Είναι τόσα πολλά που θέλω να γράψω αλλά λόγω έλλειψης χρόνου και μέσων (γράφω απο κινητό), θα περιοριστω σε όσα μπορώ να σκεφτώ και είναι τόσα πολλά διότι δεν είχα στο παρελθόν την ευκαιρία να αναλυσω τις απόψεις μου. Τώρα την έχω και μάλιστα ίσως μου είναι και πιο καλό διότι ως μη "εκπρόσωπος" μπορώ να τοποθετηθω χωρίς κάποιος να σκεφτεί σκοπιμότητα για αγορά προϊόντος από τη μαμά εταιρεια. Ατμιζω λοιπόν κάτι πανω απο 5 χρόνια, σαφώς ξεκίνησα απο ego, κατέληξα σε provarια και στο μεταξυ δοκιμασα διάφορα κυρίως θέλοντας να δοκίμασω κάτι άλλο, ακόμα και λόγω εμφάνισης. Οτιδήποτε άλλο πήρα, χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και.το ξεφορτώθηκα (κράτημα στο χέρι, μη βελούδινο ατμισμα κτλ). Πρόβαρι αλλαζα μόνο λόγω χρώματος κατά καιρους. Καταρχην, το βελούδινο και αθόρυβο κουμπί του δε μπορώ να το αλλάξω με τίποτα. Το ότι είχε φάει τουμπες και τούμπες και δεν είχε πάθει τίποτα, μου είναι επίσης σημαντικο. Το ότι δοκίμαζαν ασχετοι, ένιωθαν τη διαφορά και ήθελαν να πάρουν και αυτοί, είναι γεγονός. Δε νομιζω οτι κάποιος σημερινός ατμιστης που δεν έχει απαιτήσεις τύπου 100W και αντιστάσεις mΩ, θα δει να του λείπει κάτι ουσιαστικό, ειδικά από το P3 και μετά. Προσωπικά όταν έμαθα τα νέα, περισσότερο με ενοιαξε να μην ξεμεινω από πρόβαρι παρά από βάσεις. Από την άλλη, ο κάθε ένας έχει τον δικο του λόγο να διαλέξει ο,τι θέλει. Όμως αυτό που παρατηρώ είναι ότι τα κινέζικα μοντακια ανανεώνονται κάθε μερικούς μήνες σαν μοντέλα με μικρή τιμή φυσικα αλλα έχοντας ως μόνη διαφορά τα λίγα περισσότερα watt κάθε φορά όμως κατά τα άλλα μου φαίνονται όλα ίδια τόσο σε ουσία όσο και εμφανισιακα. Επομένως γιατί να αλλαζω οντως κάθε 3 μήνες μοντ...αφού το επόμενο δεν έχει ουσιαστικές διαφορές? Για λόγους κουβεντα να γίνεται, δεν είχε και δεν έχει νόημα. Επειδή λοιπόν προσωπικά δεν έχω να περιμένω κάτι διαφορετικό μέχρι νεωτέρας, νιώθω ένα τεράστιο ατμιστικο κενο αφού δεν έχω να περιμένω κάτι καινούργιο σε αυτό που μου αρέσει και με ικανοποιει και λυπάμαι που δε θα δω εξελίξεις από αυτή την εταιρεια. Δυστυχώς η μόδα των box mods ποτέ δε με άγγιξε (όλα μου φαίνονται σαν τρανζίστορακια), ούτε και τα τρελά βατ χωρίς λόγο (αυτά που ποτέ δεν επιλέγει να χρησιμοποιήσει κανείς αλλά είναι θέμα επιδειξης), ουτε και τα σε λογικο επιπεδο για την εποχή ανεβασμένα watt διότι δεν είμαι subohm ατμιστης..οπότε το θέμα μοντ το έχω λήξει δυστυχώς, έχοντας καταλήξει. Το ραντιους που έχω επέλεξα να είναι 40W διοτι τα υπόλοιπα 20 μου ήταν άχρηστα και δε θα πλήρωμα ούτε ένα σεντ για αυτά τα 20 watt παραπανω, ξέρω μετράει μεταπωλητικα (γιατί άραγε?) να είναι 60 αλλά θα το κρατήσω χρόνια και αρα δε τα θέλω. Συμφωνω απόλυτα ότι το θέμα κλεισίματος είχε να κάνει με τον FDA. Φάνηκε όμως ότι η εταιρεία δεν ήθελε να συμβιβαστεί στην τάση της εποχής και προτίμησε να απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, θέλοντας ίσως να είναι τιμια δίνοντας αυτό που τάζει και όχι αυτό που δεν πίστευε. Ζω με την ελπίδα να δω κάτι στο μέλλον είτε επειδή άλλαξε κάτι στην Αμερικη είτε για λόγο που δε φαντάζομαι. Θα χαρώ δε να δω και άλλες εταιρείες τύπου ProVape να έχουν κάτι που να μου αρέσει και να είναι αξιοπιστες. Δυστυχώς αν και έχω βρει, δε μου αρέσουν εμφανισιακά τα μοντέλα τους. Έχοντας καλύψει ανάγκες μοντ και υγρών, θα στρεψω το ενδιαφέρον μου σε ατμοποιητες και αρώματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk