@Kostas, τον είδα τον Radiator & στάθηκα με κάποιο προβληματισμό. Εχει το παρουσιαστικό που μου αρέσει (μοιάζει με Innova

), με την τροφοδοσία υγρού που μου αρέσει (από πάνω με βαρύτητα, χωρίς επιστροφές στο τανκ "βρώμικων" υπολειμμάτων ατμού & υγροποιήσεων). Αλλά με προβληματίζει όλη αυτή η δαιδαλώδης διαδρομή του αέρα (από πάνω κατεβαίνει κάτω & τελικά μπαίνει στον θάλαμο ατμοποίησης από το πλάϊ. Επιπλέον, θα ήθελα να δω στο site & πιό αναλυτικές & ευδιάκριτες φωτογραφίες του. Πχ, το deck του. Προσωπικά θα περιμένω είτε να ανεβάσουν περισσότερες είτε να διαβάσω/δω κριτικές.
@Borellus, Και οι budget γνήσιοι & οι hi end κλώνοι, στην Κίνα κατασκευάζονται. Πολλοί γνήσιοι high end μάλιστα κατασκευάζονται είτε εξολοκλήρου είτε εν μέρει στην Κίνα. Τελευταία υπάρχει & η κατηγορία hi end(ish), σαν τον Labs που αναφέρεις. Που απλά δηλαδή οι δημιουργοί τους έδωσαν επίσημα τα σχέδιά τους (όχι μόνο τα ονόματά τους, επειδή υπάρχει & αυτό) σε κινέζους & τους τον κατασκευάζουν, διακινούν, πουλούν αυτοί, σε μία συνεργασία.
Προσωπικά, πάντα ήμουν των κλώνων. Επειδή ουσιαστικά, όταν λέμε high end, εννοούμε ένα προϊόν που βγήκε στην αγορά σε λίγα κομμάτια. Και επειδή οικονομικά δεν μπορώ να διαθέσω €150-€300, η αγορά του αντίγραφου είναι μονόδρομος για μένα. Στις μέρες μας πάντως, κακές κατασκευές, μη ποιοτικές, μη λειτουργικές δεν υπάρχουν. Είτε σε γνήσιους high end & budget είτε σε κλώνους high end, το τελικό συνολικό αποτέλεσμα είναι πάνω-κάτω το ίδιο. Εγώ προσωπικά επέλεξα να ατμίζω με μία ποιοτική full extra Porche (έστω & αν "καίει" "μπανάνες" κινέζικης ποιοτικής καλλιέργειας) από το να έχω ένα εξίσου ποιοτικό FIAT.
EDIT:Το 2Fdeal είναι απόλυτα αξιόπιστο.