Νάτος και ο δικός μου.
Αποτελέσματα:
Ξέροντας το μεράκι και τον επαγγελματισμό του ESG, ήξερα από πριν το αποτέλεσμα. Δικαιώθηκα φυσικά και μάλιστα χωρίς να τον δοκιμάσω (Επαρχία....).
Στήσιμο λοιπόν με το κλασσικό προτεινόμενο Α1 0.40mm 2,5 αξονάκι 6-7 σπείρες, 0.75Ωhm.
Πρώτη εντύπωση όταν τον έβαλα στο VT75 Nano καρφώθηκε στα 0.75 χωρίς κανένα παίξιμο (αυτοί που έχουν το Μοντάκι ξέρουν τι σημαίνει αυτό) άρα τέλεια αγωγιμότητα.
Ποιότητα κατασκευής: Τα είπαν άλλοι
Γεύση: Τα είπαν άλλοι, Θα τολμήσω να κάνω μια όχι τελική σύγκριση με τον Τηλέμαχο ν2+ (ένα βήμα παραπάνω ο skyline), τα τεστ στην γεύση συνεχίζονται βέβαια με τα στησίματα και βλέπουμε.
Ευκολία στησίματος: Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και για αρχάριο.
Τροφοδοσία:Ξεκίνησα από τα 20watt και έφτασα άνετα στα 40 και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά εκείνο που θεωρώ μεγάλη καινοτομία είναι ότι ο ατμοποιητής στα 40 watt είχε θερμοκρασία ψυγείου όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συνατμιστής.
Ως αναφορά το πρόβλημα με τις τρύπες ενημερώνω ότι εγώ βλέπω μόνο μία και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Έάν όμως παρουσιαστεί ξέρω πλέον τι πρέπει να κάνω. Συνιστώ δε σε αυτούς που έχουν πρόβλημα να παίξουν λίγο με το βαμβάκι (ποσότητα, τρόπο τοποθέτησης και σωστό κόψιμο) και εφόσον δεν καρποφορήσει τότε εμφανίζουμε και τις δύο τρύπες.
Αν τυχόν ξέχασα κάτι συγχωρήστε με αλλά οφείλετε στον ενθουσιασμό μου.
Ακολουθούν ΦΩΤΟ.