vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

121 επισκέπτες, 6 χρήστες
Jorge, Kouros17, Milarepa, jim356, manoslykos, camber

Twitter

Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος soulplayer

• **
  • 173
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες
« Απάντηση #2865 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2023, 17:47 »
Καλησπερα σε ολους..Εγω θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του Innova,εαν ολοι οι συνδυασμοι αερα του ατμο, ανταποκρινονται σωστα κ καλα..Επισης,κατα την γνωμη σας,σε ποιον απο αυτους παιζει καλυτερα κ τι γευσεις πιστευετε οτι του ταιριαζουν??

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2181
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #2866 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2023, 20:23 »
Σωστά. Τα γράφω παραπάνω, αλλά στα υποκειμενικά για τα οποία ρωτάει ο φίλος ΔΕΝ αναφέρομαι ποτέ.
Για να μην χανόμαστε στην μετάφραση, επαναλαμβάνω πως στην ουσία δεν μιλάμε για μία εντελώς καινούρια & άγνωστη κατασκευή που χρειάζεται δική της ανάλυση όσον αφορά την απόδοση. Μιλάμε στην κυριολεξία, για το tank του Imperia φορεμένο στην (βελτιωμένη λειτουργικά μόνο) βάση του Integra. Και voila ο Innova.

Οπότε οποιεσδήποτε πληροφορίες για την απόδοσή του βρίσκονται ήδη στα αντίστοιχα νήματα εδώ στο forum των Integra/Imperia, που είναι οι ίδιες & στους δύο.
Ουσιαστική διαφορά τους είναι η εισαγωγή του αέρα. Στους Integra/Innova η τζούρα μου φαίνεται πιό σμουδάτη & αθόρυβη (στον Innova μου φαίνεται ακόμη καλύτερη) & είναι από το πλάϊ, με το δαχτυλίδι. Στον Imperia η εισαγωγή του αέρα είναι κάτω από την αντίσταση, συνολικά έχει περισσότερες επιλογές (& στο κλειστό & στο αεράτο) με την αγορά όλων των airdisks, αλλά υπολείπεται (ανεπαίσθητα ελαφρά) σε τζούρα & θόρυβο των άλλων δύο..

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos109

• 2
« Απάντηση #2867 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2023, 00:19 »
Παρακαλώ,ξέρει κάποιος συνατμιστής,πως μπορω να ψωνίσω απο 2Fdeal,Χωρίς να εχω πρόβλημα να μου κρατήσουν τον ατμοποιητη στο τελωνείο?Ευχαριστώ!

« Απάντηση #2868 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2023, 01:11 »
Οι φόροι είναι ήδη προπληρωμένοι πλέον και επομένως δεν υπάρχει καμία τελωνειακή υποχρέωση.
 έγραφε ο billythekid τον Ιούνιο φέτος σε μία συζήτηση εδώ στο φόρουμ, στο δασμοί και τελωνεία νομίζω. Και εγώ νομίζω πως είχα διαβάσει κάπου, ότι είναι έτσι, πλέον.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2181
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #2869 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2023, 05:26 »
Παρακαλώ,ξέρει κάποιος συνατμιστής,πως μπορω να ψωνίσω απο 2Fdeal,Χωρίς να εχω πρόβλημα να μου κρατήσουν τον ατμοποιητη στο τελωνείο?Ευχαριστώ!
Δες inbox σου.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Mensanos

• *
  • 19
  • ΜΕΤΡΟΝΑΡΙΣΤΟΝ
« Απάντηση #2870 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2023, 18:52 »
Παρελαβα και τον δικο μου ulton innova απο f2d. Κανενα προβλημα και ο κλωνος ειναι αψογος ποιοτικα και λειτουργικα. Αγορασα και το δευτερο δαχτυλιδι με την μονη οπη οπου εμφανισιακα μου καθεται καλυτερα στο ματι. Ως χρηστης με μικρη εμπειρια θα πω τι μου αρεσε και τι οχι. Στα θετικα θα βαλω το γεμισμα απο πανω, την σχετικα καλη χωρητικοτητα, τις πολλες ρυμισεις αερα, την ρυθμιση που εχει για να τον ευθυγραμμισεις με το mod και το καταπληκτικο deck οσο αφορα την ευκολια στησιματος. Επισης εχω την αισθηση πως μου ανεβασε το χτυπημα σε συγκριση με τον Kuma. Στα θετικα οτι μπορεις να του αυξησεις και την χωρητικοτητα με extra parts. Απο την αλλη ομως εχει και καποιους περιορισμους. Τι δεν μου αρεσε. Δεν μπορει π.χ. να παρει ενα drip tip με ενσωματωμενη ψυκτρα ή οποιοδηποτε drip tip που να εχει μεγαλυτερη διαμετρο βασης απο το νορμαλ 510 και να μπορεις να το ανοιγεις για την αναπληρωση. Για τους περισσοτερους ισως να ειναι αδιαφορο βεβαια. Επισης δεν ξερω αν μπορεις να του φορεσεις μεγαλη σε μηκος αντισταση (ή με πολυ αραιες σπειρες) καθως οι βιδες ειναι ακριβως στο κεντρο, οποτε τα ποδαρακια της αντιστασης δεν θα ερθουν σε μια ευθεια με αυτες αλλα θα συγκλινουν προς το κεντρο. Θα το δοκιμασω εν καιρο. Επισης θα ηθελα στο κλεισιμο και ανοιγμα των υγρων μια μεγαλυτερη σαφηνεια, να κανει ενα ειδους "κλικ" ισως ή να νιωθεις ενα κουμπωμα. Δεν γνωριζω αν αυτο ειναι κατασκευαστικα εφικτο αλλα η περιστροφη ειναι αρκετα ελευθερη εκτος της μεσαιας θεσης που ελευθερωνεται ολο το deck και γινεται καπως αντιληπτο. Μια προσοχη χρειαζεται στο οριγκακι για το δαχτυλιδι του airflow που μπορει να φυγει με το παραμικρο. Εγω που δεν το γνωριζα εξ'αρχης το εχασα στο πρωτο λυσιμο-πλυσιμο. Εχει λιγο θορυβο ο οποιος δεν γινεται αντιληπτος στην μικρη διατομη αερα αλλα σε γενικες γραμμες εχω μεινει ικανοποιημενος απο την γευση που μου δινει στα υγρα μου. Καλα ατμισματα να εχουμε φιλτατοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2023, 20:45 από Mensanos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2870 346940 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 27, 2023, 18:52
από Mensanos
Προτασεις για Νεο Ατμοποιητη και 'μεταβαση΄σε Πνευμονικες Ατμοποιητές "εμπορίου" 77 13020 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 27, 2023, 18:20
από Aoratix
Υγρά Αναπλήρωσης Ripe Vapes Έτοιμα υγρά 111 29890 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 26, 2023, 19:24
από Antiprosopos
VOOPOO DRAG M100S [Ηλεκτρονικά mods] 11 1052 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 26, 2023, 17:34
από memostrikas
Ηλεκτρονικά mods - Νέες κυκλοφορίες [Ηλεκτρονικά mods] 4069 771461 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 25, 2023, 20:45
από memostrikas
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8776 1027151 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 22, 2023, 21:17
από testament
Melo by eleaf [510 Clearo] 1125 91858 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 21, 2023, 16:45
από Antiprosopos
Ποιά σύρματα θεωρείτε Κορυφή (ποιοτικά), (Kanthal A1, Nichrome, SS, Εξωτικά....) [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 189 34104 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 19, 2023, 12:33
από kostas...
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1762 233411 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 19, 2023, 06:44
από Antiprosopos
Συντηρηση αντιστασεων Ατμοποιητές "εμπορίου" 11 3431 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 18, 2023, 00:58
από nasos84
Κλώνοι, αντιγραφές και συνταγές δημοφιλών υγρών ΥΓΡΑ (γενικά) 3109 422199 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 17, 2023, 11:11
από Torkia
TRIPOD RTA by Atmizoo [Με φιτιλοαντίσταση] 152 37509 Τελευταίο μήνυμα Σεπτεμβρίου 12, 2023, 15:32
από georbap