vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

59 επισκέπτες, 8 χρήστες
ZoeM, Mimhsdr, mathimatikos1966, Buliwyf, Lazy Dog, SilverA, treloneritis, Tazz

Hellvape Dead Rabbit MTL RTA

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 901
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« στις: Αυγούστου 05, 2023, 17:58 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)
Mε τον κωδικό - το προϊόν κοστίζει -
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα με τον κωδικό που θα βάλετε.Καλά που υπάρχουν εταιρείες που βγάζουν ακόμα MTL ατμοποιητές και έχουμε να δοκιμάζουμε και τίποτα "διαφορετικό" που και που. Οπότε εδώ έχουμε την MTL εκδοχή του Dead Rabbit, μόνο στο όνομα δηλαδής αλλά οκ και έχουμε έναν MTL ατμοποιητή με 23mm διάμετρο, 4 ή 2ml χωρητικότητα υγρού και επιστόμια τύπου 510.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, σύνολο δύο τανκ με την επέκταση της καμπάνας, δύο επιστόμια, μία fused clapton αντίσταση, βαμβάκι, κατσαβιδάκι, βίδες και όρινγκ.


Πωλείται στα παρακάτω χρώματα:


Αν και έχει ήδη ξεκινήσει η κουβέντα για τον ατμοποιητή θεωρώ σωστότερο να υπάρχει και ξεχωριστό θέμα για αυτόν για να μη χαθούν και οι πληροφορίες οπότε θα ζητήσω και από τα μέλη που έχουν κάνει ήδη σχόλια για το τι τους βολεύει κλπ να τα αντιγράψουν και εδώ για να υπάρχουν μαζεμένα.

Ο ατμοποιητής είναι όντως ΜTL, έχει όντως καλή τζούρα, έχει ωραία γεύση στα καπνικά που κάνω εγώ, έχει εύκολο στήσιμο αλλά σφυρίζει στα χειρότερα ή ακούγεται στη καλύτερη και είναι εύκολο να δεις διαρροές μετά το 2ο-3ο γέμισμα αν δεν το κάνεις όπως το κάναμε παλιά αλλά ας τα γράψω και πιο αναλυτικά.


Τα δύο επιστόμια της συσκευασίας είναι για μένα χάλια. Το μακρύ που θυμίζει και αυτιά λαγού είναι από αυτά τα επιστόμια που βλέπαμε πριν 6-7 χρόνια να είναι στη μόδα και τα οποία πάντα έβρισκα πάρα πολύ άσχημα και ποτέ δεν με βόλεψαν αληθινά. Οπότε εγώ προσωπικά το ξεχνάω και μόνο για το αισθητικό κομμάτι. Το δεύτερο επιστόμιο, το πιο κοντό και μονόχρωμο, δεν με βόλεψε καθόλου επίσης. Δεν ξέρω αν φταίει το πως παίρνω τζούρα ή ο σχεδιασμός του αλλά μου ήταν τελείως μη βολικό. Προσωπικά προτιμώ τα κοντά και ίσια επιστόμια τα οποία έχουν μικρή εσωτερική διάμετρο οπότε όταν παίρνω τζούρα γεμίζει το στόμα με ατμό ο οποίος έχει προλάβει να ζεσταθεί τόσο όσο θέλω εγώ. Άρα με ένα επιστόμιο που σε βολεύει ή αυτά της συσκευασίας αν είναι του γούστου σου, έχει ήδη ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Με το τοπ καπ τώρα έχω ένα θεματάκι και το συνάντησα σε όλα τα samples του ατμοποιητή που μου έστειλαν όμως δεν ξέρω αν υπάρχει στο τελικό προϊόν. Που λέτε, αν βιδώσω έστω και ελάχιστα τέρμα το τοπ καπ πρέπει να έχω ξεβιδωμένο τον ατμοποιητή από το μοντ και να τον κρατάω από το κάτω μέρος ώστε να ξεβιδώσω το τοπ καπ και να μη ξεβιδώνει μαζί και η καμπάνα με το τανκ. Αυτό γίνεται ακόμα και αν έχω ποτίσει με υγρό το κάτω μέρος του τοπ καπ για πιο εύκολο ξεβίδωμα. Νομίζω ότι φταίνε οι βόλτες και είναι σαν να έχει 1/4 της βόλτας παραπάνω από ότι πρέπει οπότε και γίνεται αυτό.

