Αν και θα αργήσω πολύ να ξαναπάρω υγρά, όπως έγραψα και σε άλλο νήμα όλα στο χέρι μας είναι. Μια φορά την πατήσαμε τότε με την αλλαγή δραχμής σε ευρώ, ας μην την ξαναπατήσουμε. Αν δεν αγοράζουμε από αυτούς αλλά από
ΕΔΩ που δεν έβαλε καπελάκι και από όσα άλλα εδώ βρούμε, τότε και αυτοί θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές εκεί που πρέπει, αλλιώς θα την ξαναπατήσουμε. Όπως αναγκάστηκαν τα cafe να ρίξουν την τιμή του καφέ στο ευρώ και της τυρόπιτας από τα 2 στο 1 ευρώ για να πουλήσουν έτσι θα πρέπει να αναγκαστούν και αυτοί γιατί κακά τα ψέματα το έχουν κάνει καρτέλ σε όλα. Δεν μπορεί να πουλάνε πχ το καρούλι το σύρμα 6-10 ευρώ και ο άλλος στη Δράμα το ίδιο σύρμα με 2,5 ευρώ το καρούλι. Επίσης καλό είναι να δοκιμάζουμε και να μην ακούμε ή διαβάζουμε πχ ότι ναι φθηνό το υγρό αλλά εμένα μου έβγαλε χημεικίλα και να το πιστεύουμε αυτό χωρίς να δοκιμάσουμε ή ότι ναι φθηνό το σύρμα αλλά βρέθηκα τυχαία στο μαγαζί και ήταν βρόμικο, χωρίς να μας κάνει εντύπωση ότι πως ρε φίλε βρέθηκες ξαφνικά εκεί από το άλλο άκρο της γης τώρα που λέμε ότι εκεί θα βρείτε φθηνό σύρμα; Έτσι για να τα λέμε όλα και με το όνομά τους και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εγώ εμπιστεύομαι τα μάτια μου και τη γεύση μου, τις γνώμες τις σέβομαι αλλά προσπαθώ να σχηματίσω τη δική μου άποψη, έτσι πρέπει να κάνουν όλοι και βέβαια να μην είναι προκατειλημμένοι με τίποτα πριν δουν και δοκιμάσουν.
ΥΓ: Να συμπληρώσω ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που αναφέρω στο παράδειγμα, σ
ωστά έβαλε τον φόρο από 1η Ιανουαρίου αφού είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας για την Ελλάδα και από 1,99 το 10μελο πήγε στα 3,25 με φόρο και ΦΠΑ.