Καλημέρα στην παρέα και καλώς σας βρήκα.

Νέος ατμιστής πλέον εδώ και περίπου 1,5 μήνα. Αποφάσισα να δοκιμάσω το η.τ περισσότερο σαν προτροπή από την δικιά μου, και αν μου βγει διακοπή καπνίσματος καλώς να έρθει. Κάπνιζα 1 πακέτο Marlboro lights την ημέρα.
Ξεκίνησα λοιπόν χωρίς καμία πληροφόρηση, πήγα ένα πρωινό Σαββάτου και πήρα το istick 10w της Eleaf. Υγρό νικοτίνη στα 12 μόνο. Σε γενικές γραμμές ήμουν ικανοποιημένος, με κάλυπτε εκανα βέβαια 2-3 κ.τ ίσως πιο πολύ για το ξεκάρφωμα παρά ότι πραγματικά το χρειαζόμουν. Στην πορεία βέβαια μου βγήκαν διάφορα προβλήματα με τη συγκεκριμένη συσκευή. Η μπαταρία κράταγε πολύ λίγο, αν έπεφτε κάτω από 50% καταλάβαινες διαφορά στην ισχύ της τζούρας, δεν έβγαζε ντουμάνι που έβλεπα σε άλλους, ζοριζόμουν καμιά φορά να τραβήξω, γενικά άρχισα τα παράπονα...Ατμοποιητή είχα πάρει έναν της eleaf πάλι (όχι κάποιον ακριβό συγνώμη που δεν θυμάμαι ποιον) με ρύθμιση αέρα ίσως αυτό ήταν το λάθος ίσως δεν έκανε στην συσκευή...(είχα υγρά και μπουρμπουλήθρες αρκετές φορές)
Να μην τα πολυλογώ, πάω πριν 1 εβδομάδα και αγοράζω το releaux rx200, με ατμοποιητή cubis.. Οκ, καμία μα καμία σχέση. Πραγματικά το γουστάρω πολύ, Σαν αρχάριος εντελώς, ατμίζω μόνο με wattage, δεν έχω παίξει καν με θερμοκρασίες κτλ..(δεν το κατέχω ακόμη) αλλά αρχίζω και το ψάχνω.
Υπόψιν δεν θέλω να κόψω το τσιγάρο για να κάνω η.τ, αλλά μια μέρα αν γίνεται να κόψω και αυτό. Αν έρθει καλώς, θα δείξει. Δεν έχω τον χρόνο και σκοπό να ασχοληθώ με αντιστάσεις, ιδιοκατασκευές κτλ παρά μόνο με ότι κυκλοφορεί..
1-2 ερωτησούλες μόνο.
1) Με τον έλεγχο θερμοκρασίας έχω καλύτερη γεύση, καλύτερο ντουμάνι, (δεν με ενδιαφέρει το extreme), καλύτερη τζούρα?
2) Μου είπε κάποιος πως τη στιγμή που φοράω την 0.5ohm και την ξεκίνησα με watt, δεν κάνει με την ίδια αντίσταση να το γυρίσω σε έλεγχο θερμοκρασίας..Ισχύει αυτό?
3) Μπορώ να αγοράσω αντίσταση μικρότερη από 0.5 και να αυξήσω τα watt έτσι για εμπειρία? Αυτή τη στιγμή που αρέσει στα 20-22W..
Συγνώμη αν κούρασα, καλώς σας βρήκα και πάλι.
ΥΓ. Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι που δεν μπορώ να λέω στην παρέα πλέον "Ενα τσιγάρο και φύγαμε"