Η συσκευασία έχει δύο τανκ, ένα κοντό και ένα ψηλό, με τον ίδιο σχεδιασμό καμπάνας και στα δύο με το ένα να είναι μακρύτερο. Θα προτιμούσα δύο ίδια τανκ και διαφορετικές καμπάνες για περισσότερο παιχνίδι αλλά ακόμα και η επιλογή να βάλουν το δεύτερο μεγαλύτερο τανκάκι και να μη βάζουν να βιδώνεις extensions κλπ για μεγαλύτερη χωρητικότητα υγρού είναι ήδη κάτι θετικό. Έχουμε διαφορές εδώ στη χρήση αλλά θέλω να το γράψω πιο κάτω που θα γράφω γενικά για το άτμισμα μαζί του οπότε ας πιάσω το δαχτυλίδι του αέρα τώρα. Το δαχτυλίδι του άερα έχει αυτό τον έξτρα σχεδιασμό με τη σαγρέ επιφάνεια οπότε είναι πολύ εύκολο να το γυρνάς αριστερά και δεξιά. Ίσως μετά από πλύσιμο να είναι αρκετά στεγνό και να θέλει να κρατάς τον ατμοποιητή ενώ το γυρνάς για να μη γυρνάει όλος ο άτμο μαζί αλλά μετά φτιάχνει. Εγώ το κλείνω τελείως, καμία τρύπα αέρα ανοιχτή, βάζω μια σταγόνα υγρού στην εσοχή και γυρνάω το δαχτυλίδ 2-3 φορές από φουλ κλειστό σε ανοιχτό και γίνεται βούτηρο.


Στα του ατμίσματος τώρα. Επιστόμιο δικό μου, κοντή καμπάνα, ημικαπνικό/καπνικό υγρό και αέρα την πιο μικρή τρύπα στα 0.8mm. Προτιμώ την κοντή καμπάνα γιατί ζεσταίνεται λίγο ο ατμοποιητής παραπάνω και είναι στα γούστα μου για τις γεμάτες τζούρες που κάνω. Επίσης το χτύπημα. Ω ναι έχει τόσο καλό χτύπημα με τη κοντή καμπάνα/τανκάκι! Παίρνεις ωραία γεμάτη τζούρα και το νιώθεις το χτύπημα τόσο καλό! Δεν είναι τόσο υπερβολικό ώστε να πρέπει να ρίξω νικοτίνη αλλά υπάρχει και είναι εξαιρετικό. Μόνο για αυτό και αξίζει να τον δοκιμάσει κάποιος που θέλει χτύπημα στον λαιμό. Με την υψηλή καμπάνα το χτύπημα μειώνεται και ψηλώνει ο ατμοποιητής οπότε για μένα χάνει και μου αρέσει όταν είναι μικρούλης. Γεύση σε ημικαπνικά είναι πολύ ωραία και τιμιότατη, στα νετ μου άρεσε επίσης αλλά με κουράζει το πλύσιμο του λόγω σχεδιασμού του ντεκ οπότε και προτίμησα να μείνω με τα ημικαπνικά μαζί του.

Στήσιμο πανεύκολο, πετάς την αντίσταση μέσα και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι αν βάλεις την αντίσταση στο ύψος των βιδών και ακόμα χειρότερα αν πας πιο πάνω, τότε σφυρίζεις εύκολα στον τελικό του μουντιάλ. Εγώ πάω την αντίσταση όσο πιο χαμηλά γίνεται με μπόλικο βαμβάκι να γεμίσουν τα ψηλό μεγάλα λούκια του και καλό αφράτεμα γιατί οι τρύπες από τις οποίες περνάει το υγρό για να τροφοδοτήσει το βαμβάκι είναι 4-5 και είναι μικρούλες οπότε αν το στουμπώσεις το βαμβάκι θεωρώ ότι θα παίξει εύκολα υποτροφοδοσία.

