@ tomka62
Μη νομίζεις πως ήσουν ο μόνος! Τόσο εγώ όσο και άλλοι συνατμιστές είχαμε παρόμοια προβλήματα υγείας (βήχα, φλέματα, λαχάνιασμα, ροχαλητό κλπ) και είδαν την ίδια βελτίωση στη ζωή τους. Προσωπικά, είδα ριζική αλλαγή αφού ένιωσα μετά από πολλά χρόνια να καθάρισαν τα πνευμονάκια μου (κάθε πρωί βαρούσα γροθιές στο στήθος για να αρχίσω να αναπνέω, σαν τον Ταρζάν) και νιώθω την ίδια ενέργεια που νιώθεις κι εσύ όλη μέρα, ενώ το γεγονός ότι πλέον ζω σε ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς καπνίλα, είναι για μένα λύτρωση!
Παραταύτα, τον προβληματισμό μου για το ζάχαρο συνεχίζω να τον έχω και τον είχα γράψει σ' αυτό το νήμα από τον πρώτο χρόνο που άρχισα το ηλ. τσιγάρο. Δεν είμαι ιατρός αλλά θεωρώ πως η πιθανότερη αιτία αύξησής του είναι η γλυκερίνη των υγρών μας. Σε κάθε περίπτωση, αν διαβάσεις παλιότερα σχόλια, οι απόψεις των μελών διίστανται στο θέμα, καθώς υπάρχουν αυτές που υποστηρίζουν ότι το επηρεάζει (από προσωπικά βιώματα) και εκείνες που λένε το αντίθετο. Μέχρι να βγει μια επιστημονική μελέτη που να διαπιστώνει εμπεριστατωμένα τι συμβαίνει κι αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, απλά θα καταθέτουμε ο καθένας μας την εμπειρία του...