vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

232 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Έτοιμα αρώματα από την Flavour Boss

Αποσυνδεδεμένος mpari

• 632
  • Φύλο: Άντρας
  • Δυο λαλούν και τρείς χορεύουν
Απ: Έτοιμα αρώματα από την Flavour Boss
« Απάντηση #315 στις: Μαρτίου 30, 2017, 08:54 »
@Μιχάλη: Αν εννοείς αν "πουλάνε" μικρότερη συσκευασία τελικού υγρού από 500ml η απάντηση είναι όχι.
Αν φυσικά εννοείς να φτιάξεις μικρότερη ποσότητα τότε προφανώς σε ένα άλλο μπουκάλι βάζεις πχ 15,5ml από το άρωμα και 84,5ml βάση και έχεις 100ml έτοιμο
Βέβαια παραμένει ο προβληματισμός αν έχουν πλήρως ομογενοποιηθεί τα αρώματα παρότι ενδεχόμενα έχει περάσει πολύς χρόνος από την αρχική ανάμιξη αλλά και πολύ κούνημα (αεροπλάνα κ.λ.π.) γιατί χωρίς την παρουσία βάσης μπορούμε ασφαλέστατα να θεωρήσουμε ότι είναι πλήρως διαλυτά τα αρώματα μεταξύ τους ώστε να έχει ομογενοποιηθεί πλήρως το μίγμα ? αυτό είναι ένα γενικώτερο θέμα των shots νομίζω.
οπωσδήποτε κατα την άποψη μου θα έχει κανείς καλύτερο αποτέλεσμα με το να το αναμίξει  με ένα ποσοστό βάσης π.χ. άλλα 77.5 ml. Να το αφήσει να ωριμάσει και να έχει ένα μίγμα σύνολο 150 ml με 50 % ποσοστό αραίωσης και αυτό να χρησιμοποιεί για την τελική παρασκευή υγρού στο παράδειγμα μου αντι 15.5 % να βάζει 31 %.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #316 στις: Μαρτίου 30, 2017, 09:44 »
Τα αρώματα είναι διαλυμένα σε PG, συνεπώς στο ίδιο συστατικό και ομογενοποιούνται πιο εύκολα.
Αν θυμάμαι καλά, το μπουκάλι με τα αρώματα όπως έρχεται από τον boss shots έχει και ημερομηνία παραγωγής, οπότε μπορούμε να δούμε πόσο καιρό έχουν μείνει μαζί τα αρώματα.

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #317 στις: Μαρτίου 30, 2017, 09:50 »
Δεν υπάρχει περίπτωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν ομογενοποιηθεί τα αρώματα(χρειάζονται αρκετοί μήνες ).Ειδικά άμα δείτε κανέναν πίνακα με τα λεγόμενα ειδικά βάρη θα καταλάβετε οτι μερικά αρώματα έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά οπότε στην ουσία το mix αρωμάτων έχει αρκετά layers.Είναι απολύτως βέβαιο ότι αν σπάσετε το μείγμα σε μικρότερες παρτίδες δεν θα βγουν ίδια.Κάντε ένα κόπο και διαβάστε τα files που υπάρχουν σε διάφορες σελίδες DIY.Κάπου είχε πάρει και το μάτι μου στην επίσημη σελίδα του FB στο facebook που το συζητάγανε κιόλας.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #318 στις: Μαρτίου 30, 2017, 10:20 »
ποσους μηνες θα πρεπει να περιμενουμε για να ομογενοποιηθουν τα αρωματα μαζι με την βαση?

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #319 στις: Μαρτίου 30, 2017, 10:37 »
Σε pg μέσα για να γίνει το λεγόμενο stone 4 με 8 μήνες.Ανάλογα τα αρώματα πάντα.Υπάρχουν μέθοδοι που επιταγχύνουν την διαδικασία (όπως το ζέσταμα πχ.) και αρκετά χημικά

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #320 στις: Μαρτίου 30, 2017, 10:39 »
δηλαδη αυτος ο μηνας που αφηνουμε το υγρο να ωριμασει δεν αρκει και χρειαζεται εως και 8 μηνες?
:dontknow:
οχι οτι θα το κανει κανεις...

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #321 στις: Μαρτίου 30, 2017, 11:46 »
Για να ενώσεις τα αρώματα και να συμπεριφέρονται σαν ένα, ναι χρειάζεται αρκετός χρόνος.Στα DIY μας παίρνουμε με το άτμισμα τα layer των αρωμάτων ξεχωριστά .
Ένα τρανό παράδειγμα είναι το tribeca.Τα αρωματά του και τις αναλογίες όλοι πολύ λίγο τα ξέρουν.Αλλά τελικό αποτέλεσμα ίδιο 100% δεν βγαίνει.Ο λόγος απλός...Δεν ξέρουμε ποια αρώματα ενώνει η εταιρεία και με τι σειρά τα βάζει για ωρίμανση.