Δεν μου αρέσει ότι ενώ έχω βρει το ύψος της αντίστασης και γενικότερα το στήσιμο ο ατμοποιητής συνεχίζει να ακούγεται. Δεν είναι τόσο έντονο ώστε να με κάνει να το βάλω στην άκρη αλλά ακούγεται ο αέρας οπότε σπίτι με ησυχία δεν τον πιάνω στα χέρια μου ιδιαίτερα. Έξω, για καφέ, είναι εξαιρετική επιλογή ειδικά με το χτύπημα που έχει ταιριάζει με τον πρωινό καφέ εξαιρετικά καλά! Ένα ακόμα που ενοχλεί είναι όταν πρέπει να γεμίσεις με υγρό για 2η-3η-4η φορά. Αν απλά γεμίσεις, βιδώσεις τοπ καπ και αρχίσεις να ατμίζεις σίγουρα θα δεις λίγο υγρό από την εισαγωγή του αέρα. Δεν μου έτυχε να δω κανονική διαρροή αλλά νομίζω είναι λόγω του καλού βαμβακώματος. Οπότε όπως κάναμε παλιά, στα γεμίσματα κλείνω αέρα, γεμίζω και μετά γυρνάω ατμοποιητή και ανοίγω αέρα για να δω τις μπουρμπουλήθρες. Κουραστικό; Όχι. Θα μου άρεσε αν δεν χρειαζόταν να το κάνω; Εννοείται.

Αυτά τα λίγα!

Συνδεδεμένος treloneritis

 • *****
 • 2324
 • Φύλο: Άντρας
 • I am not anti-social, just not user friendly
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 06, 2023, 01:48 »
"Καλά που υπάρχουν εταιρείες που βγάζουν ακόμα MTL ατμοποιητές και έχουμε να δοκιμάζουμε και τίποτα "διαφορετικό" που και που".


Κάποιος νέος στο άτμισμα μπορεί να το δει ο κακομοίρης σαν κάτι "νέο". Δυστυχώς όμως πρόκειται απλά για μία ξαναζεσταμένη σούπα από τα παλιά. Κυκλοφορούμε & παρουσιάζουμε (μην πούνε & ότι σαν εταιρεία καθόμαστε) έναν πολύ βασικό ατμοποιητή, όπως ήταν & παλιά, χωρίς έλεγχο υγρών (τουλάχιστον κάντον bottom filled), αρκετά έως πολύ θορυβώδη (ανάλογα με το στήσιμο) & με αρκετά λειτουργικά προβληματάκια όσον αφορά κινούμενα μέρη του).
Τσου, προσωπικά (& το τονίζω το προσωπικά για να μην παρεξηγούμαι, θα είχα 2 άλλα κριτήρια. Είτε να βρω κάποιους πραγματικά "τίμιους" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ατμοποιητές (αλήθεια, ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το "τίμιος", θα μπορούσατε να μου δώσετε παραδείγματα..."άτιμων";  :hmmm: ), είτε βουρ για κλώνους. Στα ίδια ή & λιγότερα χρήματα, άτιμους ως προς την εμπορική πρακτική τους, αλλά πολύ παραπάνω από τίμιους στα χαρακτηριστικά τους. Στο μυαλό μου έρχεται ο Inova  :love_hearts: , που από αύριο λογικά πρέπει να είναι διαθέσιμος. Πώς & σε τί να συγκριθεί μαζί του ένας (οποιοσδήποτε) λαγός & μάλιστα...ψόφιος.

***Ζάμπλουτε, σκέψεις μου έγραψα. Το δικό σου ρηβΓιού άψογο όπως πάντα.  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2023, 01:55 από treloneritis »

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 901
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 07, 2023, 01:17 »
"διαφορετικό"

Επίτηδες το έγραψα γιατί είναι όντως ξαναζεσταμένη σούπα από τα παλιά.

Εγώ δεν τον πλήρωσα οπότε δεν με χάλασε να παίξω μαζί του να δω πως είναι. Αν αγόραζα ατμοποιητές σίγουρα δεν θα δοκίμαζα τόσους και ακόμα πιο σίγουρα θα είχα στραφεί στους κλώνους ατμοποιητών που λειτουργούν άψογα.

Άλλωστε και εγώ κλωνό Φεβ και Hussar έχω για μόνιμους άτμο και περιμένω Kuma, Moka και Innova.

Συνδεδεμένος treloneritis

 • *****
 • 2324
 • Φύλο: Άντρας
 • I am not anti-social, just not user friendly
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 07, 2023, 18:16 »
Άλλωστε και εγώ κλωνό Φεβ και Hussar έχω για μόνιμους άτμο και περιμένω Kuma, Moka και Innova.
Και ναι, ο Inova άρχισε να αποστέλλεται ΑΚΡΙΒΩΣ την ημερομηνία που είπαν. Το μανάρι μου ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του.  :)

Αποσυνδεδεμένος Υπ ατμόν

 • *
 • 15
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 12, 2023, 20:36 »
Πολύ καλό review.
Κατόπιν παρότρυνσης του συγγραφέα λοιπόν, θα επαναλάβω και τις δικές μου παρατηρήσεις που αφορούν αποκλειστικά στον Λαγό και αναφέρθηκαν σε άλλο thread, ώστε να βρίσκονται εδώ τα στοιχεία όλα συγκεντρωμένα.

Θα ξεκινήσω με κάτι που αρχικά δεν ανέφερα στο σχετικό ποστ μου, καθότι θεώρησα ότι πιθανότατα επρόκειτο για αστοχία δικού μου χειρισμού, λόγο απειρίας. Αφορά την διαπίστωση για το top cup. Ήθελε πράγματι προσοχή στο ξεβίδωμα του ώστε να μην ξεβιδώνει μαζί του και η καμπάνα με το τανκ. Δεδομένου λοιπόν πως το δικό μου κομμάτι δεν ήταν κάποιο δείγμα προπαραγωγής, αλλά τελικό προϊόν της εταιρίας που βρίσκεις να κυκλοφορεί στην αγορά, επιβεβαιώνω την παρατήρηση συμπεραίνοντας ότι αυτό παρουσιάζεται και στους Λαγούς του εμπορίου -τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ζητά όμως την προσοχή σου στο να θυμάσαι να μην σφίγγεις τέρμα το top cup (ο Ατμο δεν βρίσκεται πλέον στην κατοχή μου, αλλά ανατρέχοντας από μνήμης στην αίσθηση που είχα στην τοποθέτηση του top cup, νομίζω πως η εκτίμηση για ¼ της βόλτας του σπειρώματος παραπάνω από ό,τι θα χρειαζόταν κανονικά, είναι ορθή).

Το στήσιμο του κι εγώ το βρήκα πολύ ευκολο. Αναφορικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν το ζήτημα του θορύβου/σφυρίγματος του airflow, τζούρας κτλ, αντιγράφω από την αρχική μου ανάρτηση:

««… αν και ωραία η τζούρα του, ο Λαγός είναι θορυβώδης. Χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να είναι περισσότερο, λιγότερο ή καθόλου ενοχλητικό, αναλόγως το άτομο. Προσωπικά δεν το θεώρησα ζήτημα, αν και θα προτιμούσα να μην το παρουσίαζε. Αυτό που ήταν πράγματι ζήτημα, αφορούσε το χτύπημα του. Και είναι κάτι που έκρινα πως θα πρέπει να αναφερθεί κι από μένα, ώστε να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους (λίγους μάλλον) ατμιστές εκείνους που έχουν μια ευαισθησία και δεν το επιθυμούν ιδιαίτερα.

Με 70/30 στα 10mg λοιπόν, με ξετίναξε! Ούτε και στα 6mg το βρήκα κατά πολύ ηπιότερο -και μάλιστα όχι με freebase αλλά με υβριδική nic 50/50 και στις δύο περιπτώσεις. Το throat hit που έχει είναι συγκριτικά κατά πολύ εντονότερο (υπερδιπλάσιο plus, θα έλεγα) από εκείνο του Alberich που θεωρείται από πολλούς αρκετά δυνατό. Ενδεικτικά, με Ni80 fused clapton 0.75/0.8 ohms σε εύρος 15W-18W που παίζω συνήθως, χρειάστηκε να κατέβω στα 12W-13W ώστε να μου είναι υποφερτός ο ατμός στα 6mg. Με τη προσαρμογή της υψηλότερης καμινάδας πράγματι βελτιώνεται, αλλά όχι και ιδιαίτερα για τις προδιαγραφές του δικού μου λαρυγγιού. Με μονόκλωνο τα πήγε καλύτερα, αλλά δεν έκανα παραπάνω από ένα στησιματάκι με τέτοιο, καθότι δεν προτιμώ πλέον την απόδοσή τους γευστικά. …».

Κοντολογίς, λοιπόν, αναφορικά με το ισχυρό του χτύπημα, οι παρατηρήσεις μου είναι σε συμφωνία με αυτές του review. Αποτελεί γεγονός ότι οι λάτρεις του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού προφανώς και θα το εκτιμήσουν αυτό ιδιαίτερα στον Λαγό. - Ας επισημανθεί όμως ότι δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο είναι που θα συμβεί στη μικρή μερίδα των ατμιστών που έχουν την ατυχία να αντιμετωπίζουν ζητήματα αυξημένης ευαισθησίας με τον λαιμό τους. Αυτοί πιθανώς θα χρειαστεί -όπως εγώ- να καταφύγουν σε αλχημείες με τα υγρά και τα στησίματα τους, με αποτέλεσμα ο εν λόγω Ατμο να τους ταλαιπωρήσει αρκετά. CAVEAT EMPTOR λοιπόν!

