άντρας
Απ: The DID Genesis Atomizer
« Απάντηση #780 στις: Οκτ 21, 2012, 18:06 »
@οsnik

Το να σου βγάζει μαυρίλα στα πρώτα 3-4 γεμίσματα είναι λογικό...κατάλιπα από την καύση του mesh είναι.
Το να συνεχίζει για μέρες δεν είναι λογικό....αλλά έχει να κάνει σχέση και με το υγρό σίγουρα (τα αρώματα βασικά)
Το mesh που έχεις από που είναι??? Είναι το αρχικό που δίνει ο Δημήτρης πακετάκι με τον DID???
Aυτό που δίνει ο Δημήτρης πάντως είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει, για να μην πώ το καλύτερο  :)

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #781 στις: Οκτ 21, 2012, 18:52 »
Ναι του πακέτου είναι...
Το έβγαλα το έπλυνα και το έκαψα μια ψιλή στο γκαζάκι για να στεγνώσει και δεν βγάζει πια..
Θα δείξει... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #782 στις: Οκτ 21, 2012, 19:32 »
Το έκαψες λιγότερο από τις άλλες φορές???
Καλό σημάδι πάντως που είναι καθαρό από την αρχή  ;)

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #783 στις: Οκτ 21, 2012, 20:37 »
Αν κάποια στιγμή τα καταφέρω και ξυπνήσω την επόμενη μέρα και είναι καθαρό το τανκ, θα κάνω πάρτυ... :)
Μου έχει γίνει εφιάλτης.. :-\

Αnyway...Το ίδιο μες έβγαλα το ξέπλυνα και μετά από ένα γρήγορο πέρασμα απτό γκαζάκι, το ξανάβαλα...
Πάντως μου κάνει εντύπωση που μόνο εγώ το αντιμετωπίζω αυτό..Πάει να πει ότι συνεχίζω να μην κάνω κάτι καλά.. :confused1: 
Να τα βρίσκω τόσο γρήγορα με το θέμα της αντίστασης, και να αντιμετωπίζω αυτό... :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος cv96144

• και τ' ακούμπαγα, τ' ακούμπαγα, τ' ακούμπαγα...
  • *
  • 96
    • Google+
« Απάντηση #784 στις: Οκτ 21, 2012, 21:06 »
Δεν είσαι ο μόνος. Σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό συμβαίνει σε όλους και σε όλους τους genesis.
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για να ξέρω γιατί συμβαίνει και ο λόγος είναι ότι πριν 1.5 χρόνο περίπου κάπνιζα. Ότι και να ατμίζω τώρα (pg, vg, αρώματα,...., μάκα, μπίχλα, κάπνα, κτλ) δεν μπορεί να είναι πολύ χειρότερα απ' το τσιγάρο που έκανα.
Εξάλλου αν δεν είχαμε διαφανή τανκάκια ούτε που θα το ξέραμε ότι το υγρό μαζεύει κατάλοιπα. Αυτό που κάνω είναι, όταν πλέον βλέπω ότι αιωρούνται περισσότερα σκ@τ@κια απ' όσα θέλω, ξεπλένω το τανκάκι με χλυαρό νερό και μια σύριγγα.
Ελπίζω να σε καθησύχασα και ελπίζω να μην χαρακτηριστώ βρωμιάρης  :))

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #785 στις: Οκτ 21, 2012, 21:12 »
Αν και δεν έχω ιδιαίτερες επαφές με mesh, πέραν από δυο τρία σεταρίσματα σε φιτιλάτο επισκευάσιμο (οδυσσέα), ρίχνω την ιδέα, μπας και βοηθήσω :
Μήπως θα ήταν καλύτερα να οξειδώνεται μόνο το άνω μέρος του, δηλαδή αυτό που δεν "βαφτίζεται" στο υγρό;
Ούτως ή άλλως, εκτός απ'τη τροφοδοσία, παίζει και το ρόλο φίλτρου.

Πάντως, η επιστροφή υγρού στο τανκ, είναι λογικό να συμβαίνει όταν πέφτει η θερμοκρασία του ατμο, λόγω σιφονισμού. Άρα και παράσυρση τυχόν επικαθίσεων.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #786 στις: Οκτ 21, 2012, 21:14 »
...οπότε απλά εβαλα χρωματιστό τανκ!
Και γω βρωμιαρης είμαι και σκουπίζω και τα κρύβω κατω απ το χαλί!  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 988
« Απάντηση #787 στις: Οκτ 21, 2012, 21:43 »
ουτε εγω το καιω απο κατω αλλα παλι βγαζει μακα , αλλα ρε παιδια παει στον πατο δεν υπαρχει φοβος

« Απάντηση #788 στις: Οκτ 21, 2012, 22:49 »
Χωρίς μεγάλη εμπειρία να πω πως καλό είναι ένα τελευταίο ξέπλυμα και στέγνωμα φυσώντας
μετά από το κάψιμο και δεν βγάζει μάκα ... ως στιγμής , μαυρίλα-μολυβί βγάζει πάντως  ;D

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #789 στις: Οκτ 21, 2012, 23:46 »
Λοιπόν...
Μετά από πολύωρα πειράματα θα συμφωνήσω με τον Γιάννη από πάνω..Όσον αφορά τα κατάλοιπα από το mesh, το καλύτερο αποτέλεσμα ήρθε μετά από καλό πλύσιμο και στέγνωμα σε πετσέτα...Μπίχλα από mesh...μηδέν! :thumpup:
Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρεθεί τρόπος περιορισμού της μπίχλας του υγρού στα "πάνω" πατώματα... ???
Δύσκολο βέβαια διότι όπως λέει και ο Vangos, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό..
Από την στιγμή που το φιτίλι είναι κάθετο, ότι και να γίνει, τα κατάλοιπα θα κατρακυλήσουν στο τανκ..
Ο μόνος τρόπος να περιοριστεί (και όχι να εξαφανιστεί δυστυχώς..) είναι να κλείσουμε όσο γίνεται τις τρύπες του mesh..
Δυστυχώς ή ευτυχώς ο μόνος εφικτός τρόπος είναι το φιτίλι..
Σε ένα από τα πολλά πειράματα των ημερών, χρησιμοποίησα φιτίλι μέχρι την μέση του mesh (εσωτερικά από την 1μμ τρύπα) και όχι μέχρι απάνω στην αντίσταση (μη τυχόν και έχω μειωμένη/αλλοιωμένη γεύση), με αποτέλεσμα, για τα δικά μου δεδομένα πάντα, εκπληκτικό! Σχεδόν μία ολόκληρη μέρα χωρίς ΙΧΝΟΣ μπίχλας, γεύση το ίδιο με πριν και κανένα πρόβλημα στην τροφοδοσία.. :)

Σκέφτομαι και κάτι ακόμα και θα προσπαθήσω να το κάνω αύριο..
Δεν θα του περάσει..τελείως.. 8)

« Απάντηση #790 στις: Οκτ 21, 2012, 23:50 »
Δεν ξέρω αν έχει ξαναπαιχτεί αλλά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο στον τρόπο καψίματος

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k2pjHVZlF0M&feature=related[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος skoubri

• *
  • 81
« Απάντηση #791 στις: Οκτ 23, 2012, 07:38 »
Καλημέρα σε όλους!  :bye:
Να ρωτήσω κι εγω σαν παιδί και νέος στο mesh:
(1)Πώς μπορώ να αυξήσω το χτύπημα στον short? (σπείρες αντίστασης πιο πάνω, πιο κάτω, τιποτα με τη καμπάνα, κλπ)
(2)Τον short τον βίδωσα πανω στο πρόβατο, πως το αποθηκεύω? (το βράδυ το άφησα ξάπλα, το πρωι στη δουλειά είχε απειροελάχιστο υγρο κοντά στην αερότρυπα την καμπανίσια)
(3)Το βιδάκι στην τρύπα αναπλήρωσης υγρού το έχω απάνω. Να το ξεβιδώσω? Κι αν ναι, τι θα κερδισω έτσι? (λουκουμάκι... :)) ?)
(4)Δεν μπορώ να το γεμίσω με μπουκαλάκι με βελόνα  :(  γιατί πλημμυρίζει, πιο πολύ έκανα να τον γεμίσω παρά να τον σετάρω!  :dontknow:  Εσείς πώς γεμίζετε?

Συγγνώμη για το πρήξιμο, πρώτο setup (σοβαρό) στον short...
Σημείωση: Σύρμα 0,20mm kanthal, 4 και κάτι σπείρες, αντίσταση σταθερή στα 2,1Ω και ρεύμα πρόβιο στα 3,8V.

Με εκτίμηση,
Skoubri
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 23, 2012, 07:52 από skoubri »

Αποσυνδεδεμένος SO69

• **
  • 353
  • Με λένε ΣΩΚΡatty και εPVώνω
« Απάντηση #792 στις: Οκτ 23, 2012, 10:29 »
Καλημέρα φίλε μου!
Λοιπόν εχουμε και λέμε...
(1)Δεν ξερω, δεν με απσχόλησε ποτέ (το χτύπημα δεν είναι το δυνατό σημείο του)
(2)Όλους τους genesis τους εχουμε παντα όρθιους για να μην είμαστε συνεχώς με ενα χαρτί στο χέρι να σκουπίζουμε!
(3)Για καποιο λόγο που δεν γνωρίζω δουλεύουν καλύτερα (περισσότερος ατμός) χωρίς την ταπα αναπλήρωσης! Αν εισαι σε μερος όπου μπορεις να τον εχεις συνέχεια όρθιο (σπίτι, γραφείο) μπορείς να την βγάζεις. Για μεταφορά (τσέπη, τσάντα) καλύτερα να του τη φοράς γιατί πλημμυρίζει!
(4)Ο ευκολότερος τρόπος είναι η σύριγγα ή μπουκαλάκι με μακρύτερη βελόνα!

Σημείωση: ανέβασε λιγο τα Volt... 4,2... 4,5 πχ (αγρίεψέ τον λίγο)!!

« Απάντηση #793 στις: Οκτ 23, 2012, 10:33 »
Σωκράτη δεν ισχύει αυτό που λες για όρθια θέση εκτός και αν εννοείς μόνο τον DID
όπου δεν γνωρίζω ! εγώ πάντως τον δικό μου πλαγιαστά τον αφήνω στο provari
και είναι ο cobra  :yes:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #794 στις: Οκτ 23, 2012, 10:40 »
Μαλλον θα το παθεις κι εσυ σε καποια στιγμη και δεν θα μπορεις να το εξηγήσεις, γιατι δεν θα εχεις αλλαξει κατι απο την συνταγη!
Ειναι σαν το χωτ σπώτ φάντασμα που σου πετιέται στα καλά καθουμενα για να μην ξεχνιέσαι! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:
Κι εγώ αλλες φορες το παθαίνω αλλες όχι! Δεν εχει συνέπεια πουθενά! :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 85 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 230 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1063 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877923 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362163 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467065 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909422 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519734 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1609 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375660 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