Στα κομμάτια μέσα στην κασετίνα έχει ένα δαχτυλιδάκι, εύκολα το βρίσκεις, δεν βιδώνει στον ατμο αυτό. Βιδώνει σε ego. Αυτό έχει στην μέση περίπου δύο τρυπούλες, μια στην μια και μια στην άλλη μεριά. Αυτό αν το βάλεις η τζούρα γίνεται πιο σφιχτή.
Update σχετικά με το setup: Μιλάω μόνο για dripping mode. Η μαμίσια που είχε επάνω δεν είχε καλή τροφοδοσία. Δεν χρησιμοποίησα έτοιμη, αλλά έφτιαξα μια δικιά μου. Μια και με διπλό φυτίλι 2mm ξέρω ότι έχει θέμα, δεν χωράει, γιατί μπαίναι από πάνω το καπάκι, και για να μην αναγκαστώ να το κόψω πάλι, την έφτιαξα με μονό φυτίλι, 5,5 cm (το παραπανίσιο μέσα στην γουβίτσα, γύρω - γύρω) και 5 σπείρες ολόκληρες, συν τα άκρα. 1.6 Ο μου βγήκε (νομίζω 17άρι σύρμα). Πολύ καλύτερη γεύση. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω τώρα με τον άλλον που έχω με κομμένο το καπάκι γιατί εκεί κάνω καθαρό ry69, ενώ σ' αυτόν "νερομένο" με καπουτσίνο και βανίλια. Ικανοποιητικά πάει πάντως προς το παρόν.
2ο update: ξεβίδωσα το καπάκι με την καμπάνα, και έβαλα την καμπάνα του Zeus και η διαφορά στην γεύση τεράστια παιδιά. Το καπάκι κόβει ακόμη και σ' αυτό το σεταπ. Αν δεν βρω λύση το κόβω κι αυτό.