Ρε παιδιά λίγη υπομονή ο ether είναι άριστος μηχανουργικά και μέχρι να έρθουν τα ο ring στη θέση τους θέλει λίγο δούλεμα.
Είμαι στην 5η μέρα τώρα να κάνω ένα update συγνώμη για την ποιότητα της φωτογραφίας αλλά έπρεπε να την πάρω εκείνη τη στιγμή για να μη χάσω τις μπουρμπουλήθρες. Έτσι τροφοδοτεί συνέχεια, φοβερά, με πολύ κοντά και αφράτα βαμβάκια στα 2,5 mm πυρήνας.
Πολύ solid κατασκευή, μου πέφτει κάτω στο πάτωμα μαζί με το pico 25, και τσεκάρω να δω το πλακάκι αν έσπασε.
Πέντε μέρες τώρα δεν τον έχω αφήσει σε ησυχία, τον λύνω τον δένω, τον στήνω, τον βαμβακώνω τον πλένω,τον ατμίζω συνέχεια. Οι πιο smooth αεράτη τζούρα που έχω πάρει ποτέ και η πιο γευστική. Μαζί με ένα ταπεινό pico 25 είναι ένα πολύ solid σύνολο με υψηλή αυτονομία και αξιοπιστία.με το πινακι αέρα στη θέση του και τις τέσσερις τρύπες του αέρα ανοιχτές είναι οι πιο άνετη αλλά τσιγαρίσια τζούρα που έχω πάρει.
Θα χαρακτήριζα την τζούρα του ως μεστή, τρομερή πυκνότητα στον ατμό από 0,25 συρματάκι και μόλις 12,5w.
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
