vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

471 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, manoslykos, paulxan, stauros53

Mid Janty (Modular Intelligent Design)

Αποσυνδεδεμένος hellen64

• 3
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Mid Janty (Modular Intelligent Design)
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 07, 2013, 22:02 »
Και εγώ νόμιζα ότι όλα θα τα κρατά φαν για αυτούς!!!

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Φύλο: Άντρας
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 27, 2013, 16:58 »
Tελικά το αγόρασε κανένας για να μας πεί τις εντυπώσεις του?

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 29, 2013, 18:27 »
Μια πρώτη ματιά  ;)
Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να μπορώ να πω ότι έμαθα να το δουλεύω, αλλά του έχω πάρει τον αέρα.

[youtube]a5Eb8RcoPBI[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 29, 2013, 18:58 »
πω πωωωωωωωω κουραστηκα μονο που το ακουσα.......  :yes:

μια ερωτηση εχω μονο αξιζει το κοπο τοσο κουραση????

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 29, 2013, 21:19 »
Δεν νομίζω ότι αξίζει τόση κούραση.

Ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε και εξαρτιόμαστε απο αυτό.

Ίσως η καινούρια γενιά ατμιστών - gadgetάκιδων να εκτιμήσει δεόντως τις λειτουργείες του αλλά όσοι έχουν μάθει σε κλασικό τρόπο στησίματος - ατμίσματος δεν θα ενθουσιαστούν.

Άσε που με τον κονέκτορα που έχει δεν θα ταιριάζει και τίποτα πάνω του εκτός απο εργοστασιακούς egoειδής με 510 σπείρωμα.

Όλα τα άλλα θα είναι παράταιρα.

Τελικά μάλλον απευθύνεται σε ειδικό κοινό πολύ περιορισμένο

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 29, 2013, 23:03 »
Τελικά αξίζει και με το παραπάνω τις μερικές μέρες που χρειάζεται κάποιος για να το μάθει, αλλά πραγματικά είναι για λίγους και μερακλήδες που τελικά θα ανακαλύψουν αυτό το κάτι διαφορετικό για το οποίο σχεδιάστηκε

Δυστυχώς δε νομίζω να βρεθεί πιο εύκολος τρόπος για να γίνουν όλα όσα προσφέρει  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 30, 2013, 00:13 »
Αν είναι συμβατό με mac, open source λογισμικά και με android tablets/τηλέφωνα... εεε τότε θα το προτιμήσω  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αν θέλει μόνο windows, λυπάμαι δεν συμφέρει, θα χρειαστώ και καινούργιο pc...  :tongue_2:

Τώρα το αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από αναβοσβησίματα του ledακίου  :) και χρωματικούς συνδυασμούς  8) μένει να το δούμε στην επόμενη έκδοση (είτε από την Janty είτε από άλλη εταιρεία) όπου θα έχει και οθόνη και θα συνδέεται και στο internet για να διαβάζεις τα mail σου...

Αποσυνδεδεμένος alex66

• *
  • 96
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 30, 2013, 04:12 »
κανενα ατμοποιητη της προκοπης θα φοραει η προκειται για ego t με ηλεκτρονικα?

Αποσυνδεδεμένος liakouras68

• **
  • 461
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 30, 2013, 08:09 »
εγω παλι θελω να ατμισσω και οχι να φτιαξω προγραμα στον υπολογιστη ;D

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 30, 2013, 15:29 »
Μάλλον κι εσύ δεν είσαι μερακλής...  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• **
  • 439
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 30, 2013, 15:41 »
Απο την παρουσιαση βγαινει το συμπερασμα οτι πρεπει να ασχοληθεις πολλες μερες με το mid,για να μαθεις να ατμιζεις!

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 30, 2013, 16:13 »
το θεμα ειναι αν εν΄τελει αξιζει τον κοπο

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 31, 2013, 14:11 »
Αν κάποιος κάνει ένα κουράγιο και μάθει πως δουλεύει θα καταλάβει ότι το συγκεκριμένο mod είναι πολύ μπροστά σε λειτουργίες από όλα τα υπόλοιπα.
Αν κάποιος απλά θέλει να πατάει ένα κουμπί και να ρουφάει τότε απλά το προσπερνά.

Δεν είναι για όλους

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 31, 2013, 16:44 »
Tίποτα δεν είναι για όλους φίλε μου  :hmmm:

Αυτό που κάνει σε μένα, δεν κάνει σε εσένα και το ανάποδο, έτσι δεν είναι ;
Προς το παρόν θα δεχτώ πως η λειτουργία των προφίλ είναι μια πολλά υποσχόμενη ιδέα, αλλά η συγκεκριμένη υλοποίησή της, δεν με πείθει. Εμένα !
Για διάφορους λόγους :
1. δεν τραβάω πάντα τζούρες ίδιας διάρκειας, άρα το προφίλ των 4, 5, 7 ή 3 δευτερολέπτων, όσων θες, πώς αποδίδει σε αυτή την περίπτωση ; θα πρέπει μαζί με τα χρώματα και τα αναβοσβησίματα να μετράω και δευτερόλεπτα;
2. πώς θα συμπεριφερθεί το προφίλ που θα φτιάξω όταν συναντήσει το βουνό μάκας που αφήνει το αγαπημένο μου υγρό στην αντίσταση; Υπολογίζει και αυτόν τον παράγοντα; δεν φταίει το mid βέβαια γι αυτό, αλλά γιατί να δώσω 65 + ευρώ για κάτι που μετά από λίγο θα μου δίνει την ίδια ατμιστική εμπειρία με το απλό μηχανικό μου;
3. Γιατί χρεώνουν 65 ευρώ για φουλ λειτουργία μόνο σε 175 τζούρες και μετά πρέπει να τα ξανασκάσω για να το ξεκλειδώσω και να το χρησιμοποιώ όπως θέλω; Ας το έδιναν ξέρω 'γω 80 ή 90 ή όσο θέλουν, ξεκλείδωτο εξαρχής (περισσότερες πληροφορίες στο site της janty για το mid)
4. Αυτό το σπείρωμα που έχει, καθιστά ό,τι άτμο βάλεις επάνω, πλην των δικών του κάρτο, αισθητικά εκτρωματικό. Αν και το αισθητικό κομμάτι είναι το λιγότερο ουσιαστικό, είναι παρόλα αυτά σημαντικό.

Και μια παρατήρηση, οι μπαταρίες λένε ότι σηκώνουν 5,5 αμπέρ, το μοντάκι κόβει στα 4 αμπέρ, το οποίο σημαίνει πως με οποιαδήποτε καλή μπαταρία το mid θα δουλεύει όπως πρέπει να δουλεύει

Τώρα βέβαια έχεις δίκιο "άν κάποιος θέλει να πατάει απλά ένα κουμπί και να ρουφάει απλά το προσπερνά", αλλά μην είσαι τόσο ισοπεδωτικός με τους συνατμιστές σου...  :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• **
  • 468
  • C'est la vie !!!
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 31, 2013, 17:23 »
Τώρα γίνεσαι και εσύ λίγο απότομος όμως... Προφανώς και περνάει "μήνα του μέλιτος" με το μηχανάκι στα χέρια του και προφανώς χάνει ελαφρώς την αντικειμενικότητα ελέω ενθουσιασμού αλλά ποιος άλλος δεν το έχει πάθει... Δώστου λίγο χρόνο να φάει τα μούτρα του με αυτό (και εννοώ να το μελετήσει περεταίρω το πράμα) και θα επανέλθει με ορθότερες-αντικειμενικότερες πληροφορίες...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360246 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450613 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1084 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F