Έχουν πέσει πολλά λεφτά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και διαφημίζεται ως ακίνδυνο, όπως διαφημίζονταν και τα τσιγάρα με φίλτρα ή τα lights τσιγάρα όταν είχαν πρωτοβγεί. Και για εκείνα έλεγαν, είναι καλύτερα από τα τότε συμβατικά, πιθανώς ακίνδυνα κτλ
Τα πράγματα δεν είναι έτσι, κατά τη γνώμη μου.
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΤΜΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΑΛΛΑ.. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Πολλές μελέτες, καθώς και πολλοί πνευμονολόγοι, υποστηρίζουν από πειράματα και από γνώσεις, ότι ο ζεστός ατμός με νικοτίνη και αρωματικές ουσίες όλη μέρα στα πνευμονάκια μας, αλλοιώνει τη λειτουργία των πνευμονικών κυττάρων, ευνοεί τις φλεγμονές, τη χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια κτλ κτλ.
Απλά οι φίλοι ατμιστές ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. Και ξέρω ότι το κάνουν, διότι αυτό έκανα και εγώ. Google έχουν, το ανοιχτό μυαλό λείπει. :-)
Ξαναλέω: Αν δε μπορείς να κόψεις το κάπνισμα, ναι να ατμίσεις, αλλά το καλύτερο είναι να τα κόψεις όλα!
Αυτά που γράφω, τα γράφω μετά από 15 χρόνια καπνίσματος και 2 χρόνια ατμίσματος. Τα συμπεράσματα που βγάζω είναι φιλτραρισμένα από το δικό μου μυαλό, μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ, χωρίς να είμαι ιατρός και χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο.
Ένας πρώην εραστής της νικοτίνης, που πλέον τα έχει κόψει όλα και βρίσκει πανέμορφα απολαυστικότερη τη ζωή, τις γεύσεις των φρούτων, το περπάτημα, την αναπνοή...
ΥΓ. 2 χρόνια που άτμιζα, είχα βελτιώσεις σε αναπνοή, οσμή κτλ, αλλά όταν περπατούσα λαχάνιαζα, σχεδόν όπως με το συμβατικό τσιγάρο και δεν είμαι κανένας καθιστικό τύπος αδέρφια, όλη μου τη ζωή περπατώ, ξέρω πότε είναι από τα πνευμόνια και πότε από 'αγυμνασιά.' κτλ κτλ