Για τα σταξίματα, συνέβησαν ορισμένες φορές στην αρχή και σε μένα. Μόλις διαπιστώθηκαν αντιμετωπίστηκαν εύκολα με την «τεχνική της κλεψύδρας» που αναφέρεται.

Σχετικά με την γεύση του, αντιγράφω και πάλι: ««… Αναφορικά με τη γεύση του και με την επισήμανση ότι είμαι νιούμπης με πολύ μικρή εμπειρία: Τον δοκίμασα κυρίως με ημικαπνικά, αλλά κατανάλωσε κι ένα φρούτο και μια φραουλόκρεμα. Συγκριτικά αναμεταξύ των Ares II, Alberich (v1) και Brunhilde MTL, όπου είναι και οι μόνοι επισκευάσιμοι που προς το παρόν διαθέτω, η γεύση του ήταν για μένα σε γενικές γραμμές αξιοπρεπέστατη++. Εμφανώς καλύτερη από εκείνη του Alberich και κατά τι υποδεέστερη από αυτή της Μπρουχίλδας. Εάν δεν είχα πρόβλημα με το χτύπημα, από γεύση θα ήτανε keeper. Δυστυχώς αυτό κατέστρεψε την εμπειρία μαζί του …».

Αυτά λοιπόν κι από μένα.  :)

Αποσυνδεδεμένος slammer

 • *****
 • 1837
 • Φύλο: Άντρας
 • Dripάρω....
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 01, 2023, 22:44 »
Χαιρετώ το forum. Γράφω μετά από πολύ καιρό και βρήκα την ευκαιρία μετά την απόκτηση ενός Rabbit MTL πρόσφατα.
Έχω μια τεράστια συλλογή ατμοποιητών, που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια στο άτμισμα, όμως τουλάχιστον τα τελευταία 5-6 χρόνια χρησιμοποιούσα 2 Doggystyle 2016. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ατμοποιητής, όμως είναι εύκολος και γρήγορος στη χρήση και στη γεύση ικανοποιητικός (αν και λίγο μουντός σε σχέση με άλλους).
Πριν κανένα μήνα χάλασαν οι στροφές του τελευταίου τάνκ που είχα με αποτέλεσμα να βγουν στην αχρηστία...
Χωρίς να το ψάξω πολύ και παρατηρώντας κάποιους ατμοποιητές σε ένα τοπικό μαγαζί κατέληξα στο Dead Rabbit MTL. Μετά από καμμιά εβδομάδα με τον "Λαγό" μπορώ να πώ ότι αντικαθιστά επάξια τον "Σκύλο".
Καλή γεύση (καλύτερη από τον Doggy), ευκολία στη χρήση, ευκολία στο γέμισμα, ευκολία στo στήσιμο και καλή τιμή.
Δεν έχει κόλπα για ρυθμίσεις, παρά μόνο 4 επιλογές airflow (ακόμα και η πιο αεράτη, είναι σχετικά σφιχτή), όμως μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για συσκευή MTL που θα δουλεύει στα 10-15 Watt με λίγο-πολύ συγκεκριμένες αντιστάσεις, και θεωρώ ότι είναι πολύ καλά σχεδιασμένος γι αυτό.


Αποσυνδεδεμένος gstamatos

 • ***
 • 540
 • Φύλο: Άντρας
 • Όλα είναι ατμός...!
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 02, 2023, 08:46 »
Από τότε που την πήρα έχει γίνει ο βασικός ατμοποιητής μου,
Όλοι μπήκαν στο συρτάρι, κούμπωσε στα θέλω μου τέλεια.
Πάντα φυσικά με το μεγάλο τανκ, με το μικρό δεν παλεύεται.
Εύκολο στήσιμο, μικρή κατανάλωση, πολύ καλή γεύση σε ελαφρά καπνικά.

Αποσυνδεδεμένος Sergios

 • *
 • 71
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 29, 2024, 10:23 »
Ευχαριστώ για την παρουσίαση, και τα σχόλια. Έχω ένα μοναδικό παράπονο - κάθε φορά όταν γεμίζω το τανκ με κλειστό τον αέρα και με ανοιχτό, και με το τρόπο που περιγράφετε στο νήμα (κλείνω αέρα, γεμίζω και μετά γυρνάω ατμοποιητή και ανοίγω αέρα για να δω τις μπουρμπουλήθρες) βγαίνει υγρό από την εισαγωγή του αέρα. Τι κάνω λάθος; Θα μπορούσε κάποιος να μου πει το στήσιμο που κάνει και ποιο βαμβάκι χρησιμοποιεί. Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει μόνο με σύρμα kanthal, γιατί μόνο αυτό έχω από μονόκλωνα, σε 2.5  6-7 σπείρες microcoil. Μου βγάζει γύρω στο 1.1Ω. Βαμβάκι bacon prime, και firebolt. Επίσης, λείανα της γωνίες στις εισαγωγές του αέρα και μείωσα την τρύπα του pin του αέρα στο deck από 2 χιλιοστά στο 1.6-1.7 περίπου. Βελτιώθηκε η γεύση κάπως και δεν έχω σφυρίγματα κτλ.
Ξέχασα να γράψω το πιο σημαντικό: δεν προτρέπω κανέναν να κάνετε καμία μετατροπή στον ατμοποιητή, ενδέχεται να τον καταστρέψετε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 29, 2024, 13:49 από Sergios »

Αποσυνδεδεμένος Sergios

 • *
 • 71
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Hellvape Dead Rabbit MTL RTA
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 09, 2024, 16:36 »
Καλησπέρα σε όλους. Επανέρχομαι με κάποιες παρατηρήσεις. Καταρχήν δεν πρέπει να το γεμίζω τέρμα, να αφήνω 2-3 χιλιοστά αέρα. Επίσης, θέλει μπόλικο βαμβάκι και λίγο αφράτεμα μόνο, όχι αραίωμα. Μετά από αυτό δεν έχω καθόλου διαρροές, και δεν χρειάστηκε ποτέ να κλείσω αέρα στο συμπλήρωμα υγρού. Το στήσιμο που κάνω είναι με kanthal σύρμα αγνώστου διαμετρήματος γιατί αγοράστηκε πριν 11 χρόνια και επάνω στο καρούλι δεν αναφέρει τίποτα. Δοκίμασα να φτιάξω διαφορετικά coil, αυτά που μου άρεσαν έχουν διάμετρο 2.0 και 2.5, 7 σπείρες microcoil αλλά και με λίγο κενό ανάμεσα στις σπείρες παίζει καλά. Βγάνει περίπου 1.0 - 1.3 Ω, και ο αέρας στο 1.2. Από τα δύο βαμβάκια που δοκίμασα αυτό που του ταίριαξε είναι το Vapefly Firebolt Cotton. Όπως αναφέρεται στην παρουσίαση από τον zamploutos είναι μπελάς στο πλύσιμο, αυτές η τρύπες αέρος στην βάση θέλουν φύσημα το κάθε ένα για να γίνει σωστό πλύσιμο. Αυτό δεν βολεύει στα net υγρά, και γενικά στα (βρώμικα) και στις συχνές αλλαγές αρωμάτων. Εγώ ατμίζω σκέτη βάση με 0.6 νικοτίνη, καμία φορά του βάζω NET, τα καθαρά της TNT cristal mix και είμαι οκ. Αυτά προς το παρών.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2024, 22:24 από Sergios »

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers Ατμοποιητές "εμπορίου" 1401 222028 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 06:51
από Tem
Dani Box [Ηλεκτρονικά mods] 983 121064 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 15:58
από Nikrom
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 984 134670 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 09:15
από ThioVag
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2919 424987 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 21:22
από Sergios
καλύτερες γεύσεις φράουλας Shake and Vape 28 20307 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 20:55
από anetost
My Flavor Shot Reviews Shake and Vape 1 2044 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 19:30
από chkontog
Steam Train Shake and Vape 191 65086 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 09, 2024, 14:48
από Barbapaidi
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας! Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 1275 222702 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 08, 2024, 00:52
από treloneritis
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 144 44626 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 17:38
από treloneritis
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1883 254277 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 12:41
από ThioVag
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 820 161980 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 04, 2024, 20:25
από Valantis04
Αστοχίες (ανάφλεξη-σκάσιμο) μπαταριών Ιόντων Λιθίου [Μπαταρίες για mod] 104 18561 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 03, 2024, 16:37
από netsplit