vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

379 επισκέπτες, 7 χρήστες
Buliwyf, Tem, gama, manoslykos, Milarepa, camber, trabaman

Hcigar Wildwolf 235w

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
  • Φύλο: Άντρας
Hcigar Wildwolf 235w
« στις: Μαρτίου 13, 2019, 20:13 »
Μετά από το eleaf invoke που δεν με απογοήτευσε πουθενά αλλά παντού είχε μια αίσθηση του μετρίου, ήρθε το hcigar wild wolf 235w
Στο forum υπάρχουν σποραδικά 2-3 θετικές αναφορές και είπα να το δούμε πιο ολοκληρωμένα.

Form factor: Βασικό κριτήριο επιλογής για μένα είναι το σχετικά μικρό μέγεθος (85x45x30), βάρος (~93 gr) και βολικό οβάλ σχήμα, μακριά από τύπου drag, legent και λοιπά τετραγωνοπαραλληλόγραμμα.
Υλικό κατασκευής: Τίποτα πάνω του δεν δείχνει φτηνιάρικα αλλά αντιθέτως μια πολύ καλή κατασκευή με πολύ ωραία υλικά (pc polycarbone) όπου τίποτα δεν κουδουνίζει.
Πόλος 510: Mα τι πόλος είναι αυτός. Τεράστιος ss μεταλλικός δίσκος μονοκόμματος με τις σπείρες αλλά και solid pin όχι τσίγκος με στρατζαρισμένο ορειχάλκινο έλασμα.
Fire buttom: Βολική θέση, μέγεθος αλλά και αίσθηση που είναι ξεκάθαρο πότε τον πατάμε και πότε τον έχουμε αφήσει.
Οθόνη: Πολύ φωτεινή, καλή ανάλυση, ωραία χρώματα & γραφήματα από την 0,96 1,3” (240χ240 pixel)
Μου αρέσει που η οθόνη είναι μέσα σε εσοχή για να μην γδέρνεται. Επίσης εκεί παρκάρω και τον αντίχειρα για πολύ σταθερό κράτημα.  
-         κάποιες πληροφορίες είναι με πολύ μικρά γράμματα. (φυσικά και με τα γυαλιά πρεσβυωπίας μου)
Menu:  watts με έτοιμα preheat soft normal powerfull & custom wattage curves
temp με ένα υπομενού  για ss, Ni, Ti συν custom temp curves
volt και τέλος.
- Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ρυθμίσεις.
Ξεχωριστό κουμπί για τα settings. Τα 3 click ξεχάστε τα.
Κλειδώνει όλη η συσκευή ή μόνο τα πλήκτρα για αλλαγή ρυθμίσεων.

Μπαταρία: Έχω να δοκιμάσω πολλά αλλά μέχρι τώρα…
4,20 - 3,99  4 μπάρες
3,98 - 3,83  3 μπάρες
3,82 - 3,62  2 μπάρες
3,61 - 3,49  1 μπάρα
3,48 - 3,17  1 γίνετε κόκκινη η μπάρα
< 3,17 Χαμηλ Μπαταρ.
Υπάρχει και ένα ελάχιστο offset 0.01 volts ανάμεσα στην battery A & B με την B  να σβήνει την ένδειξη πιο νωρίς.
Δεν με κόβει ούτε βγάζει κάποιο μήνυμα  εάν μια από τις μπαταρίες είναι πιο χαμηλά από την άλλη αρκεί να μην είναι κάτω από το low voltage.

Φόρτιση: Untested. Σύμφωνα με τα spec στα έως 1,6Α  με μια προσπάθεια εξισορρόπησης αλλά όχι με απόλυτη επιτυχία.*
Καπάκι μπαταρίας: δείχνει σφικτό ακόμα και χωρίς μπαταρίες.

Τι μου λείπει
Από εταιρεία που δεν έχει ανεβάσει στο site της το δυο σελίδων manual, δεν περιμένω να δω κάποια αναβάθμιση στο firmware.
Puff / time counter  για να ξέρουμε πόσο ατμίζουμε ή πόσο διαρκούν οι μπαταρίες μας. Μας μένει μόνο η αίσθηση ή μέτρηση των ml για την αυτονομία.
Battery voltage:  Όσες μπάρες και να μου βάλεις ή ότι ποσοστό % και να μου δώσεις αυτό που καταλαβαίνω καλύτερα είναι τα volts μιας μπαταρίας.
Ώρα  Δεν κοίταγμα ποτέ την ώρα από ένα mod αλλά το βάζω επειδή κάποιοι μας έχουν καλομάθει.
Tcr. Έχει μόνο 3 υλικά να διαλέξεις ss, ni, ti χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης του tcr ανάλογα το σύρμα, ιδιαίτερα στο ss που παίζει από μάρκα σε μάρκα ή τύπο 316-317, 4xx
Το μόνο πραγματικά μείον αλλά ποιος παίζει με tc (εκτός από μένα και άλλους οκτώ ανώνυμους χρήστες του forum).
Αν και παίζει πιο χαμηλά σε oC από ότι δείχνει στην οθόνη, παρόλα αυτά νομίζω μέχρι στιγμής είναι αρκετά σταθερό σε tc.

Μετά από μια ώρα αδράνειας το mod κλείνει. Για μια φορά μέσα στην ημέρα δεν είναι θέμα. Εάν οι τζούρες μας έχουν απόσταση πάνω από μια ώρα πάντως το mod θα μας το δώσει να το καταλάβουμε. Σαν να μας  λέει “δεν το κόβεις καλύτερα αν αντέχεις πάνω από μια ώρα χωρίς ατμό”  :laugh1:

Αριθμολαγνεία
Η πλακέτα μπορεί να δώσει μέχρι ~7,4 volts ή 36 (39) amperes*
Σε κάποιες ωμικότητες δεν μπορεί καν να πλησιάσει τα 230 watt π.χ. 0,63 ohm max 89 watts.*  Real life situation, κανείς δεν τα χρειάζεται κιόλας.
Σε κάποιες ωμικότητες μπορεί να δίνει λίγο περισσότερα watts από ότι είναι ρυθμισμένο σε κάποιες άλλες λίγο λιγότερα.*

Περί ρευμάτων:
Τα “καλά” ρεύματα έχουν κάποια χαρακτηριστικά
Χρόνος απόκρισης από την ενεργοποίηση με το fire, χρόνος μέχρι την πλήρη άνοδο, ακρίβεια εξόδου με αυτό που έχει ρυθμιστεί και ομαλή τάση από εκεί και πέρα χωρίς βυθίσματα και πριονωτή καμπύλη.*

Παρακάτω όλα αυτά που δεν έχω τον εξοπλισμό να μετρήσω αλλά τα αναφέρω με *
https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/9plmzy/anthony_vapes_hcigar_wildwolf_235_mod_tech_review/

Επειδή είναι ακόμα φρέσκο, ότι νεότερο δω θα γίνει update
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2019, 21:18 από lounik »

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
Απ: Hcigar Wildwolf 235w
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 13, 2019, 20:53 »
Σε ευχαριστούμε για την παρουσίαση.  Καιρό έλεγα να την κάνω αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου έμενε πίσω.  Να συμπληρώσω - διορθώσω κάποια σημεία.  καταρχήν,  η οθόνη του είναι 1,3" και όχι 0,96" (γράφει 0,96 αρχικά η hcigar στο επίσημο site αλλά το διορθώνει στην συνέχεια). Για το tcr, κάνει αυτόματη ρύθμιση για το κάθε σύρμα.  Το αν το καταφέρνει ή όχι θα μας το πει ο @drum που ατμίζει σε tc :)
Αυτό για τις ωμικοτητες και τη χαμηλή ισχύ που γράφεις,  δε το κατάλαβα. Το δοκίμασες εσύ με 0,6 κάτι και σου έμεινε στα 80 κάτι watt;;
Επίσης,  το πάνω και κάτω τμήμα του είναι από κράμα αλουμινίου και το τζαμάκι της οθόνης,  παρ' όλο που δε το αναφέρει ο κατασκευαστής (πολλά δεν αναφέρει) είναι antischrats και μάλιστα πολύ καλής ποιότητας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2019, 21:02 από truckman »

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 13, 2019, 21:02 »
μια χαρα παιζει σε ολα.
μονταρος λεμε.

Αποσυνδεδεμένος Superuser

• **
  • 397
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 13, 2019, 21:04 »
Το ζαχάρωνα προχτές αλλά μόλις είδα σε review ότι δεν σβήνει η οθόνη απορρίφθηκε
Αν χρειαστώ φανάρι το βράδυ έχω και το φλάς του κινητού

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 13, 2019, 21:04 »
Ευχαριστώ για την διόρθωση στο μέγεθος της οθόνης.  :thumpup:

Για να δώσεις π.χ 200 w  σε μια 0,6 ohm αντίσταση θέλεις 10,95 volts με 18,25 ampers. Το όριο όμως του mod είναι 7,469 v
Παρακάτω είναι 2 λίστες από τα link που έχω δώσει πιο πάνω.

add: βασικά όλα τα mod που δεν έχουν step up converter το ίδιο κάνουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2019, 21:14 από lounik »

« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 13, 2019, 22:00 »
Εξαιρετική παρουσίαση. Είναι εξαιρετικά βολικό στο χέρι, τουλάχιστον στο δικό μου χέρι. Το μόνο άλλο 2μπάταρο που έχω για να το συγκρίνω είναι το Captain PD270, μπροστά στο οποίο το Wildwolf είναι σα μονομπάταρο τόσο σε κράτημα όσο και σε βάρος.

ΥΓ: Σε κοκκινάκι είναι ακόμα καλύτερη επιλογή 8)

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 13, 2019, 22:53 »
Άψογος!! :thumpup:
ευτυχώς που έβαλες και το βίντεο γιατί παραλίγο να το παραγγείλω 
όλα καλά και ωραία στο μοντακι εκτός το καπάκι των μπαταριών,το βλέπω να αντέχει κάνα εξάμηνο το πολυ .
με αυτό το κλείδωμα μου έχουν βγει δυο μοντ άχρηστα, κ έχω σπάσει το κεφάλι μου για πατέντα...
ήθελα να ξερα τα κινεζακια επιτηδες το κάνουν ? 
δεν μπορουσαν να το κανουν συρταρωτο  ???   

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 14, 2019, 16:51 »
@ lounik

Καπάκι μπαταρίας: δείχνει σφικτό ακόμα και χωρίς μπαταρίες.

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω με αυτό ναι?  :) Τι έχει το πορτάκι?
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει ειλικρινά ναι? Καθόλου σφικτό δεν είναι αν το πιέσουμε λίγο κ μετά το
κάνουμε slide για να ανοίξει (Σύρσιμο αν το λέω σωστά?) Αυτό ανοίγει κ κουμπώνει χωρίς κανένα πρόβλημα
κ το κάνω αυτό κάθε μα κάθε μέρα ναι?

Άψογος!! :thumpup:
ευτυχώς που έβαλες και το βίντεο γιατί παραλίγο να το παραγγείλω
όλα καλά και ωραία στο μοντακι εκτός το καπάκι των μπαταριών,το βλέπω να αντέχει κάνα εξάμηνο το πολυ .
Ειλικρινά τώρα πάλι απορώ!! Το έχω αρκετό καιρό κ δεν έπαθε κάτι το καπάκι του.
Είναι συρταρωτό!!! Αφού θέλει σύρσιμο ναι? Μικρο σύρσιμο κ κουμπώνει προς τα μέσα. :)

Το ζαχάρωνα προχτές αλλά μόλις είδα σε review ότι δεν σβήνει η οθόνη απορρίφθηκε

Κ ποιος λέει οτι δεν σβήνει η οθόνη του παιδιά μετά από λίγα μόνο λεπτά?
Μιλάμε για το ίδιο μοντάκι? Χωρίς παρεξήγηση πάντα ναι?
Δεν έχω πολλά μοντάκια μα αυτά τα δυο που έχω κάθισα κ τα "γνώρισα" καλά νομίζω.

Σε δευτερόλεπτα αδράνειας? Σβήνει η οθόνη του. Ναι κλειδώνει μετά από σχεδόν μια ώρα μα
αυτό δεν νομίζω ότι είναι κακό. Είναι ένα καλό μοντάκι (πάντα για μένα) κ ειδικά μετά τις πτώσεις του  :-[ :-[ :-[
Που είναι ανθεκτικό κ πολύ δυνατό σε όλα του.

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 14, 2019, 17:23 »
Το να είναι σφικτο το καπάκι των μπαταριών το ανέφερα στα θετικά του. Κλείνει καλά και δεν ανοίγει μόνο του. Εάν ήταν χαλαρό θα είχαμε πρόβλημα.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 14, 2019, 17:54 »
Μήπως εννοείς ότι δεν έχει λειτουργία stealth; 

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 14, 2019, 20:32 »
Το να είναι σφικτο το καπάκι των μπαταριών το ανέφερα στα θετικά του. Κλείνει καλά και δεν ανοίγει μόνο του. Εάν ήταν χαλαρό θα είχαμε πρόβλημα.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη ίσως δεν κατάλαβα με τον τρόπο που το είπες ναι? Είναι τόσο καλό το καπάκι του που μου έκανε εντύπωση να θεωρηθεί ότι μπορεί να σπάσει η να μην αντέξει. Φυσικά δεν είπες εσύ κάτι τέτοιο.  

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 14, 2019, 22:40 »
Για να γινω ποιο κατανοητος εγω προσωπικα γενικα δεν ειμαι της προσοχης..τα κακομεταχειρζομαι και θελω νανε αντοχης  :yes:
αυτο το κλειδωμα με 3χιλ περιπου ακιδα που συρταρωνει δεν ειναι συρταρωτο ,κι αν ειναι πλαστικο πρεπει να το χαιδευεις  :)) μοντ με ακριβως το ιδιο κλειδωμα σε πλαστικο με την ιδια ακιδα φαγωθηκε σε δυο μηνες , αναγκαστηκα να βαλω μπροστα στη εσωτερικη βιδα πανω απο το καπακι αλλη περαστη αλα βαρεθηκα το βιδω ξεβιδω και το σουταρα  
το ιδιο περιπου κλειδωμα και στο IPV8 μετα απο 4-5 μηνες μολις το ακουμπαγα με το πισω μερος που ειναι ο αξονας και εσωτερικα η μεταλλικη ακιδα με το ελατηριο, εψαχνα να βρω της μπαταριες   :laugh1: 
κι οταν λεω συρταρωτο, εννοω να συρταρωνει ενα ποντο τουλαχιστον .
αυτα ζηταω εγω :yes: το τι θελουν η πως το βλεπουν οι αλλοι ειναι δικαιωμα τους 
ουφφ δεν ξανα γραφω κουραστηκα   ;D

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 15, 2019, 11:29 »
Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου γιατί τα ίδια σκεφτόμουν για το invoke.
Μετά από 1.5 χρόνια οι ακίδες και οι φωλιές τους, έχουν τριφτεί τόσο που είναι σαν να τις έχεις λιμάρει με αποτέλεσμα να έχουν χαλαρώσει πολύ. Χωρίς τις μπαταρίες με το παραμικρό κούνημα ανοίγει το καπάκι. Με τις μπαταρίες να πιέζουν το καπάκι από το ελατήριο που βρίσκετε στο βάθος του mod, κλέβει τις ανοχές και καταφέρνει να μένει σταθερό.
Η μεγάλη διαφορά με το wildwolf είναι όμως το υλικό κατασκευής. Αυτό το ψεύτικο zinc alloy της eleaf δεν έχει καμία σχέση με το κράμα αλουμινίου της hcigar.

Γεγονός όμως παραμένει ότι βασίζεται σε 3mm μέταλλο όπως λες η όλη σταθερότητα.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 15, 2019, 15:25 »
Το πορτάκι των μπαταριών είναι από τα καλύτερα σε ποιότητα που μπορεί να βρει κάποιος σε mod και δεν υπάρχει λόγος να γίνει περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό.   Για περισσότερες αντοχές,  ηλεκτροκόλληση και σύρτη για εξώπορτα :))
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2019, 18:46 από truckman »

Αποσυνδεδεμένος Superuser

• **
  • 397
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 15, 2019, 18:12 »
Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου γιατί τα ίδια σκεφτόμουν για το invoke.
Μετά από 1.5 χρόνια οι ακίδες και οι φωλιές τους, έχουν τριφτεί τόσο που είναι σαν να τις έχεις λιμάρει με αποτέλεσμα να έχουν χαλαρώσει πολύ. Χωρίς τις μπαταρίες με το παραμικρό κούνημα ανοίγει το καπάκι. Με τις μπαταρίες να πιέζουν το καπάκι από το ελατήριο που βρίσκετε στο βάθος του mod, κλέβει τις ανοχές και καταφέρνει να μένει σταθερό.
Η μεγάλη διαφορά με το wildwolf είναι όμως το υλικό κατασκευής. Αυτό το ψεύτικο zinc alloy της eleaf δεν έχει καμία σχέση με το κράμα αλουμινίου της hcigar.

Γεγονός όμως παραμένει ότι βασίζεται σε 3mm μέταλλο όπως λες η όλη σταθερότητα.
Ποιό κράμα αλουμινίου της hcigar;
Πλαστικό είναι..
Το μόνο μεταλλικό που έχει το mod εξωτερικά είναι η βάση του πόλου

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359786 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99907 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F