Πραγματι ο κανονας ειναι ο πρωτοπορος να πεφτει θυμα της επιτυχιας του. Γιγαντωνεται και ειναι δυσκολο να ακολουθησει την αγορα. Δεν μπορει να αλλαξει. Η Provape αντιθετα απο εναν μοντερ που πουλαει ακριβα τον σωληνα του, και του αρκει να πουλησει 100 κομματια, πρεπει να πουλαει χιλιαδες κομματια για να επιβιωσει.
Να τα πουλησει στην Αμερικη που το "made in USA" μετραει? Ειναι ομως και η χωρα του "the bigger, the better". Οι "αλλοι" εχουν φτασει τα βατ στο θεο, που πας εσυ?
Ναι αλλα και στον υπολοιπο κοσμο δεν μετραει και η παρομοιωδης αξιοπιστια? Μετραει! Αλλα τι να κανεις ενα προιον που θα σου κρατησει 3 χρονια οταν πιθανοτατα στους 6 μηνες -1 χρονο μπορει να εισαι "outdated". Σε μια αγορα μαλιστα καινουργια και ευμεταβλητη αυτοι οι χρονοι μπορει να ειναι και μικροτεροι... "Ναι αλλα εμενα μου αρκουν 10 βατ". Μπραβο σου και συγχαρητηρια!!! Πονταρεις ομως 300-400, οτι σε 6 μηνες συρματα, και ατμο θα δουλευουν σε τετοια βατ? Πριν απο 2 μηνες δεν υπηρχαν εργοστασιακοι sub. Τωρα??? Οι περισσοτεροι θα προτιμησουν συσκευη φθηνη που θα τους κρατησει 6 μηνες-1χρονο και μετα θα παρουν αλλη "updated". Το τελευταιο μαλιστα κανει και εξαιρετικα αμφιβολο και αυτο που ισχυε παλιοτερα "Παρε το προβατο, ειναι επενδυση, το πουλας οποτε και οσο θελεις..."
Τι επιλογες εχει η provape για να σωθει?
Ξερω αλλα θα τους το πω αν με ρωτησουν (και με πληρωσουν)
Μα τι ακριβως κυνηγαει καποιος και προσπαθει να μην γινει "outdated"?
Εγω το μονο που ειχα παντα στο νου μου ειναι να ατμιζω οπως θελω, οποτε το θελω και να μου δινει καθε φορα η οποια συσκευη μου αυτο που θελω..
Το κυνηγι των "updates" ποτε δεν το καταλαβα.. Ειναι σαν να μου λεει καποιος "αγοραζω για να αγοραζω.." επειδη, δηλαδη, βγηκε/διαφημιστηκε κατι μετα απο 6 μηνες.. εισαι "πισω" αν δεν το παρεις..
Εμενα παντα μου αρκουσαν και θα μου αρκουν τα
15 βατ.. ειναι τροπος ατμισματος, ειναι η γευση που με ικανοποιει. Αυτος που αγοραζει μια τετοια συσκευη (με τοσο κοστος) πρεπει να εχει πλεον κατασταλαξει τι ακριβως θελει απο το ατμισμα. Να εχει δει/δοκιμασει και καταληξει. Αν ειναι καθε 6 μηνες να δινεις και να ξαναδινεις χρηματα για να αγορασεις ενα νεο προιον με λιγο παραπανω βατ καθε φορα, που δεν τα χρησιμοποιεις κιολας.. ε, φτανεις ευκολα σε παραπανω κοστος απο αυτον που θα το αγορασει και θα το κρατησει 3 χρονια..
.. και ας τον πουν και outdated..
Αν απο την αλλη απλα δεν αρεσει σε καποιον το προβαρι.. ε, θα βρει κατι αλλο και μετα απο καποιο καιρο ισως και κατι αλλο... θα βρει να ατμισει..
Ατμισμα κανουμε..οχι καταναλωτισμο. Οι μισοι μου ατμιστες συναδερφοι τωρα γυρω γυρω ατμιζουν με EGO.. τοσα χρονια τωρα.. και ειναι υπερπληρεις! Αυτους ειναι να ζηλευουμε, οχι αυτον που καθε λιγους μηνες φωτογραφιζεται με ενα καινουργιο μοντ, τρεχοντας να προλαβει την "ευμεταβλητη" αγορα.
PS: τα συρματα δεν ειναι ενα καθαρα ατμιστικο προιον... εννοειται πως θα βρισκεις και μετα απο 10 χρονια..