Αποσυνδεδεμένος tsagod

• 594
« Απάντηση #322 στις: Μαρτίου 30, 2017, 13:55 »
Και εγω ψαχνω καποιον για να το χωρισουμε και να φτιαξει ο κεθενας την δικη του ποσοτητα?

Ωρε γ@μωτο τι θα τα κανω τα 500ml???

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #323 στις: Μαρτίου 30, 2017, 14:00 »
Απλό. Θα το πάρει ενας θα το φτιαξει ολοκληρο και θα το αποθηκευσει για 8 μήνες. Αν σε 8 μήνες συνεχίζετε και οι 2 το ατμισμα και θυμάστε που έχετε αποθηκευσει για ωριμανση το μπουκάλι, το χωρίζετε στα 2 και όλα καλά

Το προβλημά σου δεν καταλαβαίνω :hmmm:

:)) :))

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #324 στις: Μαρτίου 30, 2017, 14:12 »
Και ποιος μπορεί να ορκιστεί ότι τα Flavour Boss αναμειγνύονται στις διαθέσιμες ποσότητες πώλησης; Μπορεί να φτιάχνουν σε ένα καζάνι 10-50-100 λίτρων τις συνταγές.
Αρα μην βάζετε άγχος, στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #325 στις: Μαρτίου 30, 2017, 14:16 »
Απλά το φτιάχνει ένας,το αφήνεται να ωριμάσει και το σπάτε μετά σε όσες ποσότητες θες.

@pugsang άλλο η ωρίμανση μείγματος με σκοπό την ανάδειξη κάποιων αρωμάτων και άλλο η ομογενοποίηση διαφορετικών στοιχείων

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #326 στις: Μαρτίου 30, 2017, 14:44 »
Προφανώς αλλά αν το έγραφα όπως το είπες δεν θα έιχε πλάκα :tongue_smilie:

Μιλάς με τον άνθρωπο Shake N Vape. Γι αυτό εγώ αγοράζω Egoist. Σημερα κληρώνει άυριο πληρώνει.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #327 στις: Μαρτίου 30, 2017, 14:54 »
8 μήνες δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κανένα υγρό για να δέσουν τα αρώματα του, ούτε καν 3 θα έλεγα. Στον 1 με 1 1/2 μήνα αναλόγως τα συστατικά του είναι έτοιμο. Αντε και ένα μήνα επιπλέον αν μιλάς για ξύλινο βαρέλι.
Επίσης δεν είμαι οπαδός του separate steeping γιατί δεν νομίζω ότι δίνει κάποιο αποτέλεσμα. Το μόνο πράγμα που βάζω όταν το υγρό είναι κοντά στην ωρίμανση, είναι η πυραζίνη.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #328 στις: Μαρτίου 30, 2017, 16:29 »
Αυτό που λέει ο Μίμης παιδιά. Αγχώνεστε πως θα σπάσετε τα 70ml άρωμα που έχει το μπουκάλι σας και δεν αγχώνεστε για το ότι αυτά τα 70ml είναι μέρος μια παρτίδας που μάλλον (ειδικά για το Lemon Tart) θα παίζει γύρω στο 10λιτρό την φορά. :))

Δεν έχει κανένα νόημα ο προβληματισμός σας. Τα αρώματα από την εταιρία (TFA, CAP, FA κτλ) μπορεί να είναι 90% PG, 9% νερό και 1% άρωμα (τυχαία νούμερα). Το να κάθεσαι να σκέφτεσαι να τα αναμίξεις με λίγο VG ή PG ακόμα για να αναμιχθούν καλύτερα είναι futile που λένε και στο χωριό μου. Φτιάξε το υγρό σου και θα αναμιχθούν εκεί.

Μπορεί παρτίδα με παρτίδα να έχει διαφορά στην ομογενοποίηση; Είναι σχεδόν βέβαιο. Θα την καταλάβει κανείς στην γεύση του τελικού υγρού; Ο Cruiser ίσως αν κάτσει και διαλογιστεί αρκετά. Αξίζει να ασχολούμαστε; Δεν νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος GnF

• **
  • 345
« Απάντηση #329 στις: Μαρτίου 30, 2017, 16:50 »
αυτό που μου ήρθε εμένα πάντως είναι φτιαγμενο πριν απο 3 μήνες.

Νομιζω δεν έχει νόημα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351406 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96292 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321482 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602305 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11610 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161992 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias