Ήμουνα διαβητικός σε λανθάνουσα μορφή 105-115 (απο τα δεδομένα είμαι διαβητικός Β τύπου) με 2 σακκούλες καπνό camel τη μέρα , έβηχα , είχα προβλήματα αναπνοής και ανήσυχο ύπνο με ροχαλητό μόνιμα για πολλά πολλά χρόνια , πίεση στο 13 με μικρή το 9 μόνιμα και μαι αιματοκρίτη στο 49 πάλι μόνιμα και ...27επειδή καπνίζω , πίνω και κάνω μπουμμμμ ήμουνα 104 κιλά με 1,85 ύψος (τώρα είμαι 104 στο ίδιο ύψος), χωρίς κανένα σεξουαλικό πρόβλημα πχ.(το γράφω για χαβαλέ .. ειδικά χωρίς τη γυναίκα μου 27 χρόνια γάμος) . Κάπνιζα τα 2 σακκουλάκια μου τα camel έβηχα άνετα , ψιλοκαταλάβαινα ότι δε θα τη βγάλω έτσι για πολύ καιρό γιατί είχα ξεκολιαστεί στο βήχα (κάτι ανάμεσα σε ατμομηχανή του ΟΣΕ και τσιμινιέρα), δόξα το θεό ξύπναγα μια 2 φορές το βράδυ , έστριβα 5-6 τσιγαράκια στανιάριζα, έβγαζα τα σπλάχνα μου και ξανακοιμόμουνα , αλλά έτρωγα κρεατάκι με πολλά λαχανικά και έριξα το ζάχαρο στο 95
Έκοψα μαχαίρι το κάπνισμα και πήρα η/τ στις 22/1/2016 γιατί έκλασα πατάτες όταν μου είπε ο μπατζανάκης οτι χρειάζεται μπαλονάκι.
Πήρα ένα η/κ , για να μη τα πολυλογώ , μετά από 5 μήνες , μου έφυγε ο βήχας (στις 20 μέρες) , τα γρέζια απ τη φωνή (στις 25) , δε βήχω (απτ τη πρώτη βδομάδα),ανεβαίνω 5 φορές και παραπάνω τις σκάλες που δε θα μπορούσα να ανέβω ούτε καν στο πλατύσκαλο (τώρα) , κοιμάμαι κανονικά
Πήρα 2 κιλά στην αρχή , γιατί για 10-15 μέρες μου άνοιξε η όρεξη αλλά τα έχασα γιατί συνέχισα το κρεατάκι με τα λαχανικά...... αλλά
αλλά,..... μετρήθηκα 2 φορές τη μία το ζάχαρο στο 299 και την επόμενη στο 197 ,απο 105 και 115 , εδώ όντως θέλω τη γνώμη γιατρού γιατί έχω 100% φορές ενεργητικότητα , δεν ένοιωσα ποτέ κούραση , περπάτησα 10+ χιλ με γυμναστές και δε με πιάσανε (είμαι 54 χρονών αλλά ξέρω να περπατάω , το έμαθα κατά λάθος ίσως γιατί είμαι εφ λ/γος (π/ζ ) πέρασα τα rangers στη Ρεντίνα πχ )
Αισθάνομαι τόσο καλά τον εαυτό μου που δε θα μπορούσα να φαντασθώ ότι έχω 200 ζάχαρο , λογικά θα ένοιωθα κόπωση ή κάτι άλλο, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ........ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
Αναπνέω καλύτερα , αισθάνομαι τις οσμές γύρω μου καλύτερα , περπατάω 5χ αποστάσεις , δε λαχανιάζω με τίποτα , δε νυστάζω όπως πριν , κουράζομαι λιγότερο , νοιώθω 100% ενεργητικός από πρίν, ξυπνάω με τη μία .
Είναι δύσκολο ίσως να το καταλάβετε εάν δε σας έτυχε , αλλά ορκίζομαι ότι νοιώθω καλύτερα από τα 35 μου και είμαι 54.
όμως........ 200 ζάχαρο ? δεν άλλαξα κάτι άλλο στις συνήθειες μου ούτε κιλά τελικά πήρα , ούτε γλυκά παραπάνω τρώω γιατί μια ζωή περιστασιακά τρώω γλυκά στα κεράσματα από γιορτές και μόνο, εδώ και πολλά χρόνια πίνω καφέ σκέτο.
Είναι δεδομένο ότι το 200 οφείλεται στο η/τ ,
Δε γνωρίζω πολλά από χημεία , οικονομολόγος είμαι και πέρασα στη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΠΘ με το βαθμό πτυχίου μου , πήρα τα μαθήματα και του 3ου έτους , αλλά δε θυμάμαι κάπου να επηρεάζει η γλυκόλη τη συγκέντρωση σακχάρου στο αίμα.
Πραγματικά δε βγάζω άκρη.
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ
(χρησιμοπoιώ το contour Xt της Bayer εδώ και 2 χρόνια , ταυτόχρονα δείχνει 159 )
χμ.. αρχίζω να υποπτεύομαι ότι το μόνο που φταίει είναι η νικοτίνη.
200 το απόγευμα με όλη μέρα 18ρα φουλ άτμισμα , έχω 2 ώρες που έφαγα και άτμιζα με 0 νικοτίνη , θα σας πω αυριο , μάλον το έπιασα