Λοιπόν κορίτσια αφού καμμία σας δεν λέει να αφήσει τα ποντάκια και να κάνει review στον ether rta από την suicide mods, αν και είμαι σίγουρος πώς κάποιοι από δω μέσα τον έχετε ήδη πάρει θα αρχίσω εγώ με κάποιες πρώτες εντυπώσεις από αυτόν τον εκ πρώτης επαφής πολύ καλό ατμοποιητή
Τον έχει σχεδιάσει ένας από τους πιο συμπαθείς κατά τη γνώμη μου στο χώρο, ο γνωστός vaping bogan. Τον ατμοποιητή τον αγόρασα 55 ευρώ συν κάνα 15άρι για τα τρία ανταλλακτικά τανκ των τεσσάρων ml, από το atmology στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι ήταν άψογοι γρήγοροι, και με μπόλικα γλυκόπιοτα και χρηστικά δωράκια.
Τον ατμοποιητή τον έχω ήδη δυο-τρεις μέρες τη στιγμή που γράφω αλλά είμαι μόλις στο δεύτερο τανκ.
Και δεν θέλω να γράφω πολλές σάλτσες παρουσίαση και τα λοιπά, και πριν τα κάνω όλα αυτά, παρόλο που είναι νωρίς ακόμα, νομίζω πως έχει καταπληκτική γεύση, πολύ smooth τζούρα, είναι πολύ compact ατμοποιητής, βαρύς μπαμπάτσικος, και από ότι δείχνουν τα μέταλλα του πολύ καλά και μηχανουργικά άψογος.
Από το 2ο κιόλας γέμισμα έχω διαπιστώσει καταπληκτική γεύση και τζούρα, λογική κατανάλωση, πάρα πολύ εύκολος στο στήσιμο, μπορεί να είμαι ενθουσιασμένος αλλά όπως είπα είναι πρώτα συμπεράσματα έτσι, μην το πάρετε και τις μετρητοίς.
Πάντως πιστεύω ότι ο vaping bogan χτύπησε διάνα με την πρώτη προσπάθεια στους καθαρούς mtl.
Πολύ μεστή τζούρα με πλούσιο γευστικό ατμό.
Στο κουτί τον συνοδεύουν 2 low profile πλαστικά επιστόμια το ένα λίγο πιο στενό από το άλλο και ένα λίγο πιο ψηλό τύπου mtl.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες όμως, δεν χρησιμοποίησα κανένα από αυτά, κατευθείαν μπήκε πάνω ένα ατσάλινο από Kayfun lite 2019.
Στη συσκευασία επίσης έρχεται με ένα τανκ των 2 ml το οποίο είναι clear glass και είναι πραγματικό γυαλί, 1 smoked glass το οποίο είναι και αυτό πραγματικό γυαλί, και ένα τύπου ultem.
Επίσης έχει μέσα και δύο ένθετα τα οποία σημειωτέον είναι ακριβώς της ίδιας διαμέτρου και το οποίο μπαίνει κάτω από την αντίσταση στην εισαγωγή του αέρα βέβαια μπορεί να δουλευτεί και χωρίς ένθετο για ποιο αεράτη τζούρα, προς το παρόν τον δοκιμάζω με το insert.
Επίσης η συσκευασία έχει μέσα και μία επέκταση για την καμινάδα η οποία όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που αγοράσετε τα έξτρα μεγάλα τανκ των τεσσάρων ml.
Ένα φάουλ εδώ στην suicide mods καθώς θα έπρεπε τουλάχιστον ένα από τα τρία τανκ να είναι μεγάλο ώστε να έχει νόημα και η επέκταση της καμινάδας.
Ή τέλος πάντων να μην έχει καθόλου,
και η επέκταση της καμινάδας να έρχεται στο κουτί μαζί με τα τρία μεγάλα τανκ
Στη φωτογραφία εδώ είναι με το μεγάλο tank και την επέκταση.
Με το που άνοιξα το κουτί τον έκανα βίδες για ένα καλό καθάρισμα
Θέλει λίγο προσοχή όταν λύσετε τη βάση βγάζοντας τις δύο βίδες δεξιά και αριστερά του Πόλου βγαίνει το καπάκι με το λογότυπο του vaping bogan και ύστερα τραβώντας το δαχτυλίδι για τη ρύθμιση του αέρα προσοχή μη χάσετε τη μικροσκοπική ατσάλινη μπίλια και το ελατήριο που είναι υπεύθυνα για το χαρακτηριστικό click click που ακούμε όταν ρυθμίζουμε τον αέρα
